Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar doktor kaçıncı haftada ne sebeplerle sezeryana karar verir.benim isteğimle sezeryanı kabul ederse tarih belirlenir mi doğum anına kadar beklenir mi?
arkadaşlar doktor kaçıncı haftada ne sebeplerle sezeryana karar verir.benim isteğimle sezeryanı kabul ederse tarih belirlenir mi doğum anına kadar beklenir mi?
merhaba canım benim doğumdan bigün önce belli olmuştu yani ben istemiştim istemeseydim bilede oğlum birazcık kilolu olduğu için normal olmayabilir dedi...
ben normal doğumu istiyodum ama bikaç kötü olaylara şahid oldum için tırstımmm dedim sezeryan olsun..
doktor da tmm dedi yarın gel alallım dedi..
ama tabii herşey yolundaysa bekliyosun doğum anına kadar benim zaten günüm geçmişti...
merhaba canım benim doğumdan bigün önce belli olmuştu yani ben istemiştim istemeseydim bilede oğlum birazcık kilolu olduğu için normal olmayabilir dedi...
ben normal doğumu istiyodum ama bikaç kötü olaylara şahid oldum için tırstımmm dedim sezeryan olsun..
doktor da tmm dedi yarın gel alallım dedi..
ama tabii herşey yolundaysa bekliyosun son haftana kadar benim zaten günüm geçmişti...ama ikincl gebelikte 10 günmü ne önce alıyolarmış sezeryana