- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Redemerald
evetİlişkiyi bitirmeyi mi kastediyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetİlişkiyi bitirmeyi mi kastediyorsunuz?
üzgünüm durum çok net. ha gelip geçici günlük bir ilişkiyse ilişkiniz bir yere kadar gider. ama ciddi düşünüyorsanız sürekli dürtmek, sürekli onun adına da düşünmek, onun için de hareket etmek zorunda kalırsınız. adam "ben böyleyim değişmez" diyecek. her adamda da aynı laf... aslında insanın çok ağrına gider böyle bi durum. nasıl bu kadar sessiz kalıyorsunuz anlamıyorum. bi cinnet geçirin bugün sonu belli olur davranışlarından,kelimelerindenbiraz sıkıcı evet. Benim yaptığım planlara uyar. İlgilidir de ama çok ince düşünmüyor sanırım.
üzgünüm durum çok net. ha gelip geçici günlük bir ilişkiyse ilişkiniz bir yere kadar gider. ama ciddi düşünüyorsanız sürekli dürtmek, sürekli onun adına da düşünmek, onun için de hareket etmek zorunda kalırsınız. adam "ben böyleyim değişmez" diyecek. her adamda da aynı laf... aslında insanın çok ağrına gider böyle bi durum. nasıl bu kadar sessiz kalıyorsunuz anlamıyorum. bi cinnet geçirin bugün sonu belli olur davranışlarından,kelimelerinden![]()
Hepimiz mutlu olmak için evleniyoruz.şu açıdan düşündüm: evlenince aynı evde olacağımız için görüşüyor olacağız. Gezme tozma için de şimdiki gibi yaptığım planlara uyum sağlarsa sorun yok dedim. Korkum bu durumun tam ilgisizliğe dönüşmesi ilerde
bana da öyle geliyor o bu şekilde davranınca. Ama beraberken de çok ilgili. Evlenmek istediğini söylüyor sürekli. Asla mesajsız bırakmaz da beni. Bi bu durum aşırı sinir bozucu. Kendimi bazen görüşmek için zorluyormuş gibi hissediyorum.
ben bunun cok kotu bisey oldugunu dusunmuyorum baska sorununuz yoksa. yani biraz pasif geldi sadece. bence iyi ben sahsen zaten kendim ayarlamak kendim karar vermek isterim bulusmalara ve herseye. bence bu sizin karakterinizle alakali. ben kontrolu severim mesela. bence bu durumu lehinize cevirin ne guzel iste ne deseniz yapan biri var.
Bunu nasıl affettiniz?ayağım kırılmıştı. Görüşmek için bizim eve gelmesi gerekiyordu. Birgün tartıştık. Gelmedi. Sonra ben konuşmadım doğru düzgün. Kırılmıştım çünkü. Yine de gelmedi. Geleyim de demedi. Sadece en son “hep böyle mi devam edeceğiz? Konuşup çözelim” dedi. Uzatmadım ben de.
Bunu nasıl affettiniz?
Adam sadece ilgisiz ve tembel değil.
Merhametsiz ve inatçı.
Gönlünüzü almak için çabalamamış bile.
Cantada kekliksin sen. Hersey sen yapiyorsun, tabi beyefendinin keyfi yerinde.
Bu iliski yürümez. Evlilik facia olur. Insan sevildigini iliklerine kadar his etmek ister. Caba görmek ister. Tek tarafli enerji harcamak ile olmuyor. Bir müddet sonra yoruluyorsun, mutsuz oluyorsun.
Bence yol yakinken ayril.
Hem konuşup hem gönül alabilir insan.kabul etmek istemiyorum ama, evet gönlümü almadı. Bunun sitemini ettiğimde “ben olayları konuşarak çözmek istiyorum. Sadece gönlünü almak üstünü kapatmak olur.” Gibi bir şeyler söyledi.
bana mantıksız geldi bu durum ama inanın ayağımdan dolayı zaten çok sıkıntılıydım. Bi de onu daha fazla dert edip uzatmak istemedim. Kapattım konuyu.![]()
Beraber gelip gidiyorsaniz zaten duzenli gorusuyorsunuz demektir. O da ozel olarak bir sey yapmaya ihtiyac duymuyordur. Eger biraz onda istek gormek istiyorsaniz birlikte gelip gitmeyi birakin ve gorusme talebi sizden gelmesin. O da sizi merak edip gorusmek isteyecektir diye dusunuyorum. Bu tavsiyem sadece bu adimi gormenizi saglar ama devaminda pek bir beklentiniz olmasin. Muhtemelen kisinin karakteri boyle. Evlendiginizde de plan yapan taraf siz olacaksiniz.baska bir sorununuz yoksa adami bu sekilde kabul etmenizde yarar var.yok öyle pasif beceriksiz, karakteri olmayan biri değil. Sadece bu plan ve görüşme ayarlaması konusunda öyle. Ben gezmeyi tozmayı seven biriyim. Hep plan halindeyimdir. O böyle olunca yoruluyorum ve zorluyormuşum gibi geliyor.
