• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk nasıl unutulur?

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Surekli aklima geliyor aklimdan cikmiyor :( Suana kadar hep platonik yasadim. Oyle berbat bir sey ki... Geceleri uyku bile uyuyamiyorum. Unutmak icin ne yapmaliyim?

Unutmak için kendine yeni uğraşlar bulman gerekiyor tatlım.
Sürekli çıldırmış gibi onu düşünürsen her geçen gün daha da bağlanırsın.
Yani illa o mu olmalı hayatında?

Unutmak için kendine yeni uğraşlar bulman gerekiyor tatlım.
Sürekli çıldırmış gibi onu düşünürsen her geçen gün daha da bağlanırsın.
Yani illa o mu olmalı hayatında?
Hayir ama hep aklima sunlar geliyor: "Onun sevgilileri cok guzel ben degilim. Benim neyim eksik?" dun gece cok kotu oldum kalbim carpinti yapti artik dayanamiyorum...

Neden platonik? Nesi imkansız?
Gecen sene benden hoslaniyor gibiydi. Sonra ona sevgimi belli ettim. Ve onu baska bir kizla gordum... O kizla ayrildilar. Yazin yine sevgili yapti ve beni takipten cikardi. Yani beni tamamen sildi. Ama ben onu silemedim. Gecen gun resmini gordum aglamaya basladim...

Gecen sene benden hoslaniyor gibiydi. Sonra ona sevgimi belli ettim. Ve onu baska bir kizla gordum... O kizla ayrildilar. Yazin yine sevgili yapti ve beni takipten cikardi. Yani beni tamamen sildi. Ama ben onu silemedim. Gecen gun resmini gordum aglamaya basladim...

Kaç yaşındasınız ki ikiniz? Unutmaktan başka seçenek yok gibi şuan, başka uğraşlar bulun aklınıza geldiği an hemen başka şeye odaklanın.

Kaç yaşındasınız ki ikiniz? Unutmaktan başka seçenek yok gibi şuan, başka uğraşlar bulun aklınıza geldiği an hemen başka şeye odaklanın.
Ben 18 o 19 20ye girecek. Ama hic 20 gibi degil o kadar cocukca seyler yapiyor ki...

Back
X