• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platform ayakkabı :((

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Kızlarr Selam .... hergün girip dertlerinizi okuyorum benimki küçücük birşey ama sizden başka kime sorayım arkadaşım da yokki doğru düzgün :((
ben topuklu ayakkabı hastasıyım, alırım çeşit çeşit güzel giyim diye ama giyemiyorum yürüyemiyorum çünkü özürlü gibi ya uff :((
giydiğimde çok acıtıyo ayaklarımı, dandik almıyım diyorum gidiyorum polaris nursace yeşilden aldım ama yine giyemiyorum millet ne güzel benimkilerden de uzun topuklu ayakkabı giyer,benimde boyum cok musait cokta seviyorum ama ağrıdan ve yürüyememekten hepsi evde duruyor, yarabandı pamuk hepsini denedim yok arkadaş bendemi sorun var niye ben taşıyamıyorum kadın olduğumuzu hissettirebilecek en önemli olan bu aksesuarı?
var mı benim gibi olan, eminim burda topuklu ayakkabı dışında ayakkabı giyemeyen arkadaşlarda vardır, tavsiyeleriniz yorumlarınız en rahat topuklu ayakkabıyı şuradan al diyen varmı.
ama giydiğim markaları da yazdım yani :(((
uff yardımm lütfennn :((

Kızlarr Selam .... hergün girip dertlerinizi okuyorum benimki küçücük birşey ama sizden başka kime sorayım arkadaşım da yokki doğru düzgün :((
ben topuklu ayakkabı hastasıyım, alırım çeşit çeşit güzel giyim diye ama giyemiyorum yürüyemiyorum çünkü özürlü gibi ya uff :((
giydiğimde çok acıtıyo ayaklarımı, dandik almıyım diyorum gidiyorum polaris nursace yeşilden aldım ama yine giyemiyorum millet ne güzel benimkilerden de uzun topuklu ayakkabı giyer,benimde boyum cok musait cokta seviyorum ama ağrıdan ve yürüyememekten hepsi evde duruyor, yarabandı pamuk hepsini denedim yok arkadaş bendemi sorun var niye ben taşıyamıyorum kadın olduğumuzu hissettirebilecek en önemli olan bu aksesuarı?
var mı benim gibi olan, eminim burda topuklu ayakkabı dışında ayakkabı giyemeyen arkadaşlarda vardır, tavsiyeleriniz yorumlarınız en rahat topuklu ayakkabıyı şuradan al diyen varmı.
ama giydiğim markaları da yazdım yani :(((
uff yardımm lütfennn :((

canım aynen ben de giyemiyorum. hemen ağrıyor, şişiyor ayaklarım. kaliteli de olsa giyemiyorum. biraz kiloluyum nasıl desem 53 kilo olmam gerekirken 63 kiloyum ona bağlıyorum ben ne derece doğru bilmiyorum ama. eskiden ideal kilomdayken gayet rahat giyebiliyordum. şimdi giydiklerimden daha yüksek topuklusunu. sence de kilo ile bir ilgisi olabilir mi? bana bir kaç kişide söylemişti. kilolusun ondan giyemiyosun ayakların taşımıyo diye.

olabilir mi gerçekten bilmiyourm
ola da bilir çünkü bu ara ben çok kilo aldım, boyum 1,70 kilom 74 , kendimi zor taşıyorum ama boydan çok kilolu durmuyorum ben,
kilo verdiğimde dönemdede giyemiyordum bir caresi olmalı bunun bi yöntemi vardır ya ne biliyim :(

Ben de biraz topluyum. Ama alıştığım için ve tbii ki işim dolayısıyla sürekli topuklu giyiyorum. Alışma meselesi. Herkes zorlanıyor tabii ki hele hele çok yürümenin imkanı yok. Ama giydikçe insan o uzun topukları benimsiyor.. Bu sıralar kalın topuklu botlar moda. Çok rahatlar. Onlarla işe başlayabilirsiniz. Ya da dolgu topuk ta giymesi rahat. Daha sonra ince topuklara geçersiniz..
Bu arada söylemeden geçemezdim "özürlü gibi" benzetmesi hiç hoş olmamış...

