- 21 Şubat 2018
- 187
- 39
- 98
- 34
- Konu Sahibi Dilemma7878
-
İnternet zaten ayaklı bombaHerkese merhaba 16 haftalık hamıleyım cok az bır kanamam oldu bundan oncede düşük tehlıkem vardı sureklı ıstırahat edıyordum yanı yanlıs bir hareket agır kaldrma durumum hıc olmadı neyse bu kanamayı gorunce doktora gttm meger bebegımın eşi rahım agzına cok yakınmıs arada sadece bir cm bosluk var zaten bundan oncede ıcerde kanama alanım vardı simdide bu surekı yatıyorum bu durumu yasayan anneler varsa ne olur bana cevap yazabılr mısınız? Perısan oldum ınternete yazdım prevıa denıyormus yazmaz olaydım dehsete dustum anne ölümü falan dıyor
Sormayın o kadar korktumki daha oncede bebegımı kaybettım kalbı durdu uc ay sonra tekrar hamıle kaldım ama ıste bu seferde bu saolun teşekkür ederimİnternet zaten ayaklı bombaTakılma canım ayaklarını hava kaldır uzan. Böyle 1 2 hafta uzan geçer inşallah stres yapma
İnsallah cok saolun dua edın banadaKorkmayın bol bol istirahat edin kendinize iyi bakın. Benim de 16.haftada plasenta aşağıdaydı ama sonraki haftalar yukarı çıktı sizin de öyle olabilir.
Yirminci haftalarda ebbek çok aşağıda hareket edip ağrı eklenince Dr a gittim plesanta rahim ağzını kapamış dedi Dr.. çok ağır iş yapma işte dikkat et falan dedi..sonra bı kaç yerde okudum zamanla kendi bebek çıktıkça yukarı o da çıkarmış..bide burdan bı kaç arkadaş dinlenme sırasında sırt üstü yatarken poponun altına yastık koyup öyle uzan 10 dk kadar demişti kafaya yastık koymadan..bı kaç kez yattım o şekilde..ayrıntılı vakti gekince Dr a gittim rahim ağzından yana doğru çekilmiş plesanta bı sorun yok dedi Dr ilişki zaten yasaktı yineledi bide ilk oğlum sezaryen zaten bu da sezaryen..yinede dikkat ediyrm tabi ağır kaldrmiyorm eğilip kalkmıyrm mümkün mertebe yatış..geçmiş olsun canım inşallah çıkar yukari zamanlaHerkese merhaba 16 haftalık hamıleyım cok az bır kanamam oldu bundan oncede düşük tehlıkem vardı sureklı ıstırahat edıyordum yanı yanlıs bir hareket agır kaldrma durumum hıc olmadı neyse bu kanamayı gorunce doktora gttm meger bebegımın eşi rahım agzına cok yakınmıs arada sadece bir cm bosluk var zaten bundan oncede ıcerde kanama alanım vardı simdide bu surekı yatıyorum bu durumu yasayan anneler varsa ne olur bana cevap yazabılr mısınız? Perısan oldum ınternete yazdım prevıa denıyormus yazmaz olaydım dehsete dustum anne ölümü falan dıyor
Bu korku hep var bende yeni öğrendim. Kimyasal olmasındna korkuyorum daha 2 haftadırSormayın o kadar korktumki daha oncede bebegımı kaybettım kalbı durdu uc ay sonra tekrar hamıle kaldım ama ıste bu seferde bu saolun teşekkür ederim
Bende bı yastık koyup deneyeyım cunku gerckten agrım oluyor belkı agrılarıma da ıyı gelır bazen o kadar uzuluyorum ki hamıle kaldgmda beri hep sıkıntı yasadım dısarfa gezen hamılelerı gordukce sosyal medyada falan dıyorum allahım bı gun bende kalkarım ınsallah allah hepımızın yardımcısı olsunYirminci haftalarda ebbek çok aşağıda hareket edip ağrı eklenince Dr a gittim plesanta rahim ağzını kapamış dedi Dr.. çok ağır iş yapma işte dikkat et falan dedi..sonra bı kaç yerde okudum zamanla kendi bebek çıktıkça yukarı o da çıkarmış..bide burdan bı kaç arkadaş dinlenme sırasında sırt üstü yatarken poponun altına yastık koyup öyle uzan 10 dk kadar demişti kafaya yastık koymadan..bı kaç kez yattım o şekilde..ayrıntılı vakti gekince Dr a gittim rahim ağzından yana doğru çekilmiş plesanta bı sorun yok dedi Dr ilişki zaten yasaktı yineledi bide ilk oğlum sezaryen zaten bu da sezaryen..yinede dikkat ediyrm tabi ağır kaldrmiyorm eğilip kalkmıyrm mümkün mertebe yatış..geçmiş olsun canım inşallah çıkar yukari zamanla
Sızdede mi plasenta prevıa var kacıncı haftadasınız siz kımyasal ılk haftalarda bellı edıyor kendını bıldgm kadarylaBu korku hep var bende yeni öğrendim. Kimyasal olmasındna korkuyorum daha 2 haftadır
Nasıl ediypr bilgi verirmisinizSızdede mi plasenta prevıa var kacıncı haftadasınız siz kımyasal ılk haftalarda bellı edıyor kendını bıldgm kadaryla
