Plansız gebelik+ilac

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba Kızlar
Spiral ile hamile kaldigimi öğrendim ocak ayında konu açmıştım
1 0glum var çocuk dusunmuyorduk
Neyse olan oldu
Şimdi ben ilaç kullaniyorum uzun zamandır
Bugün Dr a gittim ilaçları neden kesmedin anomali olur çocukta dedi
Öte yandan diğer Dr kesinlikle kesme dedi

Çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum

Surekli kullanman gereken bi ilac mi? Birakman sakincali mi olur?
Bi de bildigim kadariyla ilk haftalarda bebegin gelisimi ya hep ya hic prensibiyle oluo, yani ilac zarar verirse gebelik sonlanio zaten anomali olusursa, devam ediosa sikinti olmuo ama sonraki haftalarda bebege zarar verebilio anomali acisindan. yipratma bu kadar

Surekli kullanman gereken bi ilac mi? Birakman sakincali mi olur?
Bi de bildigim kadariyla ilk haftalarda bebegin gelisimi ya hep ya hic prensibiyle oluo, yani ilac zarar verirse gebelik sonlanio zaten anomali olusursa, devam ediosa sikinti olmuo ama sonraki haftalarda bebege zarar verebilio anomali acisindan. yipratma bu kadar

Cnm benimki 11haftalik:KK43:

Evet kullanmam gerek

Tamam iste ilk 3 ay yani 12 haftayi kapsayan sureden bahsediorum.
Anladim diger konularindan hatirliorum bahsetmistin bu ilactan. Baska bir kadin dogum uzmani ve ilaci veren dr un ortak gorusunu almalisin bence. Hamileyken kullanilabilen bi cesidi olabilir

Bende hamile olduğumu bilmeden ilk 3 ayda öksürük ilacı kullandım.ve röntgene girdim. Doktoruma söylediğimde beni üniversitenin riskli gebelik bölümüne sevk etti. Çok korkulu bir zamandı benim için. Sonra oradaki profesörlerden oluşan kurul ilaçları inceledi ve beni rahatlatan sonuç çıktı. Mutlaka doğum doktorunuza danışın risk almayın

Back
X