• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos son adet 25 mart🔺

kesinizmirliSin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
17
7
1
29
Merhaba arkadaşlar önceden de bu siteye uyeydim fakat eski hesap bilgilerimi kaybettim yeni bir hesap actım

Pcosluyum 1 evladım var tedavi ile oldu çok şükür, en son 25 mart'ta adet oldum hamile değilim 2-3 ayda bir dongulerim
Kilom yok hiç olmadı fakat yine de adetim duzensizdi. Hamile değilim eminim kadın doğuma gittim doktor pco dedi ve basit kist gördü 24 mm adetle atılır dedi ilaç kullanmak istemiyorum DOĞAL YOLLA NASIL ADET OLABİLİRİM ??

Merhaba arkadaşlar önceden de bu siteye uyeydim fakat eski hesap bilgilerimi kaybettim yeni bir hesap actım

Pcosluyum 1 evladım var tedavi ile oldu çok şükür, en son 25 mart'ta adet oldum hamile değilim 2-3 ayda bir dongulerim
Kilom yok hiç olmadı fakat yine de adetim duzensizdi. Hamile değilim eminim kadın doğuma gittim doktor pco dedi ve basit kist gördü 24 mm adetle atılır dedi ilaç kullanmak istemiyorum DOĞAL YOLLA NASIL ADET OLABİLİRİM ??
Hiç inositol kullandınız mı?

29 yaşındayım, 14 yasımdan 24 yasına kadar doğum kontrol hapı kullandım evlenince hapı bıraktım yine düzensizliğim basladı tedavi oldum yumurta büyütme tedavisi bir evladım oldu çok şükür. Artık ilaç kullanmaktan da sıkıldım

Evet canım tedavi sürecim de kullandım ama hamile kalana kadar 3-4 ay gibi bir süreçte sonrasında kullanmadım
Özellikle pkos üzerine uzmanlaşmış diyetisyenler var kesinlikle ilaç yerine diyetisyene başvurmak daha iyi olabilir. İlaçların yan etkileri göz ardı edilecek gibi olmuyor bazen hele psikolojik açıdan bile

Özellikle pkos üzerine uzmanlaşmış diyetisyenler var kesinlikle ilaç yerine diyetisyene başvurmak daha iyi olabilir. İlaçların yan etkileri göz ardı edilecek gibi olmuyor bazen hele psikolojik açıdan bile
Arastırıcam, evet yıllarca ilaç içtim çok bilinçsiz bir şekilde gittiğim doktor yüzünden 10 sene hiç ara vermeden doğum kontrol hapı kullandım malesef

Onerdiğiniz inositol takviyesi var mı, ben polysitol kullanmıstım 5 sene öncesi öyle hatırlıyorum sanki tadı portakallı güzel değildi

Bir gebenin günlüğünun adet egzersizleri var onu deneyebilirsiniz bende de pcos var yapmistim bir de civanpercemi cayi ictim ama alerji vs yaparmi dikkat etmek gerekir

Doğal yolla olman imkansız gibi bişey diyebilirim bendede pcos vardı ilaç kullanmadan adet olamıyordum ama fazla kilon varsa ver o çok etkiliyor ve yediklerini düzene sokabilirsin günde en az 3 litre su iç banada iltihap var adetle sökülür dedi ve adet olduktan sonra 5.gun klomen başladım ve yumurtalarım büyümüştü 12.gun 3 gün üst üste ilişki söyledi bire bir dediklerini yaptım ve şuan hamileyim tabiki ovulasyon testiylede takip ettim daha fazla bilgi istersen özelden yazabilirsin🩷

Doğal yolla olman imkansız gibi bişey diyebilirim bendede pcos vardı ilaç kullanmadan adet olamıyordum ama fazla kilon varsa ver o çok etkiliyor ve yediklerini düzene sokabilirsin günde en az 3 litre su iç banada iltihap var adetle sökülür dedi ve adet olduktan sonra 5.gun klomen başladım ve yumurtalarım büyümüştü 12.gun 3 gün üst üste ilişki söyledi bire bir dediklerini yaptım ve şuan hamileyim tabiki ovulasyon testiylede takip ettim daha fazla bilgi istersen özelden yazabilirsin🩷
Ben 3 yıldır kendiliğinden adet oluyorum dongulerim 2-2.5 ay sürüyor kilom yok teşekkür ederim umarım en kısa sürede olurum

Back
X