• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plakaya Yazılan Ceza

nightwish_black

Viva la Vida! 🍃🍀
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6.700
Puanlar
108
Merhaba hanımlar.

Bugün ışıklarda beklerken sola dönecektim. Yeşil yandı ilerliyorum, arkadaki araç da kırmızıya yakalanmamak için beni solladı. Tam ışıktan geçtim, flaş patladı yani radar fotoğraf çekti. Ben kırmızı ışıkta geçmedim diye hatırlıyorum, arkadaşım yanındaki araca patladı dedi ama emin olamıyorum kaç saat oldu e-devlete de ceza düşmedi. İşlek bir yer normalde hemen düşüyor cezalar ama emin olamadım. Plakaya yazılan cezalar ne kadar sürede sisteme düşer ceza tecrübeli hanımların yorumlarını bekliyorum 😄

Hemen düşer normalde. Gelmediyse gelmez, size değildir.

Eskiden olsa memur beklenirdi sisteme girsin diye 🤣🤣 Ah ne zamanlarmış aylar sonra muhtara gelirdi filan . 🫢🫢 Aman durduk yere nerelere gittim bir sorudan 🫣

Hemen düşer normalde. Gelmediyse gelmez, size değildir.

Eskiden olsa memur beklenirdi sisteme girsin diye 🤣🤣 Ah ne zamanlarmış aylar sonra muhtara gelirdi filan . 🫢🫢 Aman durduk yere nerelere gittim bir sorudan 🫣
Arkadaşım da birkaç gün sonra yansıyabilir diyor da gelenlere hemen birkaç saat içinde gelmiş, e-devlete düşmüş yani hemen. Ama emin olamadım bazıları aylar sonra geliyor diyor da nasıl o kadar olur 😄

Arkadaşım da birkaç gün sonra yansıyabilir diyor da gelenlere hemen birkaç saat içinde gelmiş, e-devlete düşmüş yani hemen. Ama emin olamadım bazıları aylar sonra geliyor diyor da nasıl o kadar olur 😄

Bir kaç gün sonra hiç denk gelmedi yeni sistemlerde. Yediğimiz gün düşüyor maşallah hatta e-devlette telefon numarası kayıtlıysa mesajda atıyorlar sağolsunlar 🫢

Bir kaç gün sonra hiç denk gelmedi yeni sistemlerde. Yediğimiz gün düşüyor maşallah hatta e-devlette telefon numarası kayıtlıysa mesajda atıyorlar sağolsunlar 🫢
Bilmiyorum ki, internette araştırdım birkaç gün, birkaç hafta, birkaç ay diyen bile var. Bu teknoloji ile bence de hemen düşmeli sisteme. Telefonum da kayıtlı sistemde herhangi bir mesaj, mail gelmedi şimdilik. 😄

Ben de yazın kırmızı ışık cezası yedim
Bir de fotoğrafımı çekmişler😬😬
Ne zaman haber verildi hatırlamıyorum 🤦‍♀

Bilmiyorum ki, internette araştırdım birkaç gün, birkaç hafta, birkaç ay diyen bile var. Bu teknoloji ile bence de hemen düşmeli sisteme. Telefonum da kayıtlı sistemde herhangi bir mesaj, mail gelmedi şimdilik. 😄

Dur yinede akşam eşime sorayım sonradan gelme ihtimalini ama tecrübem hayır diyor. Bakalım sistem içindeki ne diyecek 🤣

Ay aynı durum, sisteme ne zaman düştüğünü hatırlıyor musunuz ya da siz e-devlete baktınız mı hemen? 🥹
Hemen bakmadım çünkü haberim yoktu sarıda geçtim diye düşündüm çünkü tam geçtim kırmızı yandı diye düşündüm😬😬
Mesajlarda bakayım belki bulurum🙈

saat 14 gibi yaptığımız ihlalin cezası aksam 8de kontrol ettiğimizde sisteme işlenmişti.

Back
X