Platonik aşk,Unutmak mı ne mümkün

Yıllarca hal hatır şeklindeydi 5 ay öncesine kadar,son 3 aydır da hiç yaxismiyoruz
E yazışmayın tamam.
Bitsin gitsin engelleyin silin.
Görmeyin.
Zor mu?
İşiniz mi yok neden uğraşıyorsunuz elin adamı ile.
Ne aşklar unutuluyor siz ne yaşadınız da etkisi kaldı sanki.
Saçma.

İnsanız, konu sahibini bu kadar topa tutmak bana yanlış geliyor. Herkesin evliliği farklı. Herkes evliliğinde bir şeylere katlanıyor ve yine herkesin evliliğinde ruhunu besleyen bir şeyler vardır.

Size gelince(konu sahibine hitap ediyorum) belli ki evliliğinizi aceleye getirmişsiniz. Eşinizi seviyorsunuz ancak ruhunuzda bir yerlerin eksik kaldığını düşünüyorum. Yıllar önceki bir platonik aşkı aşk sanıyorsunuz ancak o da aşk değil. Sadece ruhunuzun aç olan yanını doyurmaya çalışıyorsunuz. Bu kişiyle bir daha görüşmeyin derim. Unutacaksınız mutlaka. Ancak eşinizi sevmiyorsanız evliliğinizi de bir düşünün derim. Bunlar çok ince konular. Eşiniz size yapsa bunu affeder miydiniz bir düşünün.

Çok üzücü bir konu sizi yargılamak ayıplamak niyetinde değilim herkes nefsine uyabilir... önemli olan hatanızı kabullenip yol yakınken uçurumun kenarından geri dönmek hem sizin hem adamın eşleriniz ve çocuklarınız için en doğru karar diye düşünüyorum.
Bu hissettiğiniz aşk felan da değil geçici bir heves belli ki evliliğimiz monotonlaşmış duygusal boşluk var sizde bu adamı biranda gözünüzde büyütmüşsünüz karşınızda eşini aldatan bir adam var... sinekte küçüktür ama mide bulandırır...tabi midesi olana...

Aslında bana bir adım attı, eve bırakma teklif etti ve ben bir kez bile demedim beni bırakır misin diye, hoşlandığımi hiç belli etmemeye çalıştım,severse gelir bulur diye düşündüm hep

Aslında bana bir adım attı, eve bırakma teklif etti ve ben bir kez bile demedim beni bırakır misin diye, hoşlandığımi hiç belli etmemeye çalıştım,severse gelir bulur diye düşündüm hep
Ama gelmedi öyle değil mi...onun yerine eşiniz geldi tuttu elinizden ve artık çocuklarınızda tutuyor elinizi...lütfen sizde sıkı sıkı tutun eşinizin ve çocuklarınızın elini...sonra çok pişman olursunuz

