- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar benim de adet duznsizliğim var. yani bebek istemeye basladıgımdan beri var olan bir sey.
sormak istedigim pko'lu oldugunuzu nasıl anladınız? ultrason da cıkan bir sey mi? cunku ben ABD ye gelmeden once genel muayene olmustum.kan idrar ultrason vs bakılmıstı temizdi. gecenlerde evde tst yaptım belirti var diye. pozitif cıktı. doktora gittim . o zaman da alttan muayne etti ultrason ile. o zman da bir sey cıkmadı. yani bu ne menem bir seydir nasıl ortaya cıkar? yani bendeki adet duznsizliğinin sebebini ben cok bebek istememe ve asırı strese baglıyordum. boyle bir sey olabilir mi?
kızlar bende şunu merak ettim pkolu olanlar kilo verdiklerinde bebek sahibi olma ihtimalleri artıyomuş.peki zayıf olan pkoluların gebelik şansı nedir.gebe kalmada kilo önemli etken diyolar da...
Arkadaşlar pko denen illet yüzünden hamile kalamayan ve umutları gittikçe azalanlar!!!!!!!!!!
Hadi duygularınızı,tedavilerinizi ve problemlerimizi burda paylaşalım.....Hadi belki aranızdan hamiş haberleri alırızda birbirimize biraz umut oluruz.......
merhaba kızlar bende PKOS hastasıyım 3 yıllık evlıyıl ilk yıl korundum sonra bebıs istedik
nese adet duznsızlıgı vardı olmayınca dr gıttım ve ilk başta bişey solemedı 3 ay klomen kullandım işe yaramadı tam esımı cagırdı yarıda bırakmak zorunda kaldık
sonra başka dr gıttım pkos oldugumu oğrendım iğne tedavısıne başladık mecbur onuda yarı bıraktık cunku yumurtalar asırı bıyumus hayatı tehlıkesı var dedı
gene dr dedıştırdım
ve hsg istedı neyse cektırdık 3 ay bekledım gene yok
sonra bu dr da iğne tedavisi dedi neyse ilk ay vurundum çatlatma derken gene olmadı
sonra yaz tatılı gırdı 3 ay gene ara verdım
dr gıttım tekrar progeatan verdı adet olmam için iğne tedavsı dedı
dedım kı ben aşılama istiyorum çunku şans artıyo gıbı sankı o da tamam dedı
nese ıgneye başladım tabı rutin kontraoller sonra çatlatma iğnesını esım vurdu 34 saat sonra gıttık spermler falan temızlendı asılama yapıldı ama ben ne kadar kotuyum olmadı dıye nese bekleme surecı başladı adet gunu geldı bende tık yok 4 gun geçti idrar testi yaptırdım negatif(tabı saglık ocagında)ama eve geldım delı gıbı aglıyorum
sonra 1 hafta içinde adet olmazsam dedım kan kan testı yaptırırım nese gıttım verdım sonucu almya gıttım kız gozun aydın dedı hamılesın şoktayım yazarken bıle tüylerım dıken dıken oluyo valla sonra emınmısınız dedım vet dedı dr goster ıstersen ayaklarım tutmuyo esım dısarda hız bırseyden haberı yok kı zavallının
dr dedıkı hamılesın hemd yuzde yuz ayaklar tutmuyo ama nese arbanın yanına gıttım esıme dedım kı baba oluyosun şokta hemen ozel gıttık tabı suphe içinde yanlışlık oldu kendı kafamız da seneryolar kuruyoruz anlatamam kızzlar
ne zaman kı kalp atısını duydum o zaman inandım işte bole
kımse umutsuzluga kapılmasın derım ummadugım anda geldı bebegım
kızlar bende şunu merak ettim pkolu olanlar kilo verdiklerinde bebek sahibi olma ihtimalleri artıyomuş.peki zayıf olan pkoluların gebelik şansı nedir.gebe kalmada kilo önemli etken diyolar da...[/QUOT
zayıf olan pco lular daha şanslı tabii kilo vermek için ayriyeten bi zamana daha gerek yok hemen tedaviye başlanıyor ve embriyoların tutunması daha kolay oluyormuş rahim tabakası ve karın bölgesi yağlı olanlarda özellikle kilo vermeleri isteniyorr