Plasenta ve rahim arasında kanama

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar mrb 20 haftalik hamileyim. Doktor plasenta ile rahim arasında kanama olduğunu söyledi korkulacak birşey yok dedi ama ben çok dedirginim netten hic iyi şeyler okumuyorum bebegin erken ayrilmasi felan yaziyo birşey olacak diye çok korkuyorum

Bana da plasenta kaymış demişti dr düşüğe sebep olur mu dedim hayır dedi progestan kullandım düzeldi çok şükür
ilacı kullanırken lekelenme oluyodu

Bana da plasenta kaymış demişti dr düşüğe sebep olur mu dedim hayır dedi progestan kullandım düzeldi çok şükür
Progestani 16 haftaya kadar kullandim canim ama 20. Haftada plasenta etrafinda kanama var dedi ilacta vermedi inş. Korktugum olmaz

Benimde icerde kanama olusmustu 21 haftada ve plesanta asagi inmisti bugun foktora gitihimde kanama gorenefi ana plesanta asagida oldgunu soyledi bebek buyudkce cikarmis yukari korkma stres yapma sirt ustu bol bol dinln ev isi feln yapma duzrlir Allah in izniyle ve bnm ikiz gebelik Allah yardmcn olsun

Benimde icerde kanama olusmustu 21 haftada ve plesanta asagi inmisti bugun foktora gitihimde kanama gorenefi ana plesanta asagida oldgunu soyledi bebek buyudkce cikarmis yukari korkma stres yapma sirt ustu bol bol dinln ev isi feln yapma duzrlir Allah in izniyle ve bnm ikiz gebelik Allah yardmcn olsun
Hayirli olsun canim ben çok isterdim ikizlerin olsun çünkü ben ikiz tekiyim :) ama kismet bireymis Rabbim bunu saglikli bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.bir haftadir temizlik falan hic yapmiyorum bebeğinin hareketlerini hissedince içim rahatliyor sana da geçmiş olsun canim önceleri pek dikkat etmiyorsun ama şuan vala ekimi hic bi şeye vurmuyorum

öncelikle lütfen netten bişey okumayın çünkü basit bir burun kanaması yazıyoruz neler neler çıkıyor.. Allah korusun siz kötü düşünmeyin bebeğinize odaklanın bol bol dinlenin ve bol bol da su tüketmeyi ihmal etmeyin :)

Hayirli olsun canim ben çok isterdim ikizlerin olsun çünkü ben ikiz tekiyim :) ama kismet bireymis Rabbim bunu saglikli bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.bir haftadir temizlik falan hic yapmiyorum bebeğinin hareketlerini hissedince içim rahatliyor sana da geçmiş olsun canim önceleri pek dikkat etmiyorsun ama şuan vala ekimi hic bi şeye vurmuyorum
Ikiz gebelik disardan cok guzel gorunuyor ama cok riskleri var canim her gun korkuyla.uyaniyrm acaba gunlerini tamamliycklrmi diye :( Rabbim.hepimizin.evlatlarini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

Çalıştığım için bazen yoğun geçiyor onun dışında bol bol yatış :) sonradan bu konuyla ilgili bir yorum yapmadılar ama düzeldi mi bilmiyorum

Benimde nerdeyse 1 aydır geçmeyen kanamamda var ve çok yoğun her hafta hastaneye yatıyorum iğne serum ilaç falan bazen kahverengi lekelenme bazen de yoğun kanama oluyor benimde plasenta biraz yerinden ayrılmış sürekli yatıyorum sadece vc ihtiyacım için kalkıyorum Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağsalim kucağimiza almamızı nasip etsin

Back
X