• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platform ayakkabı :((

kızlarr kusura bakmayın konuyu açtım ama iki gündür yazamıyorum eşim rahatsızlandı onunla ilgilendim..
cok tesekkür ediyorum değerli yorumlarınız için..
özellikle şu silikon ped işi dikatimi çekti her ayakkabıda kulanabiliyormuyuz ve nereden alıyoruz,
ben zaten dolgu topuk gıyıroum sureklı o yuzden platformda kullanmak istiyorum,dolgu topuk zaten platform sevmeyenlerin kurtarıcısı,çünkü ayağında ayakkabı olup olmadıgını hissetmiyorsun bile ama görüntüleri kaba oluyor :((
yani görüyorum hiç önlerine bakmadan çok rahat ayaklarında sanki babet varmış gibi yürüyenlere imreniyorum gerçekten bir yetenek,

şu silikon ped olayını biraz daha bilen arkadaşlar örnek gösterebilir mi,bende artk iş kadını gibi şöyle eşimin yanında cesaretli olarak topuklu ayakkabı giyebilmek istiyorumm :(((

canım, medikallerde bulabilirsin, ortopedik ayakkabı satan firmalar var, eczanede de bulabilirsin...

Kızlarr Selam .... hergün girip dertlerinizi okuyorum benimki küçücük birşey ama sizden başka kime sorayım arkadaşım da yokki doğru düzgün :((
ben topuklu ayakkabı hastasıyım, alırım çeşit çeşit güzel giyim diye ama giyemiyorum yürüyemiyorum çünkü özürlü gibi ya uff :((
giydiğimde çok acıtıyo ayaklarımı, dandik almıyım diyorum gidiyorum polaris nursace yeşilden aldım ama yine giyemiyorum millet ne güzel benimkilerden de uzun topuklu ayakkabı giyer,benimde boyum cok musait cokta seviyorum ama ağrıdan ve yürüyememekten hepsi evde duruyor, yarabandı pamuk hepsini denedim yok arkadaş bendemi sorun var niye ben taşıyamıyorum kadın olduğumuzu hissettirebilecek en önemli olan bu aksesuarı?
var mı benim gibi olan, eminim burda topuklu ayakkabı dışında ayakkabı giyemeyen arkadaşlarda vardır, tavsiyeleriniz yorumlarınız en rahat topuklu ayakkabıyı şuradan al diyen varmı.
ama giydiğim markaları da yazdım yani :(((
uff yardımm lütfennn :((

Bu yaşıma kadar hep topuklu giydim, markete bile topukluyla gitmişimdir , çok küçük yaşta giymeye başladığım için ayaklarımın şeklide doğal olarak topukluya uyum sağladı.

Rahat bir ayakkabı istersen eger ' Sogo Ayakkabı ' var tavsiye ederim. Fakat biraz pahalıdır. Ama çok kaliteli ve kullanışlı.

İs hayatinin icindeyim.. Gun icerisinde cok fazla ayakta kaliyorum ama buna ragmen topuklu ayakkabidan vazgecemiyorum. Meslegin ilk yillarinda kisa topuklu ayakkabilar tercih ediyordum.. Git gide tercih ettigim artti.. Simdi en kisa topuklu ayakkabim 11 cm daha altinda almiyorum cunku rahat edemiyorum.. Spor ayakkabi giydigimde bacaklarim ve belim agriyor... Ozetle alismakla ve ayak yapisiyla alakali oldugunu dusunuyorum.

valla bende giyenler nasıl uzun süre duruyor anlamıyorum hemen belim ağrıyo ayaklarım acıyo geçen giydim platform başıma gelcekleri bildiğimden çantama babet koydum lanet okudum ohh be dedim evde aldıklarım son olsun en iyisi düz ayakkabı
zaten çok şükür boy sorunumda yokki topuklu giyiyim

ben de giyemiyorum, ağrı yapıyor, fırlatıp atıyorum. Zaten ileriki senelerde rahatsızlık çıkartıyor, iş yerindeki bütün kızlar bellerinden tedavi görüyor, yine de koca koca topuklu giymeye devam ediyorlar. Sağlık için de ne dümdüz olmalı ne de çok yüksek.

bende kolay kolay platform yada topuklu ayakkabılarda rahat etmem ama ogun tesadüf bır tane denedım.aman allahım ayaklarımda yok gıbı okadar rahat kı 12 pontluk ayakkabıyla 10km yuru cınsındendı.bence alırken rahat olanları tercıh etmelı hıcbır sorun çıkmıyor ozaman.ayagını ayakkabıya degıl ayakkabıyı ayağına uydurmak sart.

rahat ve kaliteli alın
önce az topukludan başlayın alıştıkça yükseltirsiniz.

çalışmaya ilk başladığımda 4-5 cm topuklu giyiyordum şimdi 12-13 cm giyiyorum bütün gün üstünde duruyorum. ama bunun daha yükseği de çok çirkin duruyor, aşırı derecede topuklu da almamak lazım en yüksek 13 cm olmalı bence.