PKOS'u olan ve yumurta tembelliği olupta hamile kalan VAR MI?TECRUBELERİNİZİ PAYLASIN NOLUR MORAL 0

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
103
37
MERHABA ARKADASLAR

BENDE PKOS VAR BU AY İLK YUMURTA TAKİBİNİ YPTIK AMA YUMURTA GELİSMEDİ, SİMDİDE ADETİM GECKTİ ADETİN 33 .GÜNÜ KANDA BAKTIRDIM NEGATİF , DÜN TARLUSALA BASLADIM BUGUN 2.GÜNÜM,

BU SORUNLARI OLUP HAMİLE KALAN BEBİŞİNE KAVUSAN VAR MI?

NOLUR GÜZEL SEYLER VARMI ? MORALİM COK BOZUK,

DİYET VE SPOR YAPIYORUM

165 CM BOY , KİLOM 81 Dİ, 78'E DÜŞTÜM İNSALLAH DAHADA VERMEK İSTİYORUM

GLUCOPHAGE 850 MG SADECE GECE VE İMOM İÇİYORUM YİNE SADECE GECE ,

SEVGİLER

canım merhaba bende pko var ben de 7 aydır bebek istiyorum bu ay çatlatma iğnesinin 2. ayı sonucu bekliyorum şuan ama pko için kilo çok önemli ne kadar kilo verirsek o kadar iyi oluyor canım kilo vermeye devam et canını da sıkma Rabbim inşallah hepimize nasip eder dua ve sabır

CNM TESEKKÜR EDERİM evet haklısın bi 15 kilo fazlam var insallah verip rahatlarım , allah ikimizde tatlı bebişler nasip eder insallah cnm

inşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda ben de beklemedeyim umutla umutsuzluk arasındayım ne düşüneceğimi bilemiyorum:) bugün iğnenin 10. günü :)

evet cnm zaten hep o umut ve mutsuzluk arasında kalıoruz , pkos'tan dolayı adetim her geciktiginde acaba sorusunu sorup negatif cevabını almaktan yoruluo insan ama yılmak yok devam :)

aynen canım herkes adet geçince sevinir ben üzülüyorum karnım şişiyor ağrım var olamıyorum diye çok şükür 3 4 aydır düzene girdi rahatladım 27 mayısı bekliyorum inşallah güzel haber alırım:))

hadi insallah cnm burdan haberleşelim olurmu , dua edicem senin için , kendine iyi bak
saglıkla saglıklı bi bebişe kavusursun insallah :KK46:

çok sağol canım inşallah güzel bir haber alırım da paylaşırım tabiki Rabbim senin de gönlüne göre versin:)

Merhaba hatunlar.. Dertlerimiz hep aynı maalesef.. Adet gecikmesi yaşayıp, ardından test yapıp, negatifleri görüp kaç kere ağlamışımdır.. :( Ama nasip işte.. bize verilen yol biraz çetrefilli.. hatta bayağı :D ama ümitlerimizi kırmayalım.. Elbet bize de nasip olacaktır.. Ne gelirse Rabbim den :KK51:

Merhaba hatunlar.. Dertlerimiz hep aynı maalesef.. Adet gecikmesi yaşayıp, ardından test yapıp, negatifleri görüp kaç kere ağlamışımdır.. :KK43: Ama nasip işte.. bize verilen yol biraz çetrefilli.. hatta bayağı :KK70: ama ümitlerimizi kırmayalım.. Elbet bize de nasip olacaktır.. Ne gelirse Rabbim den :KK51:

cnm aynen umutlarımızı kaybetmiyelim basaralım :) pkos bizden korksun biz ondan değil,

vucuttaki yag oranının fazlalığı yumurtlamayı engelliomus ben bugun diyetisyene baslıyorum, umarım faydasını görürüm varsın 3 ay bekliim ama saglıklı bi bebişim olsun insallah , benimde sizlerinde allah herkesin gönlüne göre versin amin

cnm aynen umutlarımızı kaybetmiyelim basaralım :) pkos bizden korksun biz ondan değil,

