Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sarısı saçlardan sıkıldım

evde platin sarı boyayabılırmıyız.. pilatın sarı duz mu boyanır.. rofle olarakmı

evde platin sarı boyayabılırmıyız.. pilatın sarı duz mu boyanır.. rofle olarakmı

Aynı sorun bendede var diplerim karamel boya altlarım sık platin röfle ne sarıdan vazgecebiliyorum nede başka bir rengi rahat kullanabiliyorum kendi saçlarımda baya beyazım var .ya bu platin rengi evde nasıl yaparız ama dip yine koyu karamel falan istiyorum amaaan uğraş dur....işin yoksa röflenin üzerine platin sarı vurursak nasıl bir enk olurki .....:44:

Aynı sorun bendede var diplerim karamel boya altlarım sık platin röfle ne sarıdan vazgecebiliyorum nede başka bir rengi rahat kullanabiliyorum kendi saçlarımda baya beyazım var .ya bu platin rengi evde nasıl yaparız ama dip yine koyu karamel falan istiyorum amaaan uğraş dur....işin yoksa röflenin üzerine platin sarı vurursak nasıl bir enk olurki .....:44:
kızlar ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim o nedenle sölüyorum platin evde boyanmaz zaten platin renk boya diil orielle yapılan bi işlem.yani evde oriel denemek zaten saçın intiharı olur.ben 3,5 yıl önce platin uğruna belimdeki saçları yaktırıp bide üstüne 400 tl para verdim.şimdi kendim boyuyorum ve acayip rahatım.bence platini ya kuaförde yaptırın yada normal tonlarda bi renge geçip kendiniz evde devam edin.

arkadaşlar hepinize merhabaa. benim saçlarım 2 seneye yakındır platin sarısı. yaklaşık 1sene önce sıkılmaya basladım diplerimi daha koyu bir renk yaptık uçlar tekrar platin kaldı ama artık bundanda sıkıldım artık normal tonlarda bir saç istiyorum :) sizlerden yardım istiyorum, saçlarımı platin sarıdan nasıl bakır-sarı veya altın tonlarına döndürmeliyim. tam tutar mı arkadaşlarrr? :71:

Cnm bende sacimi koyu kumraldan platin sarisi istiyorum, senin tecruben vardir. Nasil elde edebilirim bu rengi?? Senin kendi sac rengin neydi?

BANA YARDIM EDİN LÜTFEN
BENİM KENDİ SAÇIM SİYAH
DİPLER İYİCE ÇIKINCA ACAYIM VE ACIK KUMRAL OLSUN İSTEDİM SONUÇ BU ŞİMDİ DİPLER KOYU OLMADAN EN DOĞAL NASIL DÜZELİR SİZCE

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 349
  • image.webp
    image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 775
  • image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 228
Back
X