- 29 Mayıs 2025
- 24
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi kesinizmirliSin
-
Hiç inositol kullandınız mı?Merhaba arkadaşlar önceden de bu siteye uyeydim fakat eski hesap bilgilerimi kaybettim yeni bir hesap actım
Pcosluyum 1 evladım var tedavi ile oldu çok şükür, en son 25 mart'ta adet oldum hamile değilim 2-3 ayda bir dongulerim
Kilom yok hiç olmadı fakat yine de adetim duzensizdi. Hamile değilim eminim kadın doğuma gittim doktor pco dedi ve basit kist gördü 24 mm adetle atılır dedi ilaç kullanmak istemiyorum DOĞAL YOLLA NASIL ADET OLABİLİRİM ??
Evet canım tedavi sürecim de kullandım ama hamile kalana kadar 3-4 ay gibi bir süreçte sonrasında kullanmadımHiç inositol kullandınız mı?
Teşekkür ederim dün çörek otu içtim kaynatıp egzersizlere de bakacagım tüm adet belirtilerim var fakat gelen yokBunun için youtubeden masaj ve egzersizler var maydanoz kürü civanpercemi vs kullanabilirsin
Özellikle pkos üzerine uzmanlaşmış diyetisyenler var kesinlikle ilaç yerine diyetisyene başvurmak daha iyi olabilir. İlaçların yan etkileri göz ardı edilecek gibi olmuyor bazen hele psikolojik açıdan bileEvet canım tedavi sürecim de kullandım ama hamile kalana kadar 3-4 ay gibi bir süreçte sonrasında kullanmadım
Arastırıcam, evet yıllarca ilaç içtim çok bilinçsiz bir şekilde gittiğim doktor yüzünden 10 sene hiç ara vermeden doğum kontrol hapı kullandım malesefÖzellikle pkos üzerine uzmanlaşmış diyetisyenler var kesinlikle ilaç yerine diyetisyene başvurmak daha iyi olabilir. İlaçların yan etkileri göz ardı edilecek gibi olmuyor bazen hele psikolojik açıdan bile
3 ay kullanıp 3 ay ara verme şeklinde kullanmaya devam edebilirsiniz ilaç olarak geçmiyor. Doğal takviyeEvet canım tedavi sürecim de kullandım ama hamile kalana kadar 3-4 ay gibi bir süreçte sonrasında kullanmadım
Bir gebenin günlüğünun adet egzersizleri var onu deneyebilirsiniz bende de pcos var yapmistim bir de civanpercemi cayi ictim ama alerji vs yaparmi dikkat etmek gerekirMerhaba arkadaşlar önceden de bu siteye uyeydim fakat eski hesap bilgilerimi kaybettim yeni bir hesap actım
Pcosluyum 1 evladım var tedavi ile oldu çok şükür, en son 25 mart'ta adet oldum hamile değilim 2-3 ayda bir dongulerim
Kilom yok hiç olmadı fakat yine de adetim duzensizdi. Hamile değilim eminim kadın doğuma gittim doktor pco dedi ve basit kist gördü 24 mm adetle atılır dedi ilaç kullanmak istemiyorum DOĞAL YOLLA NASIL ADET OLABİLİRİM ??
Teşekkür ederim deneyeceğim tüm belirtileri yaşıyorum ama ne gelen var ne gidenBir gebenin günlüğünun adet egzersizleri var onu deneyebilirsiniz bende de pcos var yapmistim bir de civanpercemi cayi ictim ama alerji vs yaparmi dikkat etmek gerekir
O egzersizi yaptim sabah 6 dan oglen 12 ye kadar ara ara ve gelmisti benimde ayni belirtiler vardi ama sokulmuyordu. Bir de iliskiye girmek de yardimci oluyorTeşekkür ederim deneyeceğim tüm belirtileri yaşıyorum ama ne gelen var ne giden
Doğal yolla olman imkansız gibi bişey diyebilirim bendede pcos vardı ilaç kullanmadan adet olamıyordum ama fazla kilon varsa ver o çok etkiliyor ve yediklerini düzene sokabilirsin günde en az 3 litre su iç banada iltihap var adetle sökülür dedi ve adet olduktan sonra 5.gun klomen başladım ve yumurtalarım büyümüştü 12.gun 3 gün üst üste ilişki söyledi bire bir dediklerini yaptım ve şuan hamileyim tabiki ovulasyon testiylede takip ettim daha fazla bilgi istersen özelden yazabilirsinMerhaba arkadaşlar önceden de bu siteye uyeydim fakat eski hesap bilgilerimi kaybettim yeni bir hesap actım
Ben 3 yıldır kendiliğinden adet oluyorum dongulerim 2-2.5 ay sürüyor kilom yok teşekkür ederim umarım en kısa sürede olurumDoğal yolla olman imkansız gibi bişey diyebilirim bendede pcos vardı ilaç kullanmadan adet olamıyordum ama fazla kilon varsa ver o çok etkiliyor ve yediklerini düzene sokabilirsin günde en az 3 litre su iç banada iltihap var adetle sökülür dedi ve adet olduktan sonra 5.gun klomen başladım ve yumurtalarım büyümüştü 12.gun 3 gün üst üste ilişki söyledi bire bir dediklerini yaptım ve şuan hamileyim tabiki ovulasyon testiylede takip ettim daha fazla bilgi istersen özelden yazabilirsin
Rica ederim ne demek gönlünce olsunBen 3 yıldır kendiliğinden adet oluyorum dongulerim 2-2.5 ay sürüyor kilom yok teşekkür ederim umarım en kısa sürede olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?