Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz.. ay burcu bebeğinizi 2. önemli etkileyen burçtur,duyguları buna gore şekillenır.. örneğin balık burcu duygusal ve değişken oldugundan daha dengeli olması için daha sabit ve mantıklı bi burç seçebılırsınız.. tabıı doktorlar genelde 38-39,5 hafta arası sezeryana aldıklarında 10 kadar sure ıcınden secım yapabılırsınız.. isteyen arkadaslara burdan yardımcı olabılırım..
merhaba ben şu anda 5 hafta 4 günlük hamieyim ve doğacak bebeğim allah izin verirse mart 7 2015 olacak deniyor ve bu da balık burcuna geliyor, yani ben ikizler burcu olarak duygusallığımdan ve kararsızlığımdan o kadar çok çektimki şimdi dünyaya getireceğim çocuğun benden de daha da duygusal balık burcu olmasına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim, ben bir 17-18 gün önce alınıp sezeryanla yani 18 şubatta alınıp kova burcu olmasını istiyorum sizin yorumunuz nedir acaba cevaplarsanız çooook memnun olurum şimdiden teşekkürler
ayrıca birşey daha eklemek istiyorum benim 7 yaşında ulaş adında bir oğlum var 6 mayıs 2007 saat 11:50 istanbul bağcılar doğumlu acaba onunla ilgili diyecek birşeyiniz varmı
iyi günler
MERHABALAR acaba benim içinde analiz yapabilirmisiniz kendim 26.11.1983 sabah ezanına yakın :)saatte ve cumartesi doğmuşum oğlum 15.03.2012 saatplanlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz.. ay burcu bebeğinizi 2. önemli etkileyen burçtur,duyguları buna gore şekillenır.. örneğin balık burcu duygusal ve değişken oldugundan daha dengeli olması için daha sabit ve mantıklı bi burç seçebılırsınız.. tabıı doktorlar genelde 38-39,5 hafta arası sezeryana aldıklarında 10 kadar sure ıcınden secım yapabılırsınız.. isteyen arkadaslara burdan yardımcı olabılırım..