- 21 Kasım 2025
- 4
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi bebekozlem
Kızlar merhabalar. Ben 33 yaşında 13 aylık evliyim. Nişanlılık dönemimde pkos olduğumu öğrendim. Doktorum biran önce evlen ve çocuk yap, 3 ay sonra doğal yolla olmazsa doktora görün tedavi ile olacaktır dedi. Ben evlendikten 3 ay sonra doktora gitmeye başladım. İlk aşamada letu kullandırdı doktor. Ama olmadı. Daha sonra gonal f ile yumurta büyütüp çatlatma iğnesi yaptım doktor ilişki günleri önerdi yine olmadı. Tabi bu arada rahim filmi çekildi hiçbir sorun yok, 9 kg zayıfladım doktorun önerisi ile. Alanında daha iyi bir doktor bulmak istedik Adana başkent üniversitesinde Erhan Şimşek hocama göründüm. Eşimden de test istedi ve morfoloji bozuklu çıktı. Daha önce başka hastanede eşimde sorun çıkmamıştı. Aşılama yapalım dedi doktorumuz aşılama da olmadı. Doktorumuz bir aşılama daha yapabiliriz dedi ben istemedim çünkü yoruldum ve artık sonuç almak istemiyorum dedim. Tüp bebeğe başladık 48 yumurta toplandı 28 tanesi olgun denildi ama 9 tanesi döllendi. Ve 5. Güne hiç embriyo gelmedi. 2 aydır beslenme takviye herşeyi denedik. Başına böyle bişey gelen var mı? Ben artık korkuyorum anne olamayacak mıyım diye
sizce sorun nedir doktorumuzla henüz görüşemedik