• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyledikleri yıktı beni

Bu ekonomik şiddet sen evlenirken ona ben çalışcam demediysen mesleğin yoksa bu şekilde söyleyemez normal gelsin durumunuz kötü borç var desin o zaman okey bi çare düşünürsün bu şekilde köpeklenip durması çok yanlış. Ama kendin için çalışman şart yaş geçmeden mesleğin var mı okudun mu? Bi hedefin var mı? Kpss denedin mi?

Boşanıp bir işte çalışmaktansa boşanmadan çalışmaya ne dersiniz?

Size gereken şeyler aile terapisi ve part time da olsa bir iş.
Bu eş kuruş para vermez terapiye eşini bile bilerek almış hevesi bitmiş şimdi zor geliyor ekonomik olarak derdi bu bence böylede gider bu ilişki para sürekli sorun olacak

Bilmedigim yok klasik erkek kendi akrabalarina vermeye bayilanlardan bu yuzden kizmisligim bile var ama artik solemeye yada soylenmeye bile istek duymuyorum ayni evde oturup kendi dunyamizda takiliyoruz bunlarin ustune gelip kuru bir ozurle barismak istiyo bide yaptiginin bile farkinda degil sorsam ne icin ozur diledigini bile bilmez sadece uzgun gorundugum icin yapiyor biliyorum bunda affedilmeyecegini anlayinca geri cekildi bunlari soyleyip ikinci bir cocuk istiyodu ustelik sinirlendim kendimi tekrarmi sana mahkum etmem gerek dedim bunda bir sey soyleyemedi bile soylediklerini hatirlattim cunki cocugum kucuk olmasa zaten buna bile maruz kalmadan halledebilirdim herseyi bosanmis bir kadina ailesi bile yattigi yeri dar ediyo bu ulkede basima bunun geliceginide biliyorum ama buna katlanmiyacagim bunu anlamami sagladiniz bir adim da ya batarim ya cikarim

Kendi ayakları üzerinde durmadan evlenip çocuk yapımının maalesef ki bir çok kadın gibi sizde sonuçlarını yaşıyorsunuz. Çocuğum küçük diyorsunuz, ama çocuk 5 yaşındaymış gayette çalışabilirsiniz.

Back
X