Platonik Ak :'(

GizeeeemMmM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
51
0
86
İstanbul
ben birine ğplatonik aşığım ama o kişi ünlü biri maalesef ve evli ama onu çok seviyorum unutmayı denedim olmadı çok acı çekiyorum onu hem unutmak istiyorum hemde unutmak istemiyorum ben aşığım hemde deli gibi onu bir kerecik görsem gözlerine bakıp seviyorum desem tenini tenimde hissetsem dünyanın en mutlu insdanı olurum isterse dalga geçsin aşağılasın am benimle konuşması için canımı bile veririm opna sırılsıklam aşığım ne yapacağım ben hala unutamadım bundan çok utanıyorum ama şk laftan anlamıyor ki sevmek sitemiodum ama maalesef onun o bebk gözleine vuruldum ama kavuşmam imaknsız lanet olsun onu sevdiğim güne onu unutmak için neler yapabilriim yada ona ulaşmak için neler yapabilirim lütfen yardım mafoldumben :teselli: :asigim:

1. şahsen tanımıyorsun sanırım bu kişiyi
2. adam evliymiş zaten, ulaşıp da ne yapacaksın ki canım, unutmaya çalış, bunun için de kendi bekar yaşıtlarınla sağlıklı ilişkiler kurmayı dene.

zor zor zorrrrrrrrrrrrrrrr elimden gelse unutmaz mıyım yaaa ben unutmayoı çok istiyorum ama olmuyor o kişi sanki dünyaya gönderilen bir ilah ama kimse benim derdimden anlyamaz unut demsi kolay ah bi unutabilsem dilde kemik yok ki

simdi sorsan burdan kim bilir kac kisi senin yasindayken ayni cumleleri kurmustur.
sana tek soyleyecegim;

bugunler gelir ve gecer. sen de sonra su haline guler gecersin.... cok kafana takma....

kafama takma olmuyor işte ben unutamıyuorum çok dendim olmuyor onu düşününce hep ağlıyorum am neyse sizide kendi sıkıntımla sıkmayayaım tek başıam çekerim acımı yine de yardımlarınınz için teşekkürler

komedi dükkanındaki adama mı aşıksın adını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3avatarından ötürü sordum
bende sen yaşlarındayken ilhan mansıza delig gibi aşıktım odamda onun posterlerinden duvarın boyası gözükmüyordu bi kız vardı o da ona aşıktı onla birbirimizde olmayan posterleri takas ederdikkaydirigubbakcemile3tamda dünya kupası zamanıydı ilhan mansız altın golü atmıştı tüm gazeteler onun posterini verir olmuştu
ergenlerde oluyor bu tarzda hayranlıklar en çok 1 sene sonra kendi haline güler olucaksın dert etmeyerimseniben

1 sene umareım geçer .geçerde acımda biter ah ne zormuş aşk hayatımda ilk defa birine aşık oldum o da ünlü çıktı offff derdime çara baytarım yokkkkk .umarım geçer geçmezse de ölene dek uzaktan severim.uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli ama keşike yakından da sevebilsem offff aman neyseeee

baytar mıkaydirigubbakcemile3
çık dışarı git gez dolaş tanış buluş yerimseniben

ondan başka erkeğe güvenemem artık ehle münevver cinayetinden sonra hiçbir erkeğe inanmıyorum kuzenimin arkadaşıydı çok etkilendim erkkler çok pislik kızın suçu enydi ama işteee erkke değil mi öldürdü ve maalesef hala bulunmaıyor yaşıtınla takıl benim yaşıtımda bi sürü psikopat var hepsi en deli yılalrında yarısı şerefsiz yarısı kendini beğenmi,ş ayrısı da hayattan kendini sıyırmış öyle kolay olsaaa ama bu öyle değil iştee neyseee ben size ne desem siz aynı şeyleri diyeceksiniz bende aynı şeyelri diyeceğim ama yine de teşekkür ediyorum hepinize derdimle ilgilenbd,iğiniz için teşşekkür edertim

inanmıyorum bende tolga çevikten nefret ediyorum hiç sevmiyorum nedense...
bak canım sanırım yaşın küçük bende küçükken bi ünlüye hayrandım ..ama ne oldu geldi geçti şimdi gülüyorum bile o günlere..

