Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Surekli aklima geliyor aklimdan cikmiyor Suana kadar hep platonik yasadim. Oyle berbat bir sey ki... Geceleri uyku bile uyuyamiyorum. Unutmak icin ne yapmaliyim?
Unutmak için kendine yeni uğraşlar bulman gerekiyor tatlım.
Sürekli çıldırmış gibi onu düşünürsen her geçen gün daha da bağlanırsın.
Yani illa o mu olmalı hayatında?
Unutmak için kendine yeni uğraşlar bulman gerekiyor tatlım.
Sürekli çıldırmış gibi onu düşünürsen her geçen gün daha da bağlanırsın.
Yani illa o mu olmalı hayatında?
Hayir ama hep aklima sunlar geliyor: "Onun sevgilileri cok guzel ben degilim. Benim neyim eksik?" dun gece cok kotu oldum kalbim carpinti yapti artik dayanamiyorum...
Gecen sene benden hoslaniyor gibiydi. Sonra ona sevgimi belli ettim. Ve onu baska bir kizla gordum... O kizla ayrildilar. Yazin yine sevgili yapti ve beni takipten cikardi. Yani beni tamamen sildi. Ama ben onu silemedim. Gecen gun resmini gordum aglamaya basladim...
Gecen sene benden hoslaniyor gibiydi. Sonra ona sevgimi belli ettim. Ve onu baska bir kizla gordum... O kizla ayrildilar. Yazin yine sevgili yapti ve beni takipten cikardi. Yani beni tamamen sildi. Ama ben onu silemedim. Gecen gun resmini gordum aglamaya basladim...