Pkolularda neler var? Hangileri pkodanki acaba yardımcı olabilirmisiniz kızlaar

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
225
53
38
Kasıklarımda sancı var benim,adetin geciktiği günden beri,sanki gaz var gibi,ki gaz da var sanki birazcık, iki ay oldu öğrendim pko varmış,ondan mı acaba dedim,sanki sancı var gibi de,pkosu olan kızlarrr,sizde varmıdır böyle şeyler??

Kasıklarımda sancı var benim,adetin geciktiği günden beri,sanki gaz var gibi,ki gaz da var sanki birazcık, iki ay oldu öğrendim pko varmış,ondan mı acaba dedim,sanki sancı var gibi de,pkosu olan kızlarrr,sizde varmıdır böyle şeyler??
Hamilelik testi yaptın mı

Hamilelik testi yaptın mı
Evet,en son 2 gün önce yapmıştım,negatif,ondan öncede 20 gün önce yapmıştım,silik çıkmıştı,ertesi gün kan testi yaptırdım,negatif çıktı,test bozukmuş heralde,sorasında yaptığım tüm testler de negatif çıktı, bugün 50. Gün gecikemenin... sende de varmı pko? Pkodan olabilirmi sancı?? Testler negatif diyor ama tabi kırmızılar gelmeden ümit kesilmiyor,bir de pkolunun nezaman yumurtlayacağı belli olmuyormuş,inofolik kullanıyom birde,belki yumurtalarım büyüyodur,belki kocaman kocaman bisürü yumurtam olmuştur,her an hamiş kalabilirim diye bisürü şey geçiyo aklımdan da,pko da bormalse geçmesin boşa diye sorayım dedim

Evet,en son 2 gün önce yapmıştım,negatif,ondan öncede 20 gün önce yapmıştım,silik çıkmıştı,ertesi gün kan testi yaptırdım,negatif çıktı,test bozukmuş heralde,sorasında yaptığım tüm testler de negatif çıktı, bugün 50. Gün gecikemenin... sende de varmı pko? Pkodan olabilirmi sancı?? Testler negatif diyor ama tabi kırmızılar gelmeden ümit kesilmiyor,bir de pkolunun nezaman yumurtlayacağı belli olmuyormuş,inofolik kullanıyom birde,belki yumurtalarım büyüyodur,belki kocaman kocaman bisürü yumurtam olmuştur,her an hamiş kalabilirim diye bisürü şey geçiyo aklımdan da,pko da bormalse geçmesin boşa diye sorayım dedim
Var bende pko. Adetten önce ara ara ağrı girer. Bence hastaneye git 50 gün az değil belki prolaktinin falan yükselmiştir hamile değilsen

Önceden her şeyde doktora giderdim hemen,bi hamilelik geçirdim,3hafta hergün doktordaydım,hatta iki doktorda,birine sabah birine öğlen gittiğmi biliyom,sorasında da kontrole falan,gittim ,her ay hastalanmama yakın gittim,bazen adetten 6 gün önce falan kanda belli olur diye gittim,3gün gecilti diye gittim,ilaç verdi,bu ilaç bitti diye gittim,en sonunda gına geldi galiba.en son bana adetinin 11.günü gel dedi,ozamanı beklemeye çalışıyom,çalışıyom zaten buara işler yoğun,öğretmenim,şubat tatiline bişi kalmadı,ozaman giderim diyom işte ,bahaneler bahaneler... doktora gitmeden hiçbişeyin düzelmiceğni biliyom da işte ,biraz da gitmemek istiyom işte,:KK49:değişik ruh halleri sanırım delirdim:)

Back
X