Pcos musunBen de hiç o da yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos musunBen de hiç o da yok![]()
Evet 1 buçuk yıldır bebek deniyoruz. Letu denedim büyümedi klomen denedim büyümedi aşılama yaptım hepsi bir anda büyüyünce iptal ettiler. Ondan clife macun istettim gelmesini bekliyorum. Ama ben hiç adet olamiyorumPcos musun
Hayıt otu soğan kürü Civan perçemi falan denedin miEvet 1 buçuk yıldır bebek deniyoruz. Letu denedim büyümedi klomen denedim büyümedi aşılama yaptım hepsi bir anda büyüyünce iptal ettiler. Ondan clife macun istettim gelmesini bekliyorum. Ama ben hiç adet olamiyorum
Hayit otunu şimdi istettim belki adetim gelir diye ama onu da ilk kez deneyeceğimHayıt otu soğan kürü Civan perçemi falan denedin mi
Hayıt otu soğan kürü Civan perçemi falan denedin mi
Saraçoğlunın soğan kürü videosuna da bak ben onu da yapmıştım. Hayıtı da clife ile birlikte alma çünkü ikisinde de hayıt var çok oluyor miktar.Civan percemi denedim hiç etki etmedi diğerlerini hiç denemedim
Tamamdır teşekkür ederim umarım ben de bebis sahibi olurumSaraçoğlunın soğan kürü videosuna da bak ben onu da yapmıştım. Hayıtı da clife ile birlikte alma çünkü ikisinde de hayıt var çok oluyor miktar.
Sana dua edeceğim rabbim tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin ben de bir sene uğraştım az çok anlayabiliyorumTamamdır teşekkür ederim umarım ben de bebis sahibi olurum
Çok zor bir süreç ama clife beni umutlandırdıSana dua edeceğim rabbim tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin ben de bir sene uğraştım az çok anlayabiliyorum
Ben de picassos kullandim sonra baska doktor onun yetersiz oldugunuz soyleyip felixon verdi su an 1aydir kullaniyorumPikassos hiç kullanmadım bir de bunu mu denesem acaba
İnositol, Omega 3, D vitaminArkadaşlar pkos için en iyi takviye hangisidir? Gebelik düşünüyorum.
Başladınız mı bende bu ay gebelık olmassa baslıycamÇok zor bir süreç ama clife beni umutlandırdı
Merhaba evet başladım bu ay bakalım nasıl olacakBaşladınız mı bende bu ay gebelık olmassa baslıycam