- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
- Konu Sahibi Birumutiste
- #21
Evet canım ilki devletti memnun kalmadım.. Hatta ilk aşılamamı devlette oldum ama hiç memnun değildim. Şimdi özele gidiyorum artık. Devlet çok ilgisizözeldemi oluyosun tedavini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilki devletti memnun kalmadım.. Hatta ilk aşılamamı devlette oldum ama hiç memnun değildim. Şimdi özele gidiyorum artık. Devlet çok ilgisizözeldemi oluyosun tedavini
bende özeldeydim çok ilgisizlerdi şimdi devlette başladım daha ilgililer sanırım doktordan doktora farkediyor hangi devlet hastanesiydi hangi şehirdesiniz?Evet canım ilki devletti memnun kalmadım.. Hatta ilk aşılamamı devlette oldum ama hiç memnun değildim. Şimdi özele gidiyorum artık. Devlet çok ilgisiz
İzmir deyim ben burda hastane ismi sanırım yasak söyleyebilir miyim bilmiyorum. Evet doktordan doktora fark ama ben hiç hiç memnun kalmadımbende özeldeydim çok ilgisizlerdi şimdi devlette başladım daha ilgililer sanırım doktordan doktora farkediyor hangi devlet hastanesiydi hangi şehirdesiniz?
yok canım hastane ismi yasak değil zeynep kamilde tedavi görenler diye bile başlık var ama olsun uzakmışız zatenİzmir deyim ben burda hastane ismi sanırım yasak söyleyebilir miyim bilmiyorum. Evet doktordan doktora fark ama ben hiç hiç memnun kalmadım
Canım o zaman söylyym izmir tepecik ve eğitim araştırma hastanesindeydim.. Doktor değil asistanlar ilgilenniyodu. Bilgi vermiyolardı. Bende kendi bildiğimle herşeyi yapıyodumyok canım hastane ismi yasak değil zeynep kamilde tedavi görenler diye bile başlık var ama olsun uzakmışız zaten
hakkında hayırlısı olsun bende istanbuldayım ama izmiride bilirim orada üniversite okudum ege üniversitesi hastanesi bu konularla ilgileniyor mu acaba daha iyi olabilirdi.Canım o zaman söylyym izmir tepecik ve eğitim araştırma hastanesindeydim.. Doktor değil asistanlar ilgilenniyodu. Bilgi vermiyolardı. Bende kendi bildiğimle herşeyi yapıyodum
Canım merhaba ,benimde bu 2.aşılamam 2020 Eylül'de tüp bebek tedavim vardı . İlk aşılama ve tüp bebek özelde oldu . Bizde rapor için devlete geçtim hemde umut hep var diye deneyelim dedik . 24 Mart Çarşamba yani 2 gün önce asilamam oldu dilerim Rabbim hepimize nasip eder hamileliğimizin haberini .Canım o zaman söylyym izmir tepecik ve eğitim araştırma hastanesindeydim.. Doktor değil asistanlar ilgilenniyodu. Bilgi vermiyolardı. Bende kendi bildiğimle herşeyi yapıyodum
Amin inşallah.. Evet ilgileniyodur ama hiç gitmedim. Özel daha iyi. İnşallh tutmuştur bu kezhakkında hayırlısı olsun bende istanbuldayım ama izmiride bilirim orada üniversite okudum ege üniversitesi hastanesi bu konularla ilgileniyor mu acaba daha iyi olabilirdi.
Merhaba Canım inşallah aşılamamız olumlu sonuçlanır. Sendede mi pko var pekiCanım merhaba ,benimde bu 2.aşılamam 2020 Eylül'de tüp bebek tedavim vardı . İlk aşılama ve tüp bebek özelde oldu . Bizde rapor için devlete geçtim hemde umut hep var diye deneyelim dedik . 24 Mart Çarşamba yani 2 gün önce asilamam oldu dilerim Rabbim hepimize nasip eder hamileliğimizin haberini .![]()
İğnenin ve aşılamanın etkisi canım ama dikkat etmende fayda var özellikle yeşillik ye maydanoz haricinde. Yumurtada çok protein var öneririm. Doktorum bana ilaç falan yazmadı ben birşey kullanmadım aşılamadan sonra.Buarada geçen ay femara ve çatlatma iğnesi kullandim onda da nasip olmadı .
