Plastik Cerrahi mi ? KBB mi ?

ayse07074

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
32
5
6
29
Merhaba kızlar.Ben ameliyat olmaya karar verdim.Allah nasip ederse ocakta olucam ameliyat.benim burnumda şekil bozukluğunun yanında nefes alma problemide var. bu yüzden kbb yemi ameliyat olayım yoksa plastik cerrahi doktorunamı yada ikisinin 1 ameliyata girmesi gibi bişe oluyormu.KBB ücretsiz yapıyor.Plastik Cerrahi 1500 tl para istiyor.Çevremdeki bazı insanlar kbb ye gitti ve oldu , fenada değiller.
Yardımlarınızı bekliyorum .

Doktorum devlet hastanesinden. İnternette onun hakkında hiç bilgi yok. Bi doktorun iyimi kötümü olduğunu nerden anlıcam ?

Merhaba kızlar.Ben ameliyat olmaya karar verdim.Allah nasip ederse ocakta olucam ameliyat.benim burnumda şekil bozukluğunun yanında nefes alma problemide var. bu yüzden kbb yemi ameliyat olayım yoksa plastik cerrahi doktorunamı yada ikisinin 1 ameliyata girmesi gibi bişe oluyormu.KBB ücretsiz yapıyor.Plastik Cerrahi 1500 tl para istiyor.Çevremdeki bazı insanlar kbb ye gitti ve oldu , fenada değiller.

Devlet hastanelerinde nasıl oluyo pek bilgim yok ama tavsiyem 1500tl verip aynı anda pilastik cerrahında kapatma işlemi yapması.bi doktorun başarılı olmasını da daha önceki ameliyat olmuş hastalarına bakarak anlayabilirsiniz.memnunlarsa ya da onlar memnun olmayabbilirler ama siz görüntüyü beğendiyseniz kendiniz için başarılıdır

kesinlikllee plastk cerrahh cok sık cok daha zarif burunlar yapio cnku dusunsene biri sadece nefes kulak burun bogazla ilgiki dersler goruo digeri ise nefes yollarini etkilemden nasil sık bir burun yaparim die ameliyat edio ne bilkm kbb ciler cookk cookk dogal yapio kaba hic ameliyat olmus okadar para verms aci cekmiss gbi durmuo bosu bosuna ameliyat olmus gbi hissediosun yani bu benm dusuncem tabi yinede sen bilirsin

Aynı düşüncedeyim şu an.. Muhammet Dilber kbbci, Barış Çakır Estetik Cerrah hangisi daha güzel yapar? Açık ameliyat mı kapalı mı yapmak lazım kafam çok karışık..

Ben burdaki plastik cerrahın daha önceki hastalarına nasıl ulaşıcam ki ?
Ve ameliyatın aynısını erkek kardeşimde yaptıracak benden sonra onda nasıl olur ?

Ben burdaki plastik cerrahın daha önceki hastalarına nasıl ulaşıcam ki ?
Ve ameliyatın aynısını erkek kardeşimde yaptıracak benden sonra onda nasıl olur ?

Doktorun başarısını nasıl anlarım diye sormuştunuz onun cevabı dha önceki hastalarındaki başarısıdır.bilmiyorum nasıl bulursunuz önceki hastalarini ama devlet hastanesine basarisina güveniyosaniz önce sizi ameliyat edecek doktoru taniyin bikaç ön görüşmeniz olsun mutlaka.çünkü devletlerde farkli oluyo.ameliyatiniza hangi doktorlarin girecegini daha önceden öğrenip ayri bi zamanda o kişilerden randevu alip gidin gorusun.ameliyatima siz girecekmişsiniz vs diye anlatın

kesinlikle plastik cerrah!
Ben kbb doktoruna oldum 6ay oldu kesi izi geçmedi bile ve boşu boşuna oldum revizyon olucam :(

Antalyada Dr.Engin Erkala ameliyat olmayı düşünüyorum. Sizce nasıldır iyimidir ?

kesinlikle plastik cerrah!
Ben kbb doktoruna oldum 6ay oldu kesi izi geçmedi bile ve boşu boşuna oldum revizyon olucam :KK43:
kesinlikle plastik cerrah!! çok iyi kbb doktorları var ama orana vurursak genelde kbbciler burnu ucuruyo! plastik cerrahlar daha en baştan eğitimini alıyorlar sanırım ki en iyi kbb doktoruyla orta seviyedeki bir plastik cerrah eşdeğer yani onu demek istiyorum

kesinlikle plastik cerrah!! çok iyi kbb doktorları var ama orana vurursak genelde kbbciler burnu ucuruyo! plastik cerrahlar daha en baştan eğitimini alıyorlar sanırım ki en iyi kbb doktoruyla orta seviyedeki bir plastik cerrah eşdeğer yani onu demek istiyorum
Evet canım öyle

