Merhaba arkadaşlar. Oldum olası hep düzensizdi regllerim. Nihayetinde reglimin beklenen dongumun 10 gün gecikmesi ile test yapayım dedim. Bu sefer farklı hissediyordum çünkü hem spor hem diyet yapiuordum ve zararlı aliskanlikligimii bırakalı epey de zaman olmuştu. Çarpıntı ve yorgunluk hali tuhaf geliyordu yani. Testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.neye ugradigimi şaşırdım tabi ve aşırı tepkiler verdim. Korktum, ağladım, öfke ne derseniz. Eşim de aynı sekilde şoka girdi çünkü istenen,beklenen birşey değildi. Eşimle ayni sehirin çok uzak noktalarinda çalışıyoruz. Ve o haftanin 3-4 günü evde olabiliyor. Bu durumu duzelttikten sonra Bebek düşünüyorduk. Şimdi biraraya gelmemiz mümkün değil ve ortada böyle bir durum var. Bu arada 27 Nisan'da beta verdim 210 değer çıktı. Tekrarı için haftaya çağırdılar. O sırada özel hastaneden randevu aldım. Gidip birşeylerin netlestmesi için en azından bir goruneyim dedim. İlk andan beridir bebeği aldırma fikri kafamizda dönüyor ama korkuyorum ya sonradan cezalandırılırsak diye. Kafam çok karışık çok hassasım...