Plasentanin bebeğin önünde olması

demetkartal0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
158
33
98
31
Merhabalar .22 haftalik hamileyim c.tesi günü kontrolumde plasentanin bebeğimin önünde olduğunu bu yüzden hareketlerini az hissedecegimi soyledi simdilik korkulcak bir durum yok dedi ama internetten araştırinca kötü haberler okudum hep.
Başına böyle birsey gelen var mi yada bilgisi olan biri varsa beni aydinlatabilir mi.

Gayet normal bi durum neden korktun anlamadım canım. Plesantanın alt aşagı segmentlerde olması tehlikelidir. Üstte arkadada ön veya iki yanda olabilir.

Gayet normal bi durum neden korktun anlamadım canım. Plesantanın alt aşagı segmentlerde olması tehlikelidir. Üstte arkadada ön veya iki yanda olabilir.
Cok teşekkürler. Internete plasentanin bebeğin önünde olmasi diye yazinca hep doğumda plasentanin once gelmesiyle ilgili yazi okudum oda olumle sonuclaniyormus yada sezeryan olmask gerekiyormus. Ve erken dogum riski varmis bu korkutttu beni

Cok teşekkürler. Internete plasentanin bebeğin önünde olmasi diye yazinca hep doğumda plasentanin once gelmesiyle ilgili yazi okudum oda olumle sonuclaniyormus yada sezeryan olmask gerekiyormus. Ve erken dogum riski varmis bu korkutttu beni
Plasentanin once gelmesiyle onde olmasi baya farkli seyler

Bu söylediklerin asağıda oldugu zaman olur genellikle ,internette yazılanlara bakma sen normal bi sey yazsan bile milyon bir ihtimali bile yaziyolar. Benimde hep öndeydi bebek buyudukce hareketlerini her yerden hissedeceksin zaten

Back
X