Tabiki estetik cerrah lar nefes dinamigi egtmide aliyolar hem gorsel hem fonksiyonel olarak muntazam burunlar yapiyolar

mrb canim bende yeni ameliyat oldum pazartesi gunu sana en iyi doktoru tavsiye edecegimki cidden buraya girmem sanirim senin sansina prof doktor selcuk inanli basarili kibar ve okadar iyi anlatiyorki hicbi tereddutun kalmiyor ve sifir agri sadece tamponlar azcik nefes almanda sikintili bukadar....gercekten husrana ugramak istemiyorsan ve tekrar tekrar ameliyt eziyeti ekmek istemiyorsan sana doktorumu tavsiye ediyorum simdiden burnumu biliorum ve en onemlisi hastalariyla cok ilgili eger kendini bir ele teslim edeceksen bu selcuk inanli olmali

Devlet hastanelerinde nasıl oluyo pek bilgim yok ama tavsiyem 1500tl verip aynı anda pilastik cerrahında kapatma işlemi yapması.bi doktorun başarılı olmasını da daha önceki ameliyat olmuş hastalarına bakarak anlayabilirsiniz.memnunlarsa ya da onlar memnun olmayabbilirler ama siz görüntüyü beğendiyseniz kendiniz için başarılıdır
Valla bence bu konuda maddiyati onemsemeyin bekleyin biriktirin ama isin erbabina yaptirin ve cidden iyi bi doktor istiyorsaniz tavsiyem prof dr selcuk inanli.cok memnunum cok gorusmeye gittinizde ilk anda siz bile anlarsiniz basarili guvenilir eller;-) tavsiye ediyorum umarim yorumlarim faydali olur

Canim bence estetik cerrah deyip hemen kollarina atilmamak lazim cidden muhim olan isini nekdar iyi yaptigi cerrah var cerrah var ben iki sene arastirdim aonunda doktorumu buldum ve guvenilir bir doktor bulmak o kadar zorki cunku kime gitseniz herkes kendine gore iyi yalniz ben sabrimin sonunda cidden a kalite cok basarili hangi yuze ne uyar ne istedigini ne yapcagini bilen ve anlayan doktorumu buldum tavsiyede ediyorum ikinci bi ameliyat husrani yasamak istemiyorsaniz selcuk inanliyi tavsiye ediyorum hem.maddi hem manevi cokuntu yasamazsiniz umarim yorumlarim aydinlatici olur

mrb canim bende yeni ameliyat oldum pazartesi gunu sana en iyi doktoru tavsiye edecegimki cidden buraya girmem sanirim senin sansina prof doktor selcuk inanli basarili kibar ve okadar iyi anlatiyorki hicbi tereddutun kalmiyor ve sifir agri sadece tamponlar azcik nefes almanda sikintili bukadar....gercekten husrana ugramak istemiyorsan ve tekrar tekrar ameliyt eziyeti ekmek istemiyorsan sana doktorumu tavsiye ediyorum simdiden burnumu biliorum ve en onemlisi hastalariyla cok ilgili eger kendini bir ele teslim edeceksen bu selcuk inanli olmali
Ayni zamanda bendede kemik vardi ve burun kanadmda bir sorun vardi hepsini duzeltti yani sen yeterki sorununu iyi anlat gerisini eniyi sekilde hallediyor tavsiye ediyorum ...okadar memnun kaldimki heryere adini yazasim geliyor inan bana cunku ameliyat oncesi cok kararsiz korku icindeydim suan bunun rahatligindan oturu kendisine sonsuz tesekkur ediyorum...selcuk beye git veguzel saglikli bir burna kavus

bi cavab verin ya. sadece kendinizi düşünmeyin .
Canim kizma cevap veriorum :-) simdi oncelikle ameliyat olmus biri olarak ve devlet hastanesindede olmus biri olarak devlet hastanesini tavsiye etmiyorum doktor olarak ta prof dr selcuk inanliyi tavsiye ediyorum cok basarili kariyer sahibi ve isini cidden cok iyi yapiyor ve gittinde anlicaksin okaar aciklayici ve kibarki bu bile icini rahatlatcak zaten egerki olmaya karar verdiysen vermediysen de ver ben buzamana kadar niye beklemisim diyorum selcuk inanliya olmalisin bak birsuru yorumlarim var okumani tavsiye ederim dier arkadaslarin yazdiklarina cvp olarak....agrisiz birsekilde gecirdim ve rahatim icimin rahat olmasi enguzeli kendini deerli goruosan degerli ve senin degerini dusurmiyecek bir doktora gitmelisin okadar cok mahfolan yuzler varki sonra onlarda bu doktrlara geliolar ama ilk ameliytta guzelini olmak varken neden ikincisi olsunki selcuk inanliya gitmeni siddetle tavsiye ediyorum tatlim

Back
X