Plasenta previa

Sinemz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
32
14
3
27
Arkadaşlar plasenta aşağıda yerleşimli gebelik geçirenler kanamaniz kaçıncı haftanizda olmuştu ?

Amin . İnşAllah . Senin muhtemelen plasenta tamamen kapatmıyordur. İnşallah hiç kanaman olmadan plasenta yukarı çıkar. Birbirimize dua edelim sağlıkla kuracaklarımıza alalım ☺️
Benim de belli bir süre kanamam olmuştu hamileyken. Totalis demişlerdi. Sonra 21. Hafta civarı biraz yukarı çıktı. Marjinalis oldu. Plasenta rahmin ucunu kapatıyordu. Kanama da durdu. Sonra erken doğum riskim oldu ama farklı nedenden dolayıydı. Çok şükür 37.haftaya geldim ve doğum yaptım. Ama ben de hep yatarak geçirdim hamileliğimi.

Benim de belli bir süre kanamam olmuştu hamileyken. Totalis demişlerdi. Sonra 21. Hafta civarı biraz yukarı çıktı. Marjinalis oldu. Plasenta rahmin ucunu kapatıyordu. Kanama da durdu. Sonra erken doğum riskim oldu ama farklı nedenden dolayıydı. Çok şükür 37.haftaya geldim ve doğum yaptım. Ama ben de hep yatarak geçirdim hamileliğimi.
Yaa gerçekten mi bana da umut oldunuz şuan ben hep böyle devam eder diye düşündüm okuduklarımla felan . Çok teşekkür ederim . İnşAlalh benimki de yukarı çıkar da riskim ortadan kalkar bebeğimde bende sağlıklı oluruz

Normal doğum mu oldu bu sebepten sezaryen mi yaptılar? Benim ilk normal bunda sezaryen derler diye korkuyorum..

Benim 17 haftada biraz aşağıda ama söylemek için erken ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti doktor, 21 detaylı ultrasonda aşağı yerleşimli takip edelim dediler. Bu haftadan sonra yukarı çıkan normal doğum yapan var mı acaba?

Back
X