- Konu Sahibi shevvalimben
-
canım yardımların için çok tşkr edrim.ama olmuyor.yüklenmiyor.
peki şu saçım konusunda ne örerirsin.önce diyorum loreal 02ye boyasam 1 gün sonra da turunculuklar gitsin diye açık küllü sarı mı yapsam? sempatiksalakcinni
ay kızlar bir şey sölyleyin ama :Saruboceq:
canım loreal 02 zaten dore. saçın büyük ihtimalle turuncu olucak. açık küllü sarıyı ben kullanıyorum, ilk başta kapatır gibi görünür ama yıkandıkça bal köpüğüne dönüyor bu renk. yani kalıcı değil küllü olması.
geçen hafta saçımın ön tarafına sadece açık küllü sarı yaptım.turunculuk gitti dediğin gibi ama bugün bi şey dikkatimi çekti turuncu olmuş boyadığım yer.
gidip çöpe mi atayım boyaları
mesela benim saçımı açık küllü sarı, ilk boyadığımda sapsarı yaptı, bazı arkadaşlar bilir. ama yıkadıkça bal köpüğü oluyor :S ben de açık sarı istiyorum ama olmuyo işte. loreal 02 değil de 01 denemeyi düşündüm korkuyorum turuncu olur diye. koleston 12.1 arıyorum adanada bulamadım hiç. kuaför desen hepsi ayrı bi çeşit yapıyor, bi de birbirlerinin yaptıklarını beğenmezler. en son röfle için gittim yanımda resim götürmeme rağmen bildiğini okudu yine. o yüzden kendim yapmak istiyorum ama bulamıyorum ki boya :S sarı renkleri bulmak çok zor. satılmıyor. kızıl, kahve bol bol var her markada. ama sarıya gelince yok :S ne çok konuştum yaw ben :)) yani canım demek istediğim ben de istediğim tonu yakalayamıyorum, boya yok piyasada.
mesela benim saçımı açık küllü sarı, ilk boyadığımda sapsarı yaptı, bazı arkadaşlar bilir. ama yıkadıkça bal köpüğü oluyor :S ben de açık sarı istiyorum ama olmuyo işte. loreal 02 değil de 01 denemeyi düşündüm korkuyorum turuncu olur diye. koleston 12.1 arıyorum adanada bulamadım hiç. kuaför desen hepsi ayrı bi çeşit yapıyor, bi de birbirlerinin yaptıklarını beğenmezler. en son röfle için gittim yanımda resim götürmeme rağmen bildiğini okudu yine. o yüzden kendim yapmak istiyorum ama bulamıyorum ki boya :S sarı renkleri bulmak çok zor. satılmıyor. kızıl, kahve bol bol var her markada. ama sarıya gelince yok :S ne çok konuştum yaw ben :)) yani canım demek istediğim ben de istediğim tonu yakalayamıyorum, boya yok piyasada.
canım bilmiyorum ki senin saçın platinmiş. benimki koyuydu. o yüzden nasıl olur hiç bilmiyorum :S 11.1 ile mi boyadın sen ?
benimde en büyük derdim saçlarımın turunculaşması ilk 2 yıkamaya kadar sarının en mükemmel tonunu yakaladığımı zannedip 3.yıkamamda hüsrana uğruyorum malesef daha önce saçımda bakır vardı sonra açtım rengini ama ne yaparsam yapayım o bakır rengi kusuyo resmen 3.yıkamada turunculaşan bi renk her seferinde nefret ediyorum ne yapıcam bu turunculuktan kurtulmak için
ben de tekrar röfleye mi dönsem napsam yaa... olmuyo böyle evde boyamayla. 3-4 yıkamadan sonra balköpüğü oluyor. zaten boya da bulunmuyor. balköpüğü üzerine sık röfle yaptırsam, zaten bikaç röfle de düz sarı gibi oluyor. ama işte çok yıpranıyor bu sefer de. kararsız kaldım... boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?