Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Plasentada şupheli kanama alani durumu yaşayan var mi
Mrb kızlar,ben 18 haftalik hamileyim dok. Plesanta da şüpheli kanama alani oldugunu simdilik önemli olmadığını söyledi böyle bir durumla karsilaşaniniz vrmi?
Durduk yere mi oldu? Sizden kanama mi geldi? Böyle bir durum oluşmadı ben de ama cinsel birleşmeden sonra kanamam oldu biraz 14. Haftamdayim. Doktora gitmedim biraz bekleyeyim artacak mı tamamen geçecek mi diye
Durduk yere mi oldu? Sizden kanama mi geldi? Böyle bir durum oluşmadı ben de ama cinsel birleşmeden sonra kanamam oldu biraz 14. Haftamdayim. Doktora gitmedim biraz bekleyeyim artacak mı tamamen geçecek mi diye
Doktor ultrason da gördü, simdilik önemli durmuyor dedi,perinatoloji bolumune gitememi istedi,renkli ultrasona uzman doktoruymus.bende herhangi bisi yok,progestan kullaniyordum zaten.bence bi gorunsen iyi olurdu ,haretlerini hissetigimden ben, cok endiselenmiyrm simdilik