Aynen senin durumundayım karpuz misali yatiyrom anam sağolsun bende..bide benim ikinci gebelik..yastık olayını dene iki üç günde bir iyi geliyo..inşallah düzelir sıkıntı yapma geçecek hepsiBende bı yastık koyup deneyeyım cunku gerckten agrım oluyor belkı agrılarıma da ıyı gelır bazen o kadar uzuluyorum ki hamıle kaldgmda beri hep sıkıntı yasadım dısarfa gezen hamılelerı gordukce sosyal medyada falan dıyorum allahım bı gun bende kalkarım ınsallah allah hepımızın yardımcısı olsun
Sizin bıraz duzelmıs yınede yatıyor musunuz sureklı biz hıc ayaga kalkamayacak mıyızAynen senin durumundayım karpuz misali yatiyrom anam sağolsun bende..bide benim ikinci gebelik..yastık olayını dene iki üç günde bir iyi geliyo..inşallah düzelir sıkıntı yapma geçecek hepsi
Ben hıc yasamadım bır arkadasım yasadı betahcg artmıyormus dusuyormus hemen bı kac gun ııcınde anlasılıyor zaten kese veya bebek olusmuyor sadece vucudunuz hamıleymıssınız gıbı gosterıyor sızı yanı sız daha yenı ogrendınız degılmıNasıl ediypr bilgi verirmisinizilk gebeligim biraz korkum var. Siz soru sormuşsunuz ama kusıra bakmayın yani kimyasal nasıl belli ediyor
Plesanta rahim agizindan tamamen cekilmemisti en son yana çekilmiş agizinda değil ama yanında yani..bide benim gebelikler hep böle yatarak geciyoSizin bıraz duzelmıs yınede yatıyor musunuz sureklı biz hıc ayaga kalkamayacak mıyızdaha ılk çocuğum birde kız hıcbısey alamadım daha kızıma arada kalkabılsek keske
Evet yeni öğrendim cuma günü yap dedi test doktor pazartesi de gidecegim yanına baklım naisp kısmetBen hıc yasamadım bır arkadasım yasadı betahcg artmıyormus dusuyormus hemen bı kac gun ııcınde anlasılıyor zaten kese veya bebek olusmuyor sadece vucudunuz hamıleymıssınız gıbı gosterıyor sızı yanı sız daha yenı ogrendınız degılmı
Anlıyorum sağlıkla kavusalımda dokuz ayda yatarız ne yapalım Allah yardımcımız olsunPlesanta rahim agizindan tamamen cekilmemisti en son yana çekilmiş agizinda değil ama yanında yani..bide benim gebelikler hep böle yatarak geciyoilk oğlumda da aynıydı çok şükür bunda da aynı..netten al az az daha vakit var hem acele etme..hayırlısı ile vaktiyle gelsin de herşeye paraya bakiyo bir günde bile alinir
Anladım daha once kımyasal oldu dıye yıne olacak dıye bırsey yok ınsallah vardır hayrlısıyla bazen olduktan sonrada boyle benım gıbı seyler yasanıyor baksana geç olsunda guc olmasın guzel bır hamılelık ıcın hep dua et sureklı yatmak cok zorEvet yeni öğrendim cuma günü yap dedi test doktor pazartesi de gidecegim yanına baklım naisp kısmet
Sureklı yattınız mı sızde kacıncı haftada ogrendınız? Eve geldıgımde ınternetten aradım doktor 20. Haftada netlesır desede yazanları okudum zaten rahım alınması anne ölümü falan okuyunca dunyam basıma yıkıldı doktor yukarı cıkabılr dedı ama ıste bende kansızlıkta var demır hıc yazmadı doktorum bana sadece folık asıt ve progestan onuda soraym bu hafta sureklı su ıcmeye calısıyorum ve ayaklarım yukarıda uzanıyorum evde tek basımayım kımsem yok esım sabah gıdıyor aksam gelıyor kayınvalıdem gorumcemın uc yasındakı kızına bakıyor gunduz yarım saat ugrayıp gıdıyor vana gelın geldım burda hıckımsem yok bazen meyve yemek ııcn falan ayaga kalkıyorum o kadarİnternette araştırma.
hamileliğimde plesanta previa idim. Deli gibi internette aradım okudum hamileliğim endişeden zehir oldu. Sezaryen ile sağlıklı bir kız bebek Dünyaya getirdim. Rahmim yerinde duruyor. Ölmedim.
Kanamalı bir hamilelik olabilir. Demir takviyelerine devam et. Kendini sakin zorlama. Meditasyon yap, ibadet et. Kitap oku, film dizi izle. Prenses gibi dolaş herkes hizmet etsin.
Hiç kimyasal geçirmedim ben ilk defa hamile kaldım. Rabbim sanada şifa versin canımAnladım daha once kımyasal oldu dıye yıne olacak dıye bırsey yok ınsallah vardır hayrlısıyla bazen olduktan sonrada boyle benım gıbı seyler yasanıyor baksana geç olsunda guc olmasın guzel bır hamılelık ıcın hep dua et sureklı yatmak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?