vucuttaki yag oranının fazlalığı yumurtlamayı engelliomus ben bugun diyetisyene baslıyorum, umarım faydasını görürüm varsın 3 ay bekliim ama saglıklı bi bebişim olsun insallah , benimde sizlerinde allah herkesin gönlüne göre versin amin
İnşaAllah faydasını görürsün canım.. bizim oturmamamız, her fırsat bulduğumuzda spor yapmamız lazım.. Bende doktor kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum.. biraz yavaş ilerliyorum ama olsun.. az olsun sürekli olsun ;)

ileri derecede pkos hastasıyım. klomeni günde 3 doza kadar kullandım ama vücut yumurta yapmadı. bakalım iğnelere cevap verecek mi.. tez vakitte Allah herkese şifa versin inşallah.

Kızlar ben lahana çorbası diyetine başlıycam birsürü yorum okudum ve haftaya başlıycam inanılmaz zayıflıyormuşuz ve kalıcı deniliyor. Sağlıksız değilmiş onuda söyleyeyim. Özellikle pko hastaları yapmalı çünkü bizde ödem çok oluyor 1 haftalık bu diyet çok etkili 4-7 kilo veren olumuş :) tabi sonra dikkat etmek lazım. Ender Saraç öneriyor bilginiz olsun :)

Kızlar ben lahana çorbası diyetine başlıycam birsürü yorum okudum ve haftaya başlıycam inanılmaz zayıflıyormuşuz ve kalıcı deniliyor. Sağlıksız değilmiş onuda söyleyeyim. Özellikle pko hastaları yapmalı çünkü bizde ödem çok oluyor 1 haftalık bu diyet çok etkili 4-7 kilo veren olumuş :) tabi sonra dikkat etmek lazım. Ender Saraç öneriyor bilginiz olsun :)
lahana tansiyona iyi gelmiyor .. tansiyon problemi olanlar kullanmamalı diye biliyorum.

hanımlar ben de PCO luyum, 38 yaşındayım, 7 yaşında oğlum var, 8 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
şunu söylemek istiyorum PCO luların çocuğu olmaz diye birşey yok, oluyor ama geç oluyor. ilk yapılması gereken kilo vermek, boy ve kilo orantılı olmalı. sağlıklı beslenmek, mutlaka masanızda yeşillik olmalı, bol çöreotu... moralinizi bozmayın, rahat olun. Allah her zaman hayırlısını versin.

merhaba arkadaslar.bendede adet duzensizligi ve yumurta tembelligi vardi.1.68 boyum kilomda 51,54 degisirdi hep bu sekilde ne fazla ne az.yani kiloluda degildim.bir bucuk yillik evliyim.ve belli bir sure korundukten sonra bebek istedim.amaa bu seferde yumurta tembelligi oldugnu ogrendim.pskolojim acayip bozuldu.ilk ay ilacsiz normal yollardan bekledim adetim olmadi.sonra arastirdim sogan kurunu duydum.duzenli yaptim sabah aksam.ilk once duzene girmek istedim.faydasi oldu.bir ay sogan ictikten sonra pesine bir hafta aradan sonra incir ve havuc kuru uyguladimmm.incir havuc uyguladigim ay adet oldum.toplam tam 40.gün yalniz.. daha sonra doktora gittim doktor yumurta tembelligi dedi.klomen verdi.biri buyumus ama biri daha hiic olgunlasmamais dedi adetimin 3.gunundeydim doktora gittigimde..klomene basladim adetiminnyedinci gununden itibaren tekrar devam ettim incir kürüne.allahima sukurler olsun o ay mutlu haberiogrendimm....size yazmak istedim deneyin kürleri gercekten faydasi oluyi.ben egerki hamile kalirsam yazicam demistim herkes ogrensin istedigim icin..ve sabir gerektiriyo oyle bir gunde iki gunde olcak is degil..rabbim insallah isteyen herkese versin.ve sabahlarida ball tarcin corek otunu karistirip icin bir kasik .ben cok sık icmedim arada icerdim.o daha faydali..rabbim kisa vakitte mutlu haberlerinizi aldirsin insallah.

Arkadaşlar merhaba, size umut olsun diye uaziyorum, 4 yillik evliyim kendimi bildim bileli adetim düzensizdir 50-40-30 şeklinde sarkar adetim bekarken çok takmazdim evlendim 8 ay korunduk sonra 3 ay adet olmadim doktora gittim bana polistik over olduğumu yumurtalarimin tembel olduğunu ve benim gibi kadinlarin yari kisir kabul edildigini söyledi ve korunma yaşında küçük değil falan dedi zaten hemen olmaz ki olmayacağindan emin gibi seneye aşılama yapariz dedi bu arada o zaman 26 yaşındaydim, eve geldim üzgün değildim çünkü çocuk isteyen biri değildim ama ilerde vicdan azabi çekmemek için korunmayi braktim, o kadar sinirlenmiştim ki kadina neyse o ay adetim yine geçikti meğer hemen hamile kalmişim :) nerde o doktorun laflari son kez ona gittim sirf mars olsun diye :) şimdi kizim 2 yaşında ve 3 ay önce eşim aralarina çok yaş koymayalim hem belki o doktorun dediği dogrudur ya hemen hamile kalmazsan diye beni gaza getirdi 2 ci çocuk için ve yine hemen hamile kaldim elhamdülillah suan 3 ayin içindeyiz, dua edin rabbim isterse herşey olur :)

merhaba arkadaşlar;
bende çok küçük yaşlardan beri polikistiğim. kızken çok doğum kontrol hapı verdiler regl olabileyim diye. tabi o iyice beni mahvetti. 1. çocuğuma 1 yıla yakın tedavi gördüm. sonra yeter artık zorlamıcam dedim. şeker ilacını kullanıyordum sadece. 2 ay sonra hamile kaldım. şimdiki hamileliğimdede doktorun ileri derecede pco lusun bir an önce çocuk düşün demesiyle tedaviye başladım. hapları verdi adınıda unuttum yumurtalarım oralı olmadı. dozajını yükselttiler yine olmadı. inofolic verdiler farketmedi. doktor değişikliği yaptım iğneler verdi menegon bide bi tane daha iğne. 12 tane yumurtam oluştu. doktor bu ay %80 hamilesin bu kadar olgun sağlıklı yumurtalarda kesin dedi. tabi ben bi hevesle o ayı geçirdim. sonuç olarak bişey çıkmadı. diğer ay yine iğne verdi. bende doktora rahim filmi çektireyim mi dedim. istersen yaptır dedi. yaptırdım hem sonucu göstermeye hemde ultrasonda yumurtaların durumuna bakmaya gittim. doktor bana tüplerin açık bu ay film çektirdiğin için çatlatma iğnesi vurmayacağım adet olunca gel demesin mi? benim tüm ayarım kaçtı. para için elinden gelenleri yapıyorlar. sinirlerim bozuldu ya zorlama artık dedim kendi kendime. rabbim biliyor zamanı değil zorlama bırak akışına diye kendime kızdım.
26 ocakta adet oldum. çörek otu bal tarçın karışımını içtim. umutla kendi kendime adet olmayı bekledim. o bile artık benim için çok önemliydi. ona bile çok sevinecektim. 26 şubatta adet olmadım. ovulasyon testi yapıyordum sürekli pozitif çıkıyordu. ben 1 ay sonra yumurtamın oluşacağı ihtimalini vermedim. soğan kürüne başladım. 15 gün içtim. soğan kürüyle birlikte üzüm çekirdeği yağını içtim her sabah. arkasından aslan pençesi içmeye başladım. mart ayının sonlarına doğru beni bişeyler dürttü. iştahsız keyifsiz gibiydim ya acaba mı? dedim. aldım test eve geldim. ve sonuç pozitif. bence takmayın kafanıza kimyasal ilaçlardansa bitkisel ilaçları muhakkak deneyin. rabbim aratmadan tüm isteyenleri evlat sahibi etsin inşallah

Back
X