senozge Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 7 0 36 İstanbul 13 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #1 plastik yağmur çizmelerinden arıyorum bu sene pek güzeline rastlamadım yardım edebilir misiniz :)
E emelsim Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2008 125 1 96 43 Antalya 13 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #2 Gunaydın. Ben geçen gun trendyoldamı markafonıdemı ne twıgy nın modellerınde görmüştüm yağmur çizmesii. çok şıklarıdas vardı. Netten ba ıstersen twıgy modellerıne
Gunaydın. Ben geçen gun trendyoldamı markafonıdemı ne twıgy nın modellerınde görmüştüm yağmur çizmesii. çok şıklarıdas vardı. Netten ba ıstersen twıgy modellerıne
F fragaria_vesca Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 466 3 68 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #3 hotiçten aldım ben dün yağmur çizmesi hem modeli çok kibar yakından bakmayınca lastik olduğu bile anlaşılmıyo hemde içi çok rahat tavsiye ederim
hotiçten aldım ben dün yağmur çizmesi hem modeli çok kibar yakından bakmayınca lastik olduğu bile anlaşılmıyo hemde içi çok rahat tavsiye ederim
elefera Hosgeldin melegim (: Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 5.333 18 106 45 İstanbul 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #4 Casa rossi ve tommy nın guzel modellerı var. Fıyatlar bıraz yuksek ama goruntu cok hos.
senozge Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 7 0 36 İstanbul 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #5 fragaria_vesca .!.: hotiçten aldım ben dün yağmur çizmesi hem modeli çok kibar yakından bakmayınca lastik olduğu bile anlaşılmıyo hemde içi çok rahat tavsiye ederim Eki Görüntüle 273367 Genişletmek için tıkla... çok hoşmuş gerçekten başka renkleri de var mı bunun bir de fiyatını öğrenebilir miyim? bu arada cevap attığınız için hepinize teşekkür ederim :)
fragaria_vesca .!.: hotiçten aldım ben dün yağmur çizmesi hem modeli çok kibar yakından bakmayınca lastik olduğu bile anlaşılmıyo hemde içi çok rahat tavsiye ederim Eki Görüntüle 273367 Genişletmek için tıkla... çok hoşmuş gerçekten başka renkleri de var mı bunun bir de fiyatını öğrenebilir miyim? bu arada cevap attığınız için hepinize teşekkür ederim :)
F fragaria_vesca Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 466 3 68 16 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #6 senozge .!.: çok hoşmuş gerçekten başka renkleri de var mı bunun bir de fiyatını öğrenebilir miyim? bu arada cevap attığınız için hepinize teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... 150 tl fiyatı buna benzer başka bi model vardı onun kahverengisi vardı ama siyah daha iyi bence
senozge .!.: çok hoşmuş gerçekten başka renkleri de var mı bunun bir de fiyatını öğrenebilir miyim? bu arada cevap attığınız için hepinize teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... 150 tl fiyatı buna benzer başka bi model vardı onun kahverengisi vardı ama siyah daha iyi bence
L laleenver Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2011 164 0 116 İstanbul 19 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi senozge #7 Cnm hala almadıysan markafoni de hotiç satışta şuan ve çok güzel yağmur çizmesi var..