Tolga Çevik şu anda askerde bildiğim kadarıyla...
Ona ulaşmayı değil de unutmayı denesen...
Yaşın icabı bu tür platonik aşk yaşaman doğal ki bu biraz da sanatçı hayranlığı olsa gerek...
Sadece zaman ihtiyacın var unutmak için...
Ulaşabileceğin aşklara yelken açmaya hazırlan canım benim....

ben de 2 sene öncesine kadar Saruhan Hünel'e deli gibi aşıktım bir sürü hayal kurardım... =) gerçek birine aşık olunca unutuveriyor insan.... emin ol herkes benden bıkmıştı artık. Adam hem büyük, hem evli (şu an bekar ) zaten tip de desen idare eder cinsten... bak, eskiden ona laf edene çok fena dalıyordum ama şimdi tipini bile beğenmiyorum. =)

tatlım sen kaç yşındasın bilmiyorum ama muhtemelen benimle yaşıt filansındır.bende 17 yşındayım ve geçen sene emre belözoğluna deli gibi aşıktım banada unutucn gülücen bu hllerine diyolardı ama ben atıyolar derdim vs...bütün röportajlarını, posterlerini toplar gzetede çıkmış fotolarını keser dosyalardım o maçta gol atardı sevinçten ben ağlardım tamda euro 2008 zamanıydı...sonra evlendi ben ağladım sızladım.. şimdi ise aklımda bile değil ha gülüp geçiceğim bi anıda değil bence herşeye rağmen güzeldi ve güzel bi anı olark kaldı ben daha küçükkende 1-2 kez böle ünlülere aşık oldm kaydirigubbakcemile3
hepside hoş bi anı bence aama unutuluyo yani sen unutmak için kendini çok hırpalarsan daha zor unutursun..akışına bırak evli olduğunu düşün..gözündede çok büyütme senin benim gibi sıradan bi insan oda..aslına bakarsan evli olmasa imkansızda sayılmaz ama evli olduğu için bize unutmak yakışıyo zor ama olması gerek yerimseniben

Platonik aşk ..
Birini tanımadan , kişiliğini bilmeden aşk ..
Unutmak nasıl zor anlamıyorum ..
Yırt posterlerini , sil bilgisayarından resimlerini gitsin ..
Komik adam ben de severim ama yaptığın çok farklı ..
Birisini istemek , seviyorum demek ..
Zor çok zor ..

bende senin gibi ünlü birine sırılsıklam ve unutulması imkansız bi biçimde aşığım seni çok iyi anlıyorum..

sanırım yaşın baya küçük.
ömrüm boyunca anlamadım anlayamayacağım heralde ünlü birine platonik aşık (!) olmayı

hele ki böyle gözyaşı döktürecek,gece gündüz onu düşünecek kadar..

ayrıca en güzel sevgi uzaktan sevmek lafına da asla katılmıyorum,
bana saçma geliyor..

ayy neyse,
arkadaşım bence de başka seylere yoğunlaş,
cünkü bu tarz imkansız şeyler zamanla saplantı halini alır,
ulaşılamaz oluşu onu daha da kıymetli yapar vs..

eti budu olan sanal olmayan birini elbet bulursun,
boşver tvden gördüğün adamı...

ahh ahhh bigün bi klipte bi adam gördüm hah dedim nası yakışıklı ya derken her kasedini 5 kere aldım para kazansın diye, kitapçılardan orjinal imzalı postererine servet yatırdım bide yabancı yani. ingilizcem de yok o zamanlar toplu mailleri bana özel mail atıyo sanardım. zemuszemus babamlarda top bu adam derdi ağlardım ağlardım hayır diil diye. derken bigün okuldan geldim koridorda bi kağıt asılı printer çıktısı, okudum ki ne göriymm bizimki erkek arkadaşıyla evlenmiş. o günden sonra ona olan aşkım da bitti... kavışamadan ayrılduk fırk:)

yani geçer ya ne ağlaması fıstık gibisindir çık gez kıkırdayın filan.

bende bi zamanlar senin gibdim ama geçio karşına daha niceleri çıkacak...anı olarak kalacak bunlar sana