Su cok buyuk ihtiyac ....bulundugunuz bolgede su dolum tesisi falan yok mu...Dün su aldım küçük küçük. 398.30 ile devam.
bugün de su ve ekmek almam lazım.
Su cok buyuk ihtiyac ....bulundugunuz bolgede su dolum tesisi falan yok mu...
Benim burda var bi damacana normalde 7 lira ..ben dolum tesisinde 1 liraya doldurtuyorum aritilmis suyu ...
Suyu kucuk aldiginda daha pahaliya geliyor .bes litrelik daha uyguna gelir ..imkaniniz varsa damacana alin..çok iyi bir fikir fakat ne yazık ki burda yok, burası küçük bir yer.
Suyu kucuk aldiginda daha pahaliya geliyor .bes litrelik daha uyguna gelir ..imkaniniz varsa damacana alin..
Hesaplayin isterseniz...kucuk sise birim fiyat olarak pahali tutyo
Nasıl gidiyor planlarYazmadığım şeyleri gerçekleştirmek konusunda iyi olmadığımdan şurada kısacık günlük planlar yapıp denemeye karar verdim. Bakalım gün içinde neyi ne kadar yapabileceğim.
En çok takıldığım şey: zaman hırsızları. Benim zamanımı ne çalıyor?
Öğretmenim, hem hafta içi her gün hem de hafta sonu derslerim var. Bu aralar pek mesai saati kavramım yok, toplantılar, ev ziyaretleri vs. gibi gereklilikler olabiliyor.
Hem evde hem de okul(lar)da yığınla birikmiş işlerim var. O zaman bugünümü planlayayım. Evdeki durumları bir hizaya sokalım.
- Bugünün yemeğini yap şekerim. (yayla çorbası var, pilav var, yanına etli bir yemek ve salata yapılacak) ayrıca evde süt vardı, bozulmadan sütlaç yapılsa ne iyi olur)
- Hepiciğini birden yap demiyorum. ama şu salonu bir dip köşe süpürsem ımmm harika olur.
- Yarın çocuğun sınavı var. bir el atalım, birlikte bir tekrar yapalım. bir saat yeterli.
- Ooovv o ütü yığınını bir günde halletmen zaten mümkün değil. fekaaat ütülenecekleri gruplandıralım. çocuğun kıyafetleri, benimkiler, eşiminkiler, nevresimler. gruplandırma tamamsa aciliyeti olan grubun kıyafetlerini ütüleyelim. Ütülenmeyecek olanları katlayıp yerleştirelim.
- Ütü yaparken ve çamaşır katlarken bir bakalım, giymekten çok da zevk almadığımız olmasa da olur dediklerimiz, ütülerken bize çok zaman kaybettiren cinnet getiren kıyafetleri atalım, verelim, satalım, fırlatalım falan.
- Çamaşır ve bulaşık makinelerine vuralım kırbacı
- Kendimize sade bir Türk kahvesi yapalım. 25 dakika kitap okuyalım.
Şuan benim yaşantımın aynısını gördüm sizde. Yetişmeye çalışıyorum bende. Çok geç saate kadar çalışıyorum ben de öğretmenim. bende sürekli plan yapıyorum. Takibinizdeyim :)bir kaç gün boyunca evde düzen yoktu desem yeridir. eşimle birlikte aöf sınavlarına hazırlandık :) aöf benim için hobi, eşimi de hobime dahil ettim. neyse ki sınavlar bitti, rutin koşturmacaya devam...
pazartesiiiii sendromlar, yapılacak işlerin birikmesi oovvv çok fena. hemen bir yerlerden başlamak gerek. önce iş planı yapalım, evi sonra düşünürüz.
bugün okulda
yapılacak.
- öğrenci görüşmeleri
- toplantı tutanakları
- sınav sorusu hazırlama
- veli görüşmeleri
öğleden sonra oğulcan fizik tedaviye götürülecek. gitmişken hastanedeki velimle görüşme yapılacak. oğulcana jimnastik dersi için öğretmenle görüşülecek. cuma gününe jimnastik dersi planlaması yapılacak. bu hafta içinde gitar öğretmeniyle görüşülecek, önümüzdeki hafta içi bir akşam gitar dersi planlanacak.
evle ilgili planlamalar sonra fakat akşam çok geç olmadan halıları yıkamaya göndermem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?