Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pkos geçmez saglikli beslenme ve egzersizler ile semptomlari azalır sadeceSelamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?
Teşekkür ederim yapacak bir şey yok iştePkos geçmez saglikli beslenme ve egzersizler ile semptomlari azalır sadece
Diyabet hastasıyım düzenli yemek yiyorum iğne kullandığım için,kiloda veremiyorum e tabi biraz kilo varMalesef pkos u yok edecek bir tedavi yok tüm tedaviler etkilerini azaltmaya yönelik. Eğer kilonuz varsa ilk öncelik zayıflamak
Kilo bende çok etkiliyor 75 in üstüne çıkınca hemen adet düzensizliğim başlıyor kilo verince düzene giriyor hayatımda 2 kere 60lı kiloları gördüm onun dışı hep 80 üstüDiyabet hastasıyım düzenli yemek yiyorum iğne kullandığım için,kiloda veremiyorum e tabi biraz kilo var![]()
Bende 70 Li civarlardayım. Siz gebe misiniz ? :)Kilo bende çok etkiliyor 75 in üstüne çıkınca hemen adet düzensizliğim başlıyor kilo verince düzene giriyor hayatımda 2 kere 60lı kiloları gördüm onun dışı hep 80 üstü![]()
Boyunuz kaç? Evet şuan hamileyimBende 70 Li civarlardayım. Siz gebe misiniz ? :)
Ayy amin bende bi düşük oldu ondan sonra da pkos oldum ya önceden yoktu yani. Boyum 1.58 falanBoyunuz kaç? Evet şuan hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin ❤
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBoyunuz kaç? Evet şuan hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin ❤
Çok sağol Allah sana da nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Aminnn.Çok sağol Allah sana da nasip etsin❤
Pco maalesef geçen bir şey değil ama kilonuz varsa kilo verince etkileri bayağı azalıyorSelamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?
12 yaşımda pkos teşhisi kondu yıllarca pkoluydum evlendikten sonra kendiliğinden geçti. Ama galiba üniversitede bir ara içtiğim hayıt otundan sonra geçti ya, bak öyle olabilirSelamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?
Peki hamile kaldınız mı ? Hayıt otu hiç duymadım sanırsam pko çok zor ya Allah şifa versin inşallah hepimize12 yaşımda pkos teşhisi kondu yıllarca pkoluydum evlendikten sonra kendiliğinden geçti. Ama galiba üniversitede bir ara içtiğim hayıt otundan sonra geçti ya, bak öyle olabilir![]()
Sanırsam öyle kilo sorunundan da oluyorPco maalesef geçen bir şey değil ama kilonuz varsa kilo verince etkileri bayağı azalıyor
Evet kendiliğinden hamile kalmıştım, şuan 13 aylık.Peki hamile kaldınız mı ? Hayıt otu hiç duymadım sanırsam pko çok zor ya Allah şifa versin inşallah hepimize![]()
Pko geçici bir hastalık değildir. Yumurtalarınızın yapısı öyle. Çok fazla ve küçükler.Selamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?
Merhaba malesef pikosun çözümü yok ben ilaçsız adet olamıyordum fazla kilom vardı onlardan kurtuldum adet olmaya başladım fiziksel olarak da hissettim sağlığım yerine geldi ve sonra hamile kaldım ben de tek etken kiloydu(çok kilolu değildim 6 kilo fazlam olmasına rağmen) hiçbir ilaç ve bitkisel tedavi işe yaramadıSelamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?
Ne güzel maşallahEvet kendiliğinden hamile kalmıştım, şuan 13 aylık.