olabilir mi gerçekten bilmiyourm
ola da bilir çünkü bu ara ben çok kilo aldım, boyum 1,70 kilom 74 , kendimi zor taşıyorum ama boydan çok kilolu durmuyorum ben,
kilo verdiğimde dönemdede giyemiyordum bir caresi olmalı bunun bi yöntemi vardır ya ne biliyim :(

bekliyorum yorumları. takipteyim umarım sorunumuza bir öneri gelir.

bak canım her topuklu ayakkabı giyilmez.
öncelikle ayağının kavisine tam oturan bir ayakkabı olmalı yürürken topuğunla basmalısın tüm yük topuğunda olmalı
parmak ucunda değil yani.
ayrıca mümkünse gerçek deri ve kaliteli mağazalardan alışveriş yap. ben kolay kolay topuklu ayakkabı bulamam. bütün ayakkabıcıları dolanırım ve mümkünse tabanında yumuşak yastık gibi olan ayakkabılar var onlardan almaya çalışırım inci ve derimod bu konuda favorilerimdir.
ha bi tane çok beğendiğim bir ayakkabı almıştım kavisi tam oturmuyordu altına taban koydum ve çok rahat kullanabiliyorum böyle modifikasyonlar da yapabilirsin.
ama kavis ve gerçek deri olmalarına mutlaka dikkat et ayakkabı alırken.

evlilik yarıyor valla tombikleşiyoruz :1:

topuklu ayakkabı giymek bir sanat galiba iş yerinde bir bayan var ben o kadar topuğu anca düğüne giyerim o da oturup oturup gelirsem yürürsem falan sakat sanarlar :53: ama onun hiç düz normal bir ayakkabı giydiğini görmedim hep platformlu giyiyor.
biz galiba rahata alıştık birazda o yüzden hatırlıyorum düğünde saatlerce o ayakkabıyla gezdim ama gık demedim şimdi dönüp bakmam bile. hoş hergün on onbeş kere wc ye gidiyorum düğün günü o bile gelmedi nasıl gelmedi hala hayret ediyorum :1:
mecbur kalsak giyeriz o yüzden giymiyoruz sanırım sağlık açısından da çok sağlıklı değil yüksek topuk zaten birazda pozitif düşünelim :34:

Uzun süre yürüyünce hepsi rahatsız ediyor.
En iyisi gideceğin yere kadar babetle gidip sonradan topukluyla değişmek :)
Şu ana kadar en rahat platformu Deichmann'dan aldım diyebilirim.

topukluyu çok severim ayakkabılarımda ufacık bile olsa bi topuk olması lazım
günlük kullanacaksanız çok aşırı topuklu olmaz zaten daha yerinde olması lazım o çok büyük topuklar günlük değil yani
bi arkadaş bahsetmiş kalın topuk her yerde görüyorum onunla yürümesi daha kolay
çok zorlanıyorsanız topukluyla dışarı çıkın yanınıza da babet alın baktınız ayaklarınız ağrıdı değiştirirsiniz öyle öyle alışırsınız
hem yanımda babet var istediğim zaman değiştiririm güveniyle değiştirmeden gün biter:34:

Kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben kızlar.Çünkü bizim komşumuz çalışan bir bayan kendisi.Boyu da çok uzun ama çokta yapılı kendisi.Fakat giydiği aldığı topukluları görseniz.Asla vazgeçemiyor. Çokta güzel tabi.Demek istediğim yapıılı olmasına rağmen çokta rahat kullanıyor.Hiç şikayeti de yok.Ben de topuklularda ten engi çorap giymiyorum rahat hissedemiyorum.Belki sen de giymiyorsan ondan olabilir.İçten ya da küçük belli olmayacak pamuk felan koyabilirsin acıtmaması için.Topuk kısmı yumuşak olanları tercih edebilirsin.Ayağına en uygun ayakakbıyı bulmalısın bence bir de.Dış görünüşüne bakma alırken bence rahatlığına bak derim.r

Gerçekten topuklu giymek bir yetenek bana göre...
Bir kere topuklu giymiştim üniversite sunumumda öyle dandik bir ayakkabıda değildi.
Daha okula varamadan düşmüştüm yere yoldan geçen biri de "giymesini bilmiyorsan niye giydin" demişti
Gerçekten bilmeden, sevmeden olmuyor bu iş...

