canım benim plasenta rahim ağzındaydı doktor ilişkiyi yasakladı zaten biz tüp bebek yaptırdığımız ve kanamam olduğu için ilişki yasaktı... doktorum pek bişey dememişti 13. haftada plasentada kopma oldu yoğun kanamayla hastaneye gittim çok şükür kanama durdu kopma çok fazla değildi ve düzenli ultrason kontrolüyle ilerlemediğini gördük. kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama zamanla rahim büyüdükçe plasenta yukarı çıkıyo şu an bizim plasentamız yukarı çıktı ve 18 haftalık olduk inş. sağlıcakla miniğimide kucağıma almak nasip olur bana ve herkese... tek diyeceğim ilişkiden uzak dur bide bulantın ve öğürmen varsa kasılmamaya dikkat et o da plaseentayı etkiliyooo... sağlıkla geçer inş. hamişliğinnn
Benimde 16+2 günlük şuan çok teşekkür ederim canım bilgin için inşallah Benimki de yukarı çıkar sürekli yatmak gerekli mi pek bir iş yapmıyorum eşimden bile ayriyim şuan garibim biz rahat edelim diye annemlere bıraktı dinlen diyo korkuyorum ayaga kalkınca kullandığın ilaç varmi
Benimde 16+2 günlük şuan çok teşekkür ederim canım bilgin için inşallah Benimki de yukarı çıkar sürekli yatmak gerekli mi pek bir iş yapmıyorum eşimden bile ayriyim şuan garibim biz rahat edelim diye annemlere bıraktı dinlen diyo korkuyorum ayaga kalkınca kullandığın ilaç varmi
maşallah canım büyümüş seninde miniğinn.. rica ederim ne demek inş zamanla çıkar ban doktorum öyle dedi ve çıktı çok şükür... benim düşük tehlikem olduğu için ben sadece tuvalete kalktım bide plasentadan dolayı kanama olunca hiç kalkmadım 19. haftama gircem daha hiç iş yapmadım ev falan süpürmüyorum sağolsun yemektir ev işidir eşim yapıyo benimde benim ailem çok uzakta.... ne güzel senin eşinde anlayışlıymış çok şükür... korkma canım çok şükür kanaman olmamış senin, süreklide yatma ama arada dolaş yavaş yavaş kan akışı içinn.. ben progestan kullanıyodum canım o da düşük tehdidi için şimdi bıraktım... içini ferah tut herşey yoluna girer. sen kendini strese sokma bebişinde etkilenir... sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur ikimizede tüm hamişlerede inş...
28.haftada aynı sorunu yaşadım öncelikle ilişki yasak stres yasak münkün oldukça eğilme yada yüksege uzanma yasak bol bol ayaklarının altına yastık koyup keyif yapacaksın....allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin benim kuzum doğdu da 5 aylık oldu...