Merhaba hanımlar, ben içimi dökmek özellikle aynı duyguları yaşamış kişilerden fikir almak istiyorum,
Üniversitede aynı sınıfta olduğumuz bir kişiden platonik olarak hoşlanıyordum, ikinci öğretimdik, bir kere okul çıkışı yılda karşılaştık birlikte eve doğru yürüdük buralar tekin değil ben seni bırakırım dedi ama daha sonra hiç söylemedim beni bırakmasını,
Onu sevdiğimi en samimi arkadaşım dışında kimseye söylememiştim,o arkadaşım gidip söylemiş ve benim hiç haberim olmadı,
Okul bitti ben 4 sene sonra evlendim, ve evlendikten 1,5-2 yıl sonra sosyal medya hesabı açtım ve bu kişi mesaj yazdı, o kadar yıl geçmesine ve evlenmeme rağmen heyecan duydum,o hala bekardı, bir gün ona senden hoşlandığımı biliyor muydun dedim evet ... Kişi söylemişti dedi ve ben sok oldum ve üzüldüm, bilmesine rağmen hiç adım atmadı demek ki beni beğenmiyor gibi düşündüm.
O günden sonra ara ara arkadaşça yazıştık, ben bir dönem hesabındaki çoğu kişiyi sildim ve bu kişiyi de sildim, bir kaç sene öyle geçti sonra tekrar ekledim ,sildiğim için çok kızdığını söyledi, güvenmediğimi düşünmüş,
O arada evlenmiş, evlendiğimi duydun o yüzden mi ekledin dedi, ben de duymadım dedim duymamıştım gerçekten,
Bir gün ansızın sosyal medyadan mesaj yazdı ve ben de sana karşı boş değildim dedi, ben de kısmet değilmiş yuvalarımızda mutlu oluruz inşaallah dedim kapattım konuyu,
Yine aradan yıllar geçti ve ikimizin de 2 ser çocuğu oldu seyrek olarak haberleştik, tamamen arkadaşça ve farklı konulara hiç girmeden,
Ta ki bunda 5-6 ay öncesine kadar, konuyu ben açtım sana söyleyen arkadaşa sordum hatırlamadı ama söylemiş olabilirim dedi dedim, böylelikle konu açılmış oldu ve biz duygusal konulara girdik ,ilk duyduğumda memleketinin uzak olduğunu düşündüm, maddi imkânlarımız yoktu , evlenecek durumum yoktu sen de bırakılıcak kız değildin o yüzden adım atmadım dedi, beni bekler miydin dedi, ben de seni beğeniyordum gibi şeyler söyledi ve ben o güne kadar beni beğendiğini bilmiyordum, hep beğenmediği için adım atmadığını düşünüyordum,
o konuşmadan sonra onun da beni sevdiğini anladım ve 1-2 hafta yemek yiyemedim kilo verdim,
ünv. boyunca hiç konuşmadık sadece bir kere eve giderken karşılaştık ,2. öğretim olduğumuz için karanlıkta eve gidiyorduk, buralar tekin değil istersen seni bırakabilirim her gün dedi ve ben onu seviyor olmama rağmen hiç söylemedim beni bırakmasını,
o olayı hatırlattım ve o günü hatırlıyorum dedi,
sen de hatalısın bana hiç demedin beni bırak diye dedi,
bu konuşmadan sonra 2 ay kadar ara ara duygusal ve cinsel konular konuştuk, evli olsak şöyle isterdim böyle olurdu gibi şeyler,
ve ben daha ilk karşılaşmadan itibaren onunla her yazışmamda heyecanlanıyorum belli ki unutmamışım,
2-3 aydır benimle yazışmıyor ben bir iki kez yazdım ,sağlık sorunları falan oldu, bir de eşi telefonunu kontrol ediyormuş uygulamayı sildiğini, yazamadığını söyledi,
Ben de artık yazmama kararı aldım,
Ben evliyim eşimle de severek evlendim ama eşimle evlenmemiz çok ani oldu evlenmeyi düşünüyordum mantık evliliği yaptım,
Benim durumum da olan var mı, nasıl unuturum bir akıl verin, yoksa içimde hep uhde olarak kalacak mı?
Umarım ikiniz de yakalanırsınız nasıl rezilsiniz ya

Hoşlanan adam senin “beni eve bırak” demeni beklemez merak etme. Erkekler biz kadınlara göre daha basit tepkiler verirler. Hoşlansa o sana 10 kere gelir seni eve bırakayım derdi.

Bu basbayağı aldatmak yalnız. Fiziksel temas olmadi diye masum olmus olmuyorsunuz. Ki bana göre duygusal olarak aldatmak cok daha ağır ve derin bisey. Eşiniz de size yapmisti diye de masum olmuyorsunuz çünkü yanlış yanlıştır misilleme olarak yapılsa bile

Yaptığın son derece yanlış
Çocukların var eşin var
Yaşadığın şeyi ulaşılmaz romantik görüyorsun ama inan bana çok sıradan birşey
Eşine üzüldüm

Ama gelmedi öyle değil mi...onun yerine eşiniz geldi tuttu elinizden ve artık çocuklarınızda tutuyor elinizi...lütfen sizde sıkı sıkı tutun eşinizin ve çocuklarınızın elini...sonra çok pişman olursunuz
Teşekkürler öyle yapacağım

