Plastik Cerrahi mi ? KBB mi ?

Aynı düşüncedeyim şu an.. Muhammet Dilber kbbci, Barış Çakır Estetik Cerrah hangisi daha güzel yapar? Açık ameliyat mı kapalı mı yapmak lazım kafam çok karışık..
Canim en iyisi acik ameliyat baris cakiri bende dusunmustum ama sonradan vazgectim ben ameliyatimi oldum tavsiyem prof dr selcuk inanli amleiyt olcaksan bu doktra olmalisin basarili kendini bilen ilgili olacaksan mutlaka selcuk inanliya olmalisin

B
Aynı düşüncedeyim şu an.. Muhammet Dilber kbbci, Barış Çakır Estetik Cerrah hangisi daha güzel yapar? Açık ameliyat mı kapalı mı yapmak lazım kafam çok karışık..
en baris cakir derim ve kapali tavsiye ederim muhammed dilber kapali yapmiyor hic

Canim bence estetik cerrah deyip hemen kollarina atilmamak lazim cidden muhim olan isini nekdar iyi yaptigi cerrah var cerrah var ben iki sene arastirdim aonunda doktorumu buldum ve guvenilir bir doktor bulmak o kadar zorki cunku kime gitseniz herkes kendine gore iyi yalniz ben sabrimin sonunda cidden a kalite cok basarili hangi yuze ne uyar ne istedigini ne yapcagini bilen ve anlayan doktorumu buldum tavsiyede ediyorum ikinci bi ameliyat husrani yasamak istemiyorsaniz selcuk inanliyi tavsiye ediyorum hem.maddi hem manevi cokuntu yasamazsiniz umarim yorumlarim aydinlatici olur
estetik cerrah diye kollarina atilmamak lazim tabiki burun isi cok zor cok fazla detay var ameliyat olduktan sonra burun formunuz duzeniniz dogal isiklariniz bozulunca da anliyorsunuz bu detaylari malesef cogu dr bu detaylardan bi haber burnun dogal isgini en iyi koruyan cerrah baris cakir adam surekli teknik gelistiriyor hangi doktora adini soyleseniz over kendisini ben ona olmak isterdim nasip olmadi:/ beni taniyor sosyal aglardan ulasip kendisine pismanligimi belirttim uzuldu:KK43:

Canim en iyisi acik ameliyat baris cakiri bende dusunmustum ama sonradan vazgectim ben ameliyatimi oldum tavsiyem prof dr selcuk inanli amleiyt olcaksan bu doktra olmalisin basarili kendini bilen ilgili olacaksan mutlaka selcuk inanliya olmalisin

Buram buram reklam ..... Hangi zihniyetle suna ol diyebiliyorsunuz anlamakta zorlaniyorum

Merhaba kızlaar,

Benim baya araştırdığım bir konu oldu bu, önceleri güzel yapacak bir doktor arıyordum ama en son uzun araştırmalarım sonucunda öğrendim ki eğer nefes alma, geniz eti, horlama sorunları varsa kulak burun boğaz bunları da çözüp üzerine güzelleştirme ameliyatı yapıyormuş. Eğer bir sıkıntı yok sadece estetik için gidilecekse iyi bir plastik cerrah bulmak en önemlisi diyorlar. Benim bir sorunum yoktu şimdi bir doktor gözüme kestirdim kısa zamanda düzelttirmeyi düşünüyorum burnumdaki kemeri. Memnun kalırsam sizlerle direk ismen de paylaşacağım bu ay ameliyatımı olacağım kısmetse.

Um
Merhaba kızlaar,

Benim baya araştırdığım bir konu oldu bu, önceleri güzel yapacak bir doktor arıyordum ama en son uzun araştırmalarım sonucunda öğrendim ki eğer nefes alma, geniz eti, horlama sorunları varsa kulak burun boğaz bunları da çözüp üzerine güzelleştirme ameliyatı yapıyormuş. Eğer bir sıkıntı yok sadece estetik için gidilecekse iyi bir plastik cerrah bulmak en önemlisi diyorlar. Benim bir sorunum yoktu şimdi bir doktor gözüme kestirdim kısa zamanda düzelttirmeyi düşünüyorum burnumdaki kemeri. Memnun kalırsam sizlerle direk ismen de paylaşacağım bu ay ameliyatımı olacağım kısmetse.
bana sorarsan olma bu ameliyati diyecegim cnm ama burnundan cok rahatsizsan sen bilirsin yine de revizyon basliklarini bi okumani tavsiye ederim allah yardimcin olsun

Back
X