“çantada keklik” tam olarak beni tanımlıyor. Biriyle iletişimim iyi olduğunda ve anlaştığımda kendimi koyveriyorum sanırım. Bir süre plan falan yapmayıp gidişata bakacağım. İyice saçmalarsa ayrılırım gibi duruyor.
Dediginiz gibi olunca o iliski tadindan yenmez zaten. Keske her erkek olabilse. Benim de basimda oyle biri vardi. Ustelik o sevip sevmedigini de bilmiyordu. Arkadasin durumunda iliakinin geneline bakmak lazim. Eger diger ozellikleri aradigi gibiyse ve onun bu halini kaldirabilecekse evlilik de olur neden olmasin. Ama hayatimda ilgi alaka heyecan istiyorum diyorsa bu kisi o yapida biri degilHayir yani beklentin sürprizle, mumlu yemekler felan degil. Basit bir cafede oturmak. Adam bunu yapmiyorsa, istegi yoksa çok pasif bir adamdir yada o kadar çok asik degildir sana. Ikiside olabilir.
Iyi zaman geçirmek, iyi bir iliski heleki bir evlilik için kistas degil. Caba olmadan, hiçbirsey olmaz. Adam senin ile bulusmayi istemeli. Olsa olur, olmasada olur kafasinda. Kendine bu muameleyi reva görme. Sen degerlisin, zamanin degerlidir. O senin ile bulusmak istemeli. Kendisi teklif etmeli. Bundan daha dogal birsey yok.
Dediginiz gibi olunca o iliski tadindan yenmez zaten. Keske her erkek olabilse. Benim de basimda oyle biri vardi. Ustelik o sevip sevmedigini de bilmiyordu. Arkadasin durumunda iliakinin geneline bakmak lazim. Eger diger ozellikleri aradigi gibiyse ve onun bu halini kaldirabilecekse evlilik de olur neden olmasin. Ama hayatimda ilgi alaka heyecan istiyorum diyorsa bu kisi o yapida biri degil
Insan tabiki evlendigi kisiden ilgi alaka beklemeli. Bu isteklerin en basiti, en dogali. Su gibi yemek gibi bir ihtiyaçtir bu. Ha her erkek romantik degildir, sürprizmis baska seylermis beceremez. Ben bir kadin olarak bile beceremem.
Ancak bir çaba olmali. Adam bulusmak için bile çabalamiyor. Yani birak sürprizi sunu bunu. Salt bulusmaktan bahs ediliyor. 10 gün bulusulmadiysa, niye diye sormuyormus adam. Insan cidden asik oldugunda sürekli bulusmak ister zaten.
Kadinlar niye hep erkekler için bahane buluyor? Cita bu kadar düsük olmamali. Karsindaki partnerden isteklerin olmasi dogal ve normaldir. Yani çita bundan daha alçalirsa "yeterki af edersin penisi olsun, nefes alsin yeter" duruma düser.
Adam devamlı konuşuyor, hep konuşalım diyor anladığım kadarıyla. Konuşalım demeyi biliyor ama buluşalım demeyi bilmiyorHaklısınız. Beklentim ekstrem değil. Çözülmesi gereken bir problem.
bu arada sanki burayı okumuş gibi az önce özür diledi.Bu konuyu yüzyüze konuşalım yine kapatmak istemiyorum dedi.
Dediginiz gibi olunca o iliski tadindan yenmez zaten. Keske her erkek olabilse. Benim de basimda oyle biri vardi. Ustelik o sevip sevmedigini de bilmiyordu. Arkadasin durumunda iliakinin geneline bakmak lazim. Eger diger ozellikleri aradigi gibiyse ve onun bu halini kaldirabilecekse evlilik de olur neden olmasin. Ama hayatimda ilgi alaka heyecan istiyorum diyorsa bu kisi o yapida biri degil
Adam devamlı konuşuyor, hep konuşalım diyor anladığım kadarıyla. Konuşalım demeyi biliyor ama buluşalım demeyi bilmiyorYa da istemiyor gereksiz buluyor...