canım tebrık ederım allah tamamına erdırsın.bende pko luyum bazı anlar bende ümitsizliğe kapılıyorum bana moral oldun canım.ne kadar zaman bekledın canım bırde adet düzensizliği yasıyomuydun bılgılendırırsen cok sevınırım
arkadaşlar hala şoktayımm biliyosunuz bende pkos hastasıydım hatta 2 ay önce aşılama yaptırmıştım ama tutmamıştı bende o hırsla tedawiyi ilaçları herşeyi bırakmıştım ... glukofeni bile bırakmıştım içmiyordum 2 aydır. adetim gecikince dr.a gittim bugün ilaç wersinlerde adet göreyim diye hiç ihtimal wermiyordum ama kanda gebeliğe bakıldı prosedür gereği we sonuç pozitifffff... hala inanamıyorum yaa beklemeyi tamamen bırakmıştımki istediğimi werdi allah bana. allahım isteyen bekleyen herkeze tattırsın bu duyguyu ve lütfen ümidinizi kaybetmeyinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tebrik ederim canım,ne mutlu sana ve eşine...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de pkos'um ve ilaç tedavisiyle hamile kaldığım bebeğimi ağustosta kaybettim.ben glukofeni hamile kalınca bırakmıştım,sitede pkos'lu bir arkadaşın 'doktorum düşük riskine karşı ilk 3 ay devam ettirdi.' yazdığını okuyunca kahroldum.senin doktorun bu konuyla ilgili birşey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?