platonik aşk.. kurtulmak peki???

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
18 yaşındayım ve platonik aşık oldum dktuma evli kendisi fakat ben resmen aşık oldumm sürekli onu düşünüyrm hep görmek istyrm vs. tabi bu durumda onunda hareketlerinin de etkisi var fazla samimi davrandı her hastasına öle davranıodur belki de ama ben etkilendim:69: ve gerçekten aşık oldum sizden tavsiye istyrm bu durumu kafamdan nasıl silip atabilirim? düşünmek istemiyrm özlemek, görmek istemyrmm:43:

Doktorunu değiştir :34:

bu bi çöüm deil gene özlerim hatırlarım daa kötü olur hem ilaç kullanıyrm devamlı bırakamam . düşünmemem lazım ama bundan da kurtulmak istiyrm sizden bunun tavsiyelerini istyrm:97: . snuçta evli evet ama duygularım deişmiyo hala kafamda hala düşünüyrm:59:

bu bi çöüm deil gene özlerim hatırlarım daa kötü olur hem ilaç kullanıyrm devamlı bırakamam . düşünmemem lazım ama bundan da kurtulmak istiyrm sizden bunun tavsiyelerini istyrm:97: . snuçta evli evet ama duygularım deişmiyo hala kafamda hala düşünüyrm:59:

Bence doktorunu değiştirmen lazım. O alandaki başka bir doktora da gidebilirsin sonuçta. Hem o insanı görmeyince unutman daha kolaylaşır. Bu konuda sana tavsiye olarak birşey söyleyemem. Çünkü her şey senin elinde. Unutmak istiyosan unutursun. Yani imkansız bir aşk sonuçta, sonu yok. Böyle düşünmeye çalış. Zamanla geçer :)

Son düzenleme:
Aşk değil ki bu ilgisi hoşuna gitmiş :S ama ilerlemeden duygularin vazgeçmelisin bu düşüncelerinden yoksa çok kötü bir hayat seni bekliyorrrr

çok kötü bi hayat derken?? :96: belki de ilgisi hareketleri evet ama sorun benm zamanımı onu düünerek harcamam..

senin ki aşk değil canım hayranlık. merak etme geçer gider bu da. doktorunun davranışlarını yanlış anlama bence seni küçük gördüğü için yakın davranmış olabilir. hani kendini rahat hissetmen için.

bu arada geçmiş olsun canım...

senin ki aşk değil canım hayranlık. merak etme geçer gider bu da. doktorunun davranışlarını yanlış anlama bence seni küçük gördüğü için yakın davranmış olabilir. hani kendini rahat hissetmen için.

bu arada geçmiş olsun canım...

aşk mı bilmiyorum ama çok düşünyrm ve düşünmeden duramıyorum:69: geçse gitse keşke .. .. çook teş. ederim.:49:

ne doktoru adam ? evliymiş bir de bence arkana bile bakmadan unut.yoksa canın çok yanar.adam kötü niyetliyse birde, ilgini farkederse seni kullanır allah korusun.kendine yazık etme bence.

öncelikle imkansız olduğunu farkında olmalısın çünkü evliymiş aşk geçicidir cnm hevesin kısa zaman sonra geçer sende sıkılırsın zaten

kötü bir durum adam evli olmasaymış keşke git açıl derdim ama adam evli.sen vazgeç canım yaa başka alternatifi yok.doktorum evli böyle birşey kesinlikle olmaz de kendi kendine.

Bir müddet sonra geçer bence. Fazla düşünmemeye çalış. Kendine mani ol. Adam evli sonuçta.

ooooo daha bu ne ki...
o kadar çok platonik aşık oldum ki ben bile unuttum sayısını:27:
yeni birini görürsün geçer yada gerçek anlamda bir sevgilin olur geçer
yada adamın bir odunluğunu görürsün geçer gider
arada aklına gelir ama unutulup gidiyor

ooooo daha bu ne ki...
o kadar çok platonik aşık oldum ki ben bile unuttum sayısını:27:
yeni birini görürsün geçer yada gerçek anlamda bir sevgilin olur geçer
yada adamın bir odunluğunu görürsün geçer gider
arada aklına gelir ama unutulup gidiyor

ben böle biri deilimdir ama tipine falan aşık olmadım zaten yakışıklı deip bayılmıyorum. konuşması, hareketleri, bana olan tavrı konuşması gülüşü elimi sıkışı , öpüşü , o kadar şeker kiiiiii:17: yoksa ben öle her grdüüme aşık olan tiplerden deiliimm . offf offf :43:

tatlım bu ask degıl ılgısınden dolayı o'na duydugun hayranlık.zamanın da bız de ogretmenlerımıze asık olurduk.hele bır de bızım kız meslek lısesı olunca ,erkek olarak sadece ogretmenlerımız olunca bız de onlara asık olurduk:1:

tatlım bu ask degıl ılgısınden dolayı o'na duydugun hayranlık.zamanın da bız de ogretmenlerımıze asık olurduk.hele bır de bızım kız meslek lısesı olunca ,erkek olarak sadece ogretmenlerımız olunca bız de onlara asık olurduk:1:

öyle deil işte benimki adamın resimlerine bakıp bakıp duruyrm karısını falan kıskanıyrm ama ciddi ciddi çok düşünüyorm 1 gün 2 gün sonra geçecek gibi deil aylardır böylee:97:

Bu aşk değil, bu yaslarda rastlanan bi hayranlık durumu.Atlatmak içinse o kişiden uzak dur,ne kadar az görürsen o kdar iyidir.hatta arkadaslarn dediği gibi doktorunu değiştirmen en dogrusu

Bu aşk değil, bu yaslarda rastlanan bi hayranlık durumu.Atlatmak içinse o kişiden uzak dur,ne kadar az görürsen o kdar iyidir.hatta arkadaslarn dediği gibi doktorunu değiştirmen en dogrusu

dktorunu deiştirsin demişsiniz peki ne diycem dktora sebep olarak? birden bırakamam hem ilaç kullanıyrm hem konusuorz hem numaram da var sorarmı bilmyrm da. durumu direk söylesem mi?? bu sene üni. sınavlarına da hazıranıcam çünkü bu konu kafamı çok meşgul edio. ama görmesem de özlerim daa kötü olurum die de düşünyrm:69:

Back
X