Plasenta preavia

Tugceela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
96
43
8
29
Merhaba
22+1 de detaylı ultrasonum vardı. Herşey çok güzel ama plasenta alt segmentte cerviz 35 mm dedi . Sonuçları doktora gösterdim dinlenmem gerektiğni ilişki yasağa ve yatmamı söyledi. Kanamam ağırım yok .
Sorum böyle olupta sonradan plasenta yukarı çıkan var mı?
Ne kadar tehlikeli?

Beeen..aynı haftada fark edildi..iki hafta boyunca dinlenirken sırt üstü yatıp poponun altına yastık koyduk kafama yastık koymadan beş on dakika yattım günde bir iki kez yaptım..zaten zamanla kendi çıkıyoms yukarı ama en azından rahim agizindan çekildi plesanta biraz daha yanda idi en son. Cuma tekrar gdiicem belli olcak bakalam..aynı yasaklar bizdede var karpuz gibi yatıyorum hep

Geçmiş olsun Kanaman felan oldummu?
Evde 4 yaşında kızım var illa ayağa kalkmak zorunda kalıyorum onun dışında birşey yapmıyorum. Bana sık kontrolle gel dedi 14 gün sonra tekrar gidicem bakalım

Geçmiş olsun Kanaman felan oldummu?
Evde 4 yaşında kızım var illa ayağa kalkmak zorunda kalıyorum onun dışında birşey yapmıyorum. Bana sık kontrolle gel dedi 14 gün sonra tekrar gidicem bakalım
Yok kanamam olmadı şükür..benimde 4 yaşında oğlum var ama annem burda..çok eğilip kalkmamsya ağır kaldırmamaya çalış..çıkar inşallah zamanla yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…