Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sana öyle geliyor, doktorlar hoş sohbet güleryüzlü insanlar, sana özel değil şekerim :))
ama bana herdefasında benim için özelsin biliyosun demi dioo. nie bu şekilde konuşuo pekii
ama bana herdefasında benim için özelsin biliyosun demi dioo. nie bu şekilde konuşuo pekii
niye diye sor bir dahakine :) manyak mıdır nedir, hiç hoş bir durum değil, saf mı buldu seni acaba. kanma canım benim, kınıyorum o insanı da, mesleğini yapsın otursun. küçücük kıza dediği lafa bak... şikayet etmelisin bence. doktorlar fiziğe çok bakıyorlar, beden zaafları varmış çoğunun bedenle ilgilendiklerinden sanırım. bedenini beğeniyordur belki, sevdiğinden değil...
herkesle samimi yani sıcakkanlı bi doktor ama bana byle dio işte. bedenle ilgilendiklerinden derken? pisikyatrye gdyrm ben.çok tatlısın vs. dio herdefasında zaten
bir de psikiyatr mı? inanamıyorum. canım belki sende kendine güven sorunu görmüştür. bak ben psikoloğum ve psikiyatlarla psikologlarla hastalar çok fazla samimi olduklarından, özellerini paylaştıklarından bu aşıklık durumu olabiliyor. bu durumu doktoruna söylemen gerekir. bence ilk görüşmende söyle. ama onun seni sevmediğinden eminim. psikiyatr bu, ruhdan anlıyor işte, okşamayı biliyor, sadece bu kadar...
sevmiyo muusöyledimm ben size bağlanıyrm dedim bağlan ben ktu bi insan deilim dedi. off bilmyrmm bu gdişimde daa açık sylicem peeki. ama ben sevdiini düşünüyorum. neticede parayla da gtmiyrm özel deil yani. nie byle bişe yapsın ki?
o sana bağlanıp bırakmayı öğretir canım merak etme sen. zaten bırakmak için de ayrı terapi uyguluyorlar da anlamadım devlet hastanesinde terapi yapıyor muydu doktorlar :S neyse..
18 yaşında bir genç kızsın ve evli birine aşık oldum diye burdan konumu açıyosun canım. bir derdim var bölümünü okumanı isterim. nice aldatılan kadınların hikayeleri var ve bil bakalım neden...
senin gibi kendini ne yaptığını bilmeyen insanlar yüzünden daha 18 yaşında evli adama aşık oldum diyosan 28 yaşında o adamlada yaşamaya karar verirsin. kusura bakma ama anlamıyorum ortalıkta adam kıtlığımı varda evli adam sana ilgi gösterdi diye ona aşık oluyosun.
aklını başına topla canım ve biran önce kendine gel. hayatın boyunca ben 2. kadın olurum milletin ahını alarak yaşarım diyosan o ayrı. ergen psikolojisinden çık ve bi kadın gibi davranmaya başla yoksa daha burda çok konu açarsın![]()
Kendimi gördüm bir an senden.Benim daha farklıydı gerçi.
Canım evli olduğunu biliyorsun zaten pek umut bağlama sonuçta sen zaten ilaç kullanıyormuşsun iş daha da kötü olmadan sen dahada bağlanmadan doktora açıkla.Sonuçta o senin doktorun ne yaptığının farkına varsın büyük ihtimalle senin kendini iyi hissetmen için bunları söylüyor ama farkında (?)olmadan seni kendine bağlıyor.En fazla ne olabilir ki doktora ''sizin bana daha fazla yakın davranmanızı istemiyorum ister istemez yanlış olduğunu bildiğim halde sizden etkileniyorum ve bu benim aklımı kurcalıyor hiçbirşeye konsantre olamıyorum'' de.O da yapılması gerekeni yapar ya başka bir doktora yönlendirir ya da hareketlerine dikkat edip senin tedavine bunuda ekleyip devam eder.Hata doktorda ne olursa olsun karşısında ki bir genç kız senin ondan etkilenebileceğini düşünmesini gerekirdi çocuk değilsin artık.
düşüncelerinizde haklısınız ama ne yaptıını bilmeyen die nitelendirmeyn beni lütfen eğer bunun farkında varmasaydım burda konu açıp size danışmazdım. ben öyle çok sık aşık oolan biri falan deilim doktorumda orta yaşlarda evli evet ilk başlarda tabi bu hislerim yoktu ama bana karşı tavırları konnuşması samimiyeti beni bağladı. ve ister istemez düşünüyorum hep aklımda tabi ki olumsuz etkilio beni ha o benimle ilgilendikçe bana iltifat ettikçe hatta konuştukça hoşuma gitmiyo mu gidio yanlış blyrm ama benm yaşımı düünüpte karşıdakinin daa dikkatli davranması gerekmez mi? bence farkında ve bile bile byle davranıyoo.
sizin ki nasıldı merak ettim? böyle dedikten sonra beni bırakmasından korkuyorum ayrılmak istemyrm çünkü . belki de yanlış düşünüyorumm..
Ama eninde sonunda ayrılıcaksın terapilerinde bir sonu var.Kendini yıpratmamak için yapmalısın öncelikle bu ilgi alakanın sonunun olmadığını kendine anlat adaam evli mutlu bir yuvası var o kadını kendi yerine koy gönül bu tabikide aşık olma diyemezsin ama kendini engelleyebilirsin herşeyi geçtim bunu kendin için yap.Kendi hikayemi anlatırım özelden.Konun dağılmasın...
mutlu bi yuvası var mı acaba blmyrm.. haklsınn ama kafamdan atamıyrm işteo da farklı davranıyoo bana karşı.