Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki aşağıdaydı. Hiç kanamam olmadı. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim geçen haftaya kadar hep aşağıdaydı. Detaylıda sadece bi uçlu aşağıda kalmış geri kalan kısmı tamamen çıkmış. O kısım da çıkar dedi doktor. Sadece bir defa pembe lekelenmem olmuştu 10. Haftada o kadarArkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?
Benimde asagdaydı birliktelik zamanı bikac kez kanamam olmustu oda peceteyle silince gelecek sekilde pembemsi sekildeydi 3. Aylardaydı doktorum plasentan asagda ondan dedi ama bu haftalardan sonra yukarı cıkar demişti sonradan öyle olduArkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?
Ben 22 haftalık hamileyim kanama hiç olmadı çok şükür ama yinede tedirgin oluyorum kanama olunca doğum başlıyor mu böyle birşey var mıBenimki aşağıdaydı. Hiç kanamam olmadı. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim geçen haftaya kadar hep aşağıdaydı. Detaylıda sadece bi uçlu aşağıda kalmış geri kalan kısmı tamamen çıkmış. O kısım da çıkar dedi doktor. Sadece bir defa pembe lekelenmem olmuştu 10. Haftada o kadar
Benimde asagdaydı birliktelik zamanı bikac kez kanamam olmustu oda peceteyle silince gelecek sekilde pembemsi sekildeydi 3. Aylardaydı doktorum plasentan asagda ondan dedi ama bu haftalardan sonra yukarı cıkar demişti sonradan öyle oldu
Bide benim detaylı ultrasonda belli oldu plasentanın aşağıda olduğu 22 haftalık hamileyim şuan korkuyorumBenimki aşağıdaydı. Hiç kanamam olmadı. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim geçen haftaya kadar hep aşağıdaydı. Detaylıda sadece bi uçlu aşağıda kalmış geri kalan kısmı tamamen çıkmış. O kısım da çıkar dedi doktor. Sadece bir defa pembe lekelenmem olmuştu 10. Haftada o kadar
O sonraki haftalarda yukarı cıkıyormus bildigim kadarıyla . Kanamamız nasıl kotu renkli adet kanaması gibi mi doktorunuz fitil falan verdimiBide benim detaylı ultrasonda belli oldu plasentanın aşağıda olduğu 22 haftalık hamileyim şuan korkuyorum
Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi. Sadece pilatese gidecektim pilatese gitme dedi. Ayakta kalma bile demedi hattaBen 22 haftalık hamileyim kanama hiç olmadı çok şükür ama yinede tedirgin oluyorum kanama olunca doğum başlıyor mu böyle birşey var mı
Kanama şuanda yok çok şükürO sonraki haftalarda yukarı cıkıyormus bildigim kadarıyla . Kanamamız nasıl kotu renkli adet kanaması gibi mi doktorunuz fitil falan verdimi
15 . haftada olmuştu benim.Arkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?
14. Hafta ve 18. Hafta gibi iki kez oldu.Arkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?
Son aylarda oluyo diye internette okumuştum ama geneli ilk aylarda oluyo galiba14. Hafta ve 18. Hafta gibi iki kez oldu.
Ben 2. Trimesterdeyim şuan da ister istemez korkuyorum tabiki ama çok teşekkür ederimİkinci trimesterda daha çok oluyor. Ama panik yapmayın normal bir durum kanama olması. Lekelenme ve kanama durumunda doktorunuzu arayın hemen. İnşallah olmaz. Herkeste olmuyor.
Evet herkeste olmayabiliyomuş sanırım inşallah sağ salim kucagimiza alırızBen de benzer durumdayım 20. Haftadayım 10. Haftada lekelenmem oldu genelde forumlarda okuduklarım 25. Haftadan sonra kanama yaşamışlar
Aynen canım ileriki haftalarda yukarı çıkar. Benim çok olmasada çıktı ve rahim ağzını açtı ama yine de plasentam aşağıda sayılır. Sen korkma düzeliyor canım.Evet herkeste olmayabiliyomuş sanırım inşallah sağ salim kucagimiza alırız
Previa marjinalis oluyor benim de şuan öyle. Ucunu kapatıyor sadece ama onda kanama beklemiyor doktorlar. Tamamen rahim ağzını kapattığında kanama oluyor daha çok.Benim de 20.hafta detaylıda plasenta previa dendi doktorum yukarı çıkar dedi 26’da ucu hala uterusta dedi ama kanamam olmadı çok şükür.
Doğum normal mi yaptın canım sen pekiAynen canım ileriki haftalarda yukarı çıkar. Benim çok olmasada çıktı ve rahim ağzını açtı ama yine de plasentam aşağıda sayılır. Sen korkma düzeliyor canım.
İlk dogumum normaldi. Bu belli değil ama şuan için sezeryan gözüküyor canim.Doğum normal mi yaptın canım sen peki