PKOLUYUM VE HAMİLEYİM

kızlarrr geçen gün daha doğrusu 1 buçuk hafta önce falan konu açmıştım hamile miyim diye adetim gecikmişti ve pkolu oldugum icin gecikmesi normaldir dedim ve yinede hamilelik testi almıştım ve tek çizgi cıktı cok üzüldüm ama asırı üzülmüştüm bugün test yaptım hala adetim gelmemişti ve gögüslerim cok agrıyordu hatta macun aldım hamile kalmak icin adetim sökülsün diye ama hamileymisim BAKAR MISINIZ HAMİLEYİM DİMİ? Eki Görüntüle 2565900

Canım merhaba,
Bende pkoluyum. En son 15 kasımda başladı adetim 20sinde bitti. Bugün 20 aralık hala adet olmadım. 13 aralıkta kahverengi bir lekelenme oldu sadece peçeteye silince gelen, adet olacağım sandım ama yine olmadım. Kasık, bel ve bacak ağrım mevcut. Gögüslerimdede hassasiyet var. İdrarda test yaptım ama tek çizgi çıktı😔 sende nasıl olmuştu? Acaba benim geç döllenme felan olabilir mi? Malum biz pkolular pek zamanında yumurtalayamıyoruz ya. Ne çok mutlu olurdum olsa 😔

Allah’ım pkolu ve hamile 🤰 nasıl mutlu oluyorum böyle haberler alınca inşallah ben de yakında pkoya rağmen hamileyim yazarım .😍😇👼🏻🤲🏻🤲🏻Sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim 🤲🏻
Bende pkoluyum ve gebeyim daha 5 haftalık ama kendiliğinden oldu çok dua edin rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin ❤️

Back
X