- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
-
aktif bir şekilde yazışmıyorduk ayda yılda bir, nasılsın iyi misin, çocuğu olduğunda falan yazdı sadeceAyıp yahu evli barklı insanlarsınız, ikinizin de eşine yazık.
Cinsellik konuştunuz demek ne güzel.
Aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürdünüz?
Evlenip belli bir yaşa gelmissiniz platonik aşkı mı kalmış, uhde olarak mı kalacak diyorsunuz birde. Umarım eşleriniz haberdar olur platonik askinizdan.
evet hiç konuşmadım sınıftaki hiç bir erkekle konuşmadım, dersten derse görüyordum sadece, dışarda kafe kantin hiç takılmıyordumHiç konuşmadığınız yolda bir kez yürüdüğünüz kişiye aşık oldunuz...
Adamın karısı çocukla uğraşırken ve lohusalık dolayısıyla cinsellik yasayamadiklarindan sizinle tatmin etmiş bir şekilde kendini yani. Sizde platonik aşk diye kendinizi kandırıyorsunuzaktif bir şekilde yazışmıyorduk ayda yılda bir, nasılsın iyi misin, çocuğu olduğunda falan yazdı sadece
Maşallah nickiniz gibi melek gibisiniz zaten.evet hiç konuşmadım sınıftaki hiç bir erkekle konuşmadım, dersten derse görüyordum sadece, dışarda kafe kantin hiç takılmıyordum
İğrençsiniz ikinizde. Aldatmak için illaki fiziksel temas gerekmiyor. platonik aşkıyla cinsellik konuşmak normalse size göre bilemem tabibu konuşmadan sonra 2 ay kadar ara ara duygusal ve cinsel konular konuştuk, evli olsak şöyle isterdim böyle olurdu gibi şeyler,
Ben hesap açınca ortak arkadaşlarda görmeme rağmen eklemedim o mesaj yazdı ve ekledi,unideyken asik olmussunuz ne gerek var eklemeye konusmaya israrla eski seyleri acmaya.hic rahat durmamissiniz k.bakmayin.bi dusunun bakalim esiniz aynisini yapsa tepkiniz ne olur belkide siz eski platonik askinizla takilirken oda yapiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?