Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slmlar.platin sacimin diplerini yaptırdım.ancak saçlarım komple gri oldu aralarda sarı parlamalar var.ve saçımin bir tarafinda hafifbir mor renk var.vallahi kafayı yicem.bir fikri olan varmı .bu gri rengi nasıl yok edebilirim
Slmlar.platin sacimin diplerini yaptırdım.ancak saçlarım komple gri oldu aralarda sarı parlamalar var.ve saçımin bir tarafinda hafifbir mor renk var.vallahi kafayı yicem.bir fikri olan varmı .bu gri rengi nasıl yok edebilirim
Boyadan sonra mor şampuanla yıkadılarsa öyle olur. Hatta yeşile bile döner. Birkaç yıkamaya altın altın parlamaya başlar. Eve iyi bir mor şampuan alın ki tekrar platin olsun
Yıkandıkça griler gider. Ben gitmesini istemediğim için hep mor şampuan kullanır biraz fazla bekletirdim. Ama keçe gibi yapıyordu saçımı. En son doğal rengine boyadım.
evet aynı seyi yaşamıştım iki yıkamaya toparlıyor görüntüyü ama bence grı çok hoş .bende mor la yıkayıp uzun sure korusn dıe az yıkardım saçlarımı solmasın diye.
Ayni sey benimde basima geldi
Griler akana kadar mor sampuan kullanmayin
Benim akti griler eski rengine döndü, 4 5 yikamada bitti tamamen, ama ben her yikamada beyaz sabunlar yikadim cabuk akmasi icin