Merhaba hanımlar, ben içimi dökmek özellikle aynı duyguları yaşamış kişilerden fikir almak istiyorum,
Üniversitede aynı sınıfta olduğumuz bir kişiden platonik olarak hoşlanıyordum, ikinci öğretimdik, bir kere okul çıkışı yılda karşılaştık birlikte eve doğru yürüdük buralar tekin değil ben seni bırakırım dedi ama daha sonra hiç söylemedim beni bırakmasını,
Onu sevdiğimi en samimi arkadaşım dışında kimseye söylememiştim,o arkadaşım gidip söylemiş ve benim hiç haberim olmadı,
Okul bitti ben 4 sene sonra evlendim, ve evlendikten 1,5-2 yıl sonra sosyal medya hesabı açtım ve bu kişi mesaj yazdı, o kadar yıl geçmesine ve evlenmeme rağmen heyecan duydum,o hala bekardı, bir gün ona senden hoşlandığımı biliyor muydun dedim evet ... Kişi söylemişti dedi ve ben sok oldum ve üzüldüm, bilmesine rağmen hiç adım atmadı demek ki beni beğenmiyor gibi düşündüm.
O günden sonra ara ara arkadaşça yazıştık, ben bir dönem hesabındaki çoğu kişiyi sildim ve bu kişiyi de sildim, bir kaç sene öyle geçti sonra tekrar ekledim ,sildiğim için çok kızdığını söyledi, güvenmediğimi düşünmüş,
O arada evlenmiş, evlendiğimi duydun o yüzden mi ekledin dedi, ben de duymadım dedim duymamıştım gerçekten,
Bir gün ansızın sosyal medyadan mesaj yazdı ve ben de sana karşı boş değildim dedi, ben de kısmet değilmiş yuvalarımızda mutlu oluruz inşaallah dedim kapattım konuyu,
Yine aradan yıllar geçti ve ikimizin de 2 ser çocuğu oldu seyrek olarak haberleştik, tamamen arkadaşça ve farklı konulara hiç girmeden,
Ta ki bunda 5-6 ay öncesine kadar, konuyu ben açtım sana söyleyen arkadaşa sordum hatırlamadı ama söylemiş olabilirim dedi dedim, böylelikle konu açılmış oldu ve biz duygusal konulara girdik ,ilk duyduğumda memleketinin uzak olduğunu düşündüm, maddi imkânlarımız yoktu , evlenecek durumum yoktu sen de bırakılıcak kız değildin o yüzden adım atmadım dedi, beni bekler miydin dedi, ben de seni beğeniyordum gibi şeyler söyledi ve ben o güne kadar beni beğendiğini bilmiyordum, hep beğenmediği için adım atmadığını düşünüyordum,
o konuşmadan sonra onun da beni sevdiğini anladım ve 1-2 hafta yemek yiyemedim kilo verdim,
ünv. boyunca hiç konuşmadık sadece bir kere eve giderken karşılaştık ,2. öğretim olduğumuz için karanlıkta eve gidiyorduk, buralar tekin değil istersen seni bırakabilirim her gün dedi ve ben onu seviyor olmama rağmen hiç söylemedim beni bırakmasını,
o olayı hatırlattım ve o günü hatırlıyorum dedi,
sen de hatalısın bana hiç demedin beni bırak diye dedi,
bu konuşmadan sonra 2 ay kadar ara ara duygusal ve cinsel konular konuştuk, evli olsak şöyle isterdim böyle olurdu gibi şeyler,
ve ben daha ilk karşılaşmadan itibaren onunla her yazışmamda heyecanlanıyorum belli ki unutmamışım,
2-3 aydır benimle yazışmıyor ben bir iki kez yazdım ,sağlık sorunları falan oldu, bir de eşi telefonunu kontrol ediyormuş uygulamayı sildiğini, yazamadığını söyledi,
Ben de artık yazmama kararı aldım,
Ben evliyim eşimle de severek evlendim ama eşimle evlenmemiz çok ani oldu evlenmeyi düşünüyordum mantık evliliği yaptım,
Benim durumum da olan var mı, nasıl unuturum bir akıl verin, yoksa içimde hep uhde olarak kalacak mı?
Tövbe estafurullah.Kınamıyorum haddim deil.Boşanın ne yapıosanız yapın.Hadi eşlerınızden utanmıosunuz o masum bebeklere yazık deılmı?

Tövbe estafurullah.Kınamıyorum haddim deil.Boşanın ne yapıosanız yapın.Hadi eşlerınızden utanmıosunuz o masum bebeklere yazık deılmı?
Boşanmayı asla düşünmüyorum, eşimi de aldatmadım ,2-3 kere cinsel içerikli konuştuk kısa bir şekilde o yazdı ben pek cevap yazmadım, o da hatasını anladı galiba mesafe koydu hiç yazmıyor artık, zaten ben ilk konu açıldığında esinle tatmin ol dedim,bana sanal teklif etti kabul etmedim,sadece bir kere dedi kabul etmedim, taviz verirsem devamı gelir, birbirimizin helâli değiliz dedim,
Ben daha çok unutulur mu,unutabilir miyim o konuda cevap verilmesini istiyorum

konu nereden tutsam elimde kalıyor.

iki evli insan, ikisinin de çocuğu var.

devamını söylemeye dilim varmıyor.

siz nasıl rahat anlatıyorsunuz öyle.

sanki normal bir şeymiş gibi.

yazık ikinizin de eşine ve çocuğuna.

eşiniz duysa onun eşi duysa. çocuklarınıza büyüyünce anlatsalar hiç mi yüzünüz kızarmayacak?

başka yorum yapamayacağım.

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yazdıