Merhaba hatunlar.. Dertlerimiz hep aynı maalesef.. Adet gecikmesi yaşayıp, ardından test yapıp, negatifleri görüp kaç kere ağlamışımdır..Ama nasip işte.. bize verilen yol biraz çetrefilli.. hatta bayağı ama ümitlerimizi kırmayalım.. Elbet bize de nasip olacaktır.. Ne gelirse Rabbim den
İnşaAllah faydasını görürsün canım.. bizim oturmamamız, her fırsat bulduğumuzda spor yapmamız lazım.. Bende doktor kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum.. biraz yavaş ilerliyorum ama olsun.. az olsun sürekli olsuncnm aynen umutlarımızı kaybetmiyelim basaralım :) pkos bizden korksun biz ondan değil,
vucuttaki yag oranının fazlalığı yumurtlamayı engelliomus ben bugun diyetisyene baslıyorum, umarım faydasını görürüm varsın 3 ay bekliim ama saglıklı bi bebişim olsun insallah , benimde sizlerinde allah herkesin gönlüne göre versin amin
lahana tansiyona iyi gelmiyor .. tansiyon problemi olanlar kullanmamalı diye biliyorum.Kızlar ben lahana çorbası diyetine başlıycam birsürü yorum okudum ve haftaya başlıycam inanılmaz zayıflıyormuşuz ve kalıcı deniliyor. Sağlıksız değilmiş onuda söyleyeyim. Özellikle pko hastaları yapmalı çünkü bizde ödem çok oluyor 1 haftalık bu diyet çok etkili 4-7 kilo veren olumuş :) tabi sonra dikkat etmek lazım. Ender Saraç öneriyor bilginiz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?