Bukez karnimda alt bölgemde batmalar ve şişkinlik + gaz + meme hassasiyeti var sanırım hepsi iğne ve yumurtlamadan ötürü catlamadan kaynaklı .doğru mudur ?
Bende pcosum canım , Haziran da 2 senelik evliyimMerhaba Canım inşallah aşılamamız olumlu sonuçlanır. Sendede mi pko var peki
Sağolasın canımİğnenin ve aşılamanın etkisi canım ama dikkat etmende fayda var özellikle yeşillik ye maydanoz haricinde. Yumurtada çok protein var öneririm. Doktorum bana ilaç falan yazmadı ben birşey kullanmadım aşılamadan sonra.
Canım ben femera ilaç kullandım 5 gün günlük 1 defa. 11. Günde 1 tane yumurtam gelişti 18 buçuktu.. Gece 12 de iğnemi vurdum.Bende pcosum canım , Haziran da 2 senelik evliyiminşallah hayırlı haberleri almak nasip olur .
Kaç yumurtan gelişti ? Benim 2 tane gelişmiş biri sagdakini daha çok onemsiyodu diğer soldaki ondan 1,2 mlm azdı . Diğerlerini pek onemsemedi
Geçmiş olsun evet tutan tutuyo rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bizide sevindirsin inşallhSağolasın canımtutan tutuyo bakma sen . Vallahi yeter ki nasip etsin rabbim. Ben aşılama yapıldıktan sonra eğildim botlarımi giyindim üzerimi giyindim ki belimden amelîyat oldum 3 ay evvel hatta isimden ötürü son 20 gündür egilemiyorum doğru düzgün . Rabbim nasip etsin inşallah. İnşallah nasip eder de artık diğer süreçlere gerek kalmaz ,yukarıda yazmışsın maddi manevi yoruldum diye al benden de o kadar maddi manevi psikolojik olarak insan çok yoruluyor Rabbim biz sabredip çabalayip bekleyen bizlere nasip olsun inşallah
Amin inşallah canım inşallah hepimizin dualari kabul olsun bu cuma akşamı hayrınaCanım ben femera ilaç kullandım 5 gün günlük 1 defa. 11. Günde 1 tane yumurtam gelişti 18 buçuktu.. Gece 12 de iğnemi vurdum.
Amiiiinnnnnn canımAmin inşallah canım inşallah hepimizin dualari kabul olsun bu cuma akşamı hayrına![]()
Amin aminAmiiiinnnnnn canım![]()
Kuzum gebelik oluştuysa eğer aşılamadan 12 gün sonra kanda gebelikte çıkıyormuşMerhaba hanımlar pkos hastasıyım. Bundan tam 15 gün önce aşılama oldum fakat adet olmadım. Siz kaçıncı günde adet oldunuz pkolular lütfen cevap verir misiniz???
Bende geçen ay klomen ben çatlatma iğnesi ile aşılama oldum 15 gün bel Kasık ağrısı ve meme hassasiyeti vardı 12.gün beta 1.20 çıktı 3 gün sonra regl oldum çok umutlanmıştım bu ay rahim filmi çekindim önümüzdeki ay iğne ile aşılama olacağım rabbim dileyen herkese hayırlısından nasip etsin canım umarım pozitif çıkarBuarada geçen ay femara ve çatlatma iğnesi kullandim onda da nasip olmadı .
Bukez karnimda alt bölgemde batmalar ve şişkinlik + gaz + meme hassasiyeti var sanırım hepsi iğne ve yumurtlamadan ötürü catlamadan kaynaklı .doğru mudur ?