PKOLUYUM ADETİM GECİKTİ YARDIMCI OLURMUSUNUZZZZZZZ

Hakknda hayrlisi canim benim ins en kisa zamanda sende hamis olursun ama hamilelik suphen varsa sogan kuru yapma diyolr biliysn degilmi ne kadarlik evlisin

2 yillik evliyim 7 aylik bebeyimi dusurduyumden beri hamile kalamiyorum....yok canim sogan kurunun hamileloye bi zziyani yok

Sogan kürü yaptım mutlaka deneyin yaptigmn ikinci ayi hamile kaldm
canım ben de bu ay yapmayı düşünüyorum soğan kürünü klomen yine kulllanacam ben bu ay 4. gün başlayacam adetimin bitince de yapacam soğan kürünü bir zararı olmaz değil mi klomenden sonra yapınca ben de bebek çok istiyorum Rabbim inşallah nasip eder

nesli_ankara06yapma bence ben once yapmistim klomenden sonra hamile kalma sansin var sogan kürü hamilelikde yapılmıyor. ... t: 40100002 .!.:
canım ben de bu ay yapmayı düşünüyorum soğan kürünü klomen yine kulllanacam ben bu ay 4. gün başlayacam adetimin bitince de yapacam soğan kürünü bir zararı olmaz değil mi klomenden sonra yapınca ben de bebek çok istiyorum Rabbim inşallah nasip eder
Canim klomenden sonra yaoma

Klomenden once yapmalisin sogan kurunu klomenden sonrada catlatma ignesi yaptr Rabbim hepinize nasip eder inss

ber: 665478"]canım soğan kürünün bebeğe zararı olmaz diye biliyorum bakalım hayırlısı inşallah Rabbim hepimize bebek nasip eder[/QUOTE]
Ins canim benim ama bence yinede sogan kurunu klomenden sonra yapma icini söktürüruuo sogan kürü bebegide düşürür diye duydum. Tedbirni al

HANIMLAR BEN PKOLUYUM ADETLERİM PEK DÜZENLİ DEGİL KASIMDA AYIN (9) DA ADET OLDUM ARALIK (12) SİNDE ADET OLDUM AMA OCAK OLDU HALA ADET GÖREMEDİM NEDEN BU KADAR GECİKMİŞTİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ GÖGÜSLERİMDE HİÇ BİR DEGİŞİKLİK YOK SADECE AKINTIM VAR SİZCE HAMİLE OLABİLİRMİYİM
testere dişli aslan pençesi otunu en az 2 ay kullan.bende de pco var .12 senedir diena35 kullanıyorum.4 aydır içiyorum bu otu.adetlerim arasında 3-4 gün oynuyor ama her ay oluyor..tavsiye ederim.hormonları dengeye sokuyor

Back
X