- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.586
- 83
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Amin canım..Lekelenme varsa doktorun da söyleyeceği istirahat etmelisin..Bazı durumlarda ilaç, yatış öneriyor.Kendinize dikkat edin kızlar evde ağır işleri bırakın yemek yapıp çamaşır atsanız yeter eşinizden rica edin hafta sonları evleri supurmesi için tedbiri alalım Rabbime emanet yavrularimizBen de 18. Haftadayim ve nerdeyse 14. Haftadan beri ara ara lekelenme oluyor. Doktorum korkulacak bişey yok dedi ama tedirgin olmamak elde değil. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Haklisn canim.Bu ara yaptığım tek şey dinlenmek. Öğretmenim ama elimden geldiğince kendimi yormamaya ayakta kalmamaya çalışıyorum.Amin canım..Lekelenme varsa doktorun da söyleyeceği istirahat etmelisin..Bazı durumlarda ilaç, yatış öneriyor.Kendinize dikkat edin kızlar evde ağır işleri bırakın yemek yapıp çamaşır atsanız yeter eşinizden rica edin hafta sonları evleri supurmesi için tedbiri alalım Rabbime emanet yavrularimiz
Evet iyi yapıyorsun doktor çalışmaman gerektiğini söylese izin alma durumun var mı ? Ben özelde anestezi teknisyeniydim istifa edersen geri almayız mırın kırın yaptılar istifa ettimHaklisn canim.Bu ara yaptığım tek şey dinlenmek. Öğretmenim ama elimden geldiğince kendimi yormamaya ayakta kalmamaya çalışıyorum.
Aynen şu anda rapor da izin de çok zor. Bakalım artık belki haftalar geçtikçe düzelirEvet iyi yapıyorsun doktor çalışmaman gerektiğini söylese izin alma durumun var mı ? Ben özelde anestezi teknisyeniydim istifa edersen geri almayız mırın kırın yaptılar istifa ettimama sen memursan bu izin durumları biraz karışık :))
InsaAllah düzelir tabi.Doktora gittin mi?Birşey dedi mi bu konuda?Nerdeyse 1 aydır varmış bu şikayet.Allah korusun ciddileşmeden bir danış doktora.Ben 1 hafta yatmıştım bu aradaAynen şu anda rapor da izin de çok zor. Bakalım artık belki haftalar geçtikçe düzelir
Bende ebeyim meslektaş sayılırızEvet iyi yapıyorsun doktor çalışmaman gerektiğini söylese izin alma durumun var mı ? Ben özelde anestezi teknisyeniydim istifa edersen geri almayız mırın kırın yaptılar istifa ettimama sen memursan bu izin durumları biraz karışık :))
Amin canım geçmiş olsun sanada bende 12.haftamdan beri böyleyim bol bol istirahat etmeye çalış ben yemek hariç hiçbişey yapmıyorum evde eşim yapıyo saolsun biz 5 sene bekledik bu bebegi çok tedavi gördüm tüp bebek yaptırdık olmadı ama Rabbim kendiliginden verdi binlerce şükürler olsunBen de 18. Haftadayim ve nerdeyse 14. Haftadan beri ara ara lekelenme oluyor. Doktorum korkulacak bişey yok dedi ama tedirgin olmamak elde değil. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Şimdilik bir sıkıntım yok ama tabiki hareketlerim kısıtlı. Hala yukarı çıkmadı plasenta inşallah bir an önce çıkar da rahatlarız. Sizde durumlar nasıl ?Ne durumdasın canım? Her şey yolunda mı?
Doktor şu an bebek için bu sıkıntı yok dedi.gelişimi çok normal şekilde ilerliyor. Rahimde açılma da yok. Bol bol su içip dinlen diyor. Perşembe kontrolüm var zaten. Bakalım ne diyecekInsaAllah düzelir tabi.Doktora gittin mi?Birşey dedi mi bu konuda?Nerdeyse 1 aydır varmış bu şikayet.Allah korusun ciddileşmeden bir danış doktora.Ben 1 hafta yatmıştım bu arada
İyi düşünmek lazım. Bu kadar zor sahip olunmuş bir bebeği allah korur emin ol. İcin rahat olsun canim.Amin canım geçmiş olsun sanada bende 12.haftamdan beri böyleyim bol bol istirahat etmeye çalış ben yemek hariç hiçbişey yapmıyorum evde eşim yapıyo saolsun biz 5 sene bekledik bu bebegi çok tedavi gördüm tüp bebek yaptırdık olmadı ama Rabbim kendiliginden verdi binlerce şükürler olsun
Detaylida belli olur canım. Şimdiden kendini çok üzme.Dr.dan geldim şimdi moralim çok bozuk tek böbreginde hafif büyüme varmış bebegin böyle kalabilir moralini bozma erkek bebeklerde görülebiliyo dedi birde heran kanayabilirsin panikleme dedi bir ay sonra detaylı usg için yönlendircem dedi 45 gün heyet rap.verdi
Tşk ederim canım iyiyim çok şükür uzunca bi süredir evdeyim istirahatten sanırım lekelenmem dahi yokbebek iyi çok şükür yarın dr.gitcem tekrar bakalım ne diycek.Sen nasılsın bi sıkıntın varmı plasentan çıkmışmı yukarıya benimki hala aynı yerde
Negüzel darısı başıma bende 5 kilo aldım yatıyorum devamlı kaçncı haftanda çıktı senin? birde ilk gebelikmi?Selam Canım,
Plasenta yukarıya çıkmış çok şükür. :) ancak hareketsizlikten sürekli istirahatten çok kilo aldım. Tontiş oldum çıktım26. Haftamda 11 kilo aldım. Korkuyorum bir yandan da çok gülüyorum halime
Negüzel darısı başıma bende 5 kilo aldım yatıyorum devamlı kaçncı haftanda çıktı senin? birde ilk gebelikmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?