Plasenta previa

Sinemz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
32
14
3
27
Arkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?

Arkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?
Benimki aşağıdaydı. Hiç kanamam olmadı. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim geçen haftaya kadar hep aşağıdaydı. Detaylıda sadece bi uçlu aşağıda kalmış geri kalan kısmı tamamen çıkmış. O kısım da çıkar dedi doktor. Sadece bir defa pembe lekelenmem olmuştu 10. Haftada o kadar

Benimde asagdaydı birliktelik zamanı bikac kez kanamam olmustu oda peceteyle silince gelecek sekilde pembemsi sekildeydi 3. Aylardaydı doktorum plasentan asagda ondan dedi ama bu haftalardan sonra yukarı cıkar demişti sonradan öyle oldu

Benimki aşağıdaydı. Hiç kanamam olmadı. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim geçen haftaya kadar hep aşağıdaydı. Detaylıda sadece bi uçlu aşağıda kalmış geri kalan kısmı tamamen çıkmış. O kısım da çıkar dedi doktor. Sadece bir defa pembe lekelenmem olmuştu 10. Haftada o kadar
Ben 22 haftalık hamileyim kanama hiç olmadı çok şükür ama yinede tedirgin oluyorum kanama olunca doğum başlıyor mu böyle birşey var mı
Benimde asagdaydı birliktelik zamanı bikac kez kanamam olmustu oda peceteyle silince gelecek sekilde pembemsi sekildeydi 3. Aylardaydı doktorum plasentan asagda ondan dedi ama bu haftalardan sonra yukarı cıkar demişti sonradan öyle oldu

Bide benim detaylı ultrasonda belli oldu plasentanın aşağıda olduğu 22 haftalık hamileyim şuan korkuyorum

Ben 22 haftalık hamileyim kanama hiç olmadı çok şükür ama yinede tedirgin oluyorum kanama olunca doğum başlıyor mu böyle birşey var mı
Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi. Sadece pilatese gidecektim pilatese gitme dedi. Ayakta kalma bile demedi hatta 😅

Ben de benzer durumdayım 20. Haftadayım 10. Haftada lekelenmem oldu genelde forumlarda okuduklarım 25. Haftadan sonra kanama yaşamışlar

İkinci trimesterda daha çok oluyor. Ama panik yapmayın normal bir durum kanama olması. Lekelenme ve kanama durumunda doktorunuzu arayın hemen. İnşallah olmaz. Herkeste olmuyor.

Benim de 20.hafta detaylıda plasenta previa dendi doktorum yukarı çıkar dedi 26’da ucu hala uterusta dedi ama kanamam olmadı çok şükür.
Previa marjinalis oluyor benim de şuan öyle. Ucunu kapatıyor sadece ama onda kanama beklemiyor doktorlar. Tamamen rahim ağzını kapattığında kanama oluyor daha çok.

Back
X