PKOS ve sezeryan?

mayathebee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
71
0
86
Adana
merhaba dr.hanım..
ben 38 haftalık gebeyim bebeğimi normal doğurmayı çok istemiştim ancak PKOS olduğum için son kontrolümüzde dr.um kistleri sezeryande yakabileceğini söyledi..şu an kafam çok karışık bu sebeple sezeryan olmalı mıyım?gerçekten kistler sezeryande temizlenebilir mi?hastalığın seyrinde düzelme gözlenir mi yoksa normal doğurmalımıyım?

merhaba polikstik over hastalığının doğum şekline bir etkisi yoktur. yumurtalıkların yakılması işlemi bu hastalığın tedavisinde birinciseçenek olmadığından doğum şeklinizi belirlemede birincil öneme sahip değildir. eğer şartlar sizin ve bebeğiniz için uygun ve normal doğum yapmak istiyorsanız sezeryanla doğurmanıza gerek yok bence. sevgler, geçmiş olsun şimididen.

merhaba dr.hanım..
ben 38 haftalık gebeyim bebeğimi normal doğurmayı çok istemiştim ancak PKOS olduğum için son kontrolümüzde dr.um kistleri sezeryande yakabileceğini söyledi..şu an kafam çok karışık bu sebeple sezeryan olmalı mıyım?gerçekten kistler sezeryande temizlenebilir mi?hastalığın seyrinde düzelme gözlenir mi yoksa normal doğurmalımıyım?

Back