Plastik Cerrah mi Kbb mi?

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Merhaba arkadaşlar. 6-7 yildir geniz akıntısı problemim var. Bi çok doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi. Son gittiğim doktor burunda eğrilik olduğunu ve geniz akıntısına sebeb olduğunu söyledi. Konkalarimda oldukça sis. Her zaman burnum tıkalı dır ve akar. Ayrıca Burnum gerçekten eğik ve şeklinde begenmiyorum. Sizce KBB yemi yoksa plastik cerraha mi ameliyat olmalıyım? Ve özel doktora olmak istiyorum ortalama ne kadar bir fiyat a olurum bu ameliyatı yani hem kemik eğrilik hemde estetik. Bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var. Şimdiden çok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Merhabalar:) kesinlikle kbb cunku kbb hekimleri burnun hem icini hem disini duzeltiyorlar . Benimde ayni skntilarim vardi . Yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivriye estetik oldum ve cok mutluyum:) isterseniz face adresimden ulasin eski resimlerimide paylasiyim sizinle:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm geçmiş olsun burnun profilinden gördüğüm kkadarıyla çok hoş görünüyor. Yorumum için çok tesekkur ederim. Bu arada sikayetlerin gecti mi? Yani geniz akinti problemin duzeldimi birde hangi ilde ve ne kadara olduğun hakkında bilgi verebilir misin cnm?

LostSoul18 .!.:
Merhaba arkadaşlar. 6-7 yildir geniz akıntısı problemim var. Bi çok doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi. Son gittiğim doktor burunda eğrilik olduğunu ve geniz akıntısına sebeb olduğunu söyledi. Konkalarimda oldukça sis. Her zaman burnum tıkalı dır ve akar. Ayrıca Burnum gerçekten eğik ve şeklinde begenmiyorum. Sizce KBB yemi yoksa plastik cerraha mi ameliyat olmalıyım? Ve özel doktora olmak istiyorum ortalama ne kadar bir fiyat a olurum bu ameliyatı yani hem kemik eğrilik hemde estetik. Bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var. Şimdiden çok tesekkur ederim.
Kesinlikle kulak burun bogaz ve muhammet dilber bilmedgn Dr gitme bizim gbi pişman olursn

Evet tamamiyle gecti hatta ben 10. Gun ise basladim:) istanbul atasehirde bekir bey in yeri. Ameliyatlari istanbul atasehir esteticada yapiyor ve sadece 4500 tl odedim:)

Bence plastik cerraha olmalısın çünkü KBB ciler içini iyi yapsalarda estetik kısmında iyi diiller.bi arkadaşım KBB ciye oldu çok pişman.ben naci çeliğe oldum 15gün önce harika bi burnum oldu:KK66:ama fiyat braz yüksek 8.500 e oldum ben

Peki kızlar plastik cerrah eğikliği tamamen halleder mi? Çünkü benim asil sıkıntım içten :KK43:

LostSoul18 .!.:
Peki kızlar plastik cerrah eğikliği tamamen halleder mi? Çünkü benim asil sıkıntım içten :KK43:

Sana tavsiyem egrilik var diyosun kesinlikle kbb.uzmanina git yoksa sonu iyi olmuyr bnm burnumu bu hale grtiren plastik cerrah arasrmad a n gitme ama suan en iyi muhammet bey bana gore

Tam donanımlı tecrübeli bi doktor olması lazm cnm bence yüzün tam ortasında güzl görünmesi çok önemli ve ayrıca plastik cerrahlarının eğitimleri sadce dış görünüş odaklı diil aynı zamanda iç kısmınıda düzgün yapıolar iyi araştır derim

kesinlikle kbb doktoru ...burnu en iyi kbb doktoru tanıor bende estetik dedim o hataya düştüm estetik her alana bakıo ama kbb zaten işi o ayrıca dışınıda çok gzüel yapan kbb düktrları var emre ilhan kbb doktoru degılmı mesela

Kbb doktoru tabi ki özellikle burnun plastik cerrah tarafından yapılması bana doğru gelmiyor,kbb uzm dr emrah çelik'e yaptırdım ben mümkün değil anlaşılmıyor estetik çünkü çok doğal duruyor 7 ay oldu hala memnunum bana da plastik cerraha git demişlerdi iyi ki gitmemişim

Bence KBB. Burnu sadece bir estetik unsuru degilde, nefes alan bir ogran olarak da ele almasi acisindan.Benim doktorum ayni zamanda KBB di ve ona guvenmemde onemli bir faktor oldu.

Kesinlikle plastik cerrahi derim benim Burnum ictende çok sorunluydu şekil olarak ta plastiğe oldum ve çok memnunum KBBciler sşekliyle okadar oynamio ama plastik iikisininde yapio kıkırdaklar kayms etler çok büyük kemik eğriliği vardı bide burnmda buyukcene kemer vardı sadece o kemeri alsa super diodum ama kemeri alınca burun ucunu kuclttu kanatları küçülttü super bi burun yaptı hemde doğal görünümlü ve çok iyi nefes alyrm eskiden on kere uykmdan kalkardim nefes alamadgm için üstelik daha bi ay oldu amlyt olalı burun için hala çok şişmiş onlar inince bolu tuneligbi olcak vlaa:) kesinlikle plastik!

Bu is sans isi çok unlu isim yapan dr lar da burnu mafedeblyo benm mesela asistan yaptı herkes asistanların harcıddeğil dedi ama çok sansliymissim super bir burna sahibim

Merhabalar:) kesinlikle kbb cunku kbb hekimleri burnun hem icini hem disini duzeltiyorlar . Benimde ayni skntilarim vardi . Yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivriye estetik oldum ve cok mutluyum:) isterseniz face adresimden ulasin eski resimlerimide paylasiyim sizinle:)
Ameliyat fiyatları yaklaşık ne kadar peki?

Burun guzellikte etkili bir faktor, ama soyle birsey var burnu cirkin cok guzel kadin gordum, burnu guzel cok cirkin kadin da gordum. Burun estetigi varolan guzelligi daha cok ortaya cikarmali. Ama bu demek degil ki burnumuzu yaptirinca cok cok guzel olucaz. Yani tek basina burun guzelligi yetersiz. Yuze yakisan bir burun bence onemli olan. Cok unlu asiri paralara ameliyat yapan doktorlarin bile yaptigi bazi burunlari gorup hayret icinde kaliyorum. Bence estetik veya kbb bu isi iyi yapanlari bulmak lazim. Onceliklerini iyi bilmek, olasi sonuclarda ise gercekci olmak gerekli. Saglikli ve size ait duran bir burun <3

X