Gerçekten topuklu giymek bir yetenek bana göre...
Bir kere topuklu giymiştim üniversite sunumumda öyle dandik bir ayakkabıda değildi.
Daha okula varamadan düşmüştüm yere yoldan geçen biri de "giymesini bilmiyorsan niye giydin" demişti
Gerçekten bilmeden, sevmeden olmuyor bu iş...

Kesinlikle, bu ayaklarını alıştırmaylada alakalı bence. Rahat ayakkabıları çok seviyorum, ama topuklu giymektende asla vazgeçemem...
İnci'nin ayakkabıları ile hiç rahat edemiyorum, modeli ne kadar beğenirsem beğeneyim :50:
Kemal Tanca ve Hotiç'in topuklularını gayet rahat kullanıyorum...

Yürüdüğümüz yerlede alakalı. kapalı bir mekanda giyilebilir ama yolda yürürken pek bi rahatsız oluyorlar. Yolun yarısında gözlerim doluyor acıdan, her adımda ayağıma çivi batıyormuş gibi :43: Kalın topuklu ya da dolgu topuklu bir nebze daha rahat

direk platformla başlama olaya.
ilk önce az topuklu birşey al.
ona alış sonra gittikçe yükselt topuk boyunu.

Tamamen alışkanlıkla ilgili bence. Ergenlik dönemindeyken boy takıntım yüzünden en az 15 cm topuklu giyerdim. İncesi kalını dolgulusu platformlusu... O çağlar geçince daha spor modellere yöneldim. Fakat şuan topuklu beni rahatsız ediyor. :25: Zamanında giydiğim topukların yarısı kadar topuklarda hemen ayağım ağrıyor ki topuklu ayakkabıda asla kalitesize kaçmam. Ayaklarım düz tabana alıştı sanırım. Evde alışayım bari.

$images.webp

kızlar ben de bu ayakkabıyı bayılarak aldım. ama 3 saatin sonunda topuğumda değilde ayakparmaklarımın bitiş tarafında tabanımda dayanılmaz bir ağrı oldu yürüyemedim resmen kardeşimi aradım bana ayakkabı getirdi :)) ayaklarım taraklı değil ince uzun :s bu ağrının oluşmasını engellemenin bir yolu var mı? yürümekte sorun yok maşallah ayağımı filan da burkmam ama ağrı çok fena oluyor sonra 2 gün ağrıyo yere basarken :(

topuklu ayakkabılar için silikon pedler var onlara birbakın isterseniz bayanlar ;)

Eki Görüntüle 593947

kızlar ben de bu ayakkabıyı bayılarak aldım. ama 3 saatin sonunda topuğumda değilde ayakparmaklarımın bitiş tarafında tabanımda dayanılmaz bir ağrı oldu yürüyemedim resmen kardeşimi aradım bana ayakkabı getirdi :)) ayaklarım taraklı değil ince uzun :s bu ağrının oluşmasını engellemenin bir yolu var mı? yürümekte sorun yok maşallah ayağımı filan da burkmam ama ağrı çok fena oluyor sonra 2 gün ağrıyo yere basarken :(

aynı sorun bendede var.dediğin yerde bastıkça ağrı hissi mahvediyor..ayaklarım küçük ve ince yapılı zaten, fazla topuklu olduğu için ve ayak büküldüğü için, bütün yük o kısma biniyor ve ağrı yapıyor maleseff.. bence kilonunda etkisi var ayrıca..

aynı sorun bendede var.dediğin yerde bastıkça ağrı hissi mahvediyor..ayaklarım küçük ve ince yapılı zaten, fazla topuklu olduğu için ve ayak büküldüğü için, bütün yük o kısma biniyor ve ağrı yapıyor maleseff.. bence kilonunda etkisi var ayrıca..

1.65 boyum var 55 kiloyum ben fazla değil kilom diye düşünüyorum :/

bende de hangı marka olursa olsun yenı aldıgım ayakkabıyı ılk gıydıgımde mutlaka vuruyor :(

en az 2-3 kere gıymem gerekıyor kı ayagım o ayakkabıya alıssın .bu sadece topukluda degıl

spor ayakkabı babet düz taban sandalette bıle durum boyledır .eger yenı aldıysam ve ılk defa

gıyeceksem onu ,mutlaka vurur .ben de buna care bulamadım :/