merhaba arakadaşlar bilen bilir eşimle ayrılma aşamasındayız mayıs başından beri ayrıyız haziran ortasından beri görüşümüyoduk .ama 15 gün önce geldi eşim ( eşim diyesimde yok ama ) işte herşeye tekrar başlayalım falan filan ben konuşmak istemesemde ablamların bir planı ile görüşmüş oldum onunla ama bu hayla arada annem diyordu ( diğer konularım bakarsanız kaynanamın nasıl bir tip olduğunu anlarsınız) kızımı görmek istiyorum dedi bende eğer devamı yoksa çocuğa kendini hatırlatlatma dedim yok dedi mahkeme gününe kadar ben affetitrcem kendimi ertesi gün kızımı getirdim sevdi iyi hoş 4 gün sonra gidicem gitmeden yine kızımı görcem dedi tamam dedim ama ogün bugündür kayıp yine onun yeni nosu bende yok bnmkide onda ama bana istese rahatlıkla ulaşa bilir geçen gün kayınvalidemn eniştemi aramış ablamın çok az bir borcu vardı onu istemiş ama şimdi anlaıyom af edersiniz ama ne salakmışım meğer eşimin konuşmalrını birleştirisem onu annesi bu para için göndermiş yani annesinin oyununa çocuğunu alet etmiş günlerdir içten içe çıldırıyom benm çocuğum bunu hak etmiyor eşimin ikinci evliliği ama hep mücadele ben verdim bu çocuğuma yapılan hareket bitirdi beni kısmetse eylülde mahkemede hesabını vercek tek diceği allahından bulsunlar bir daha kızım zor görür hasretiyle ölsün diyorumm yavrumn dedesine baba diyor yanlışlıkla bu dünyada olmasa ahirette vercekeler hesabını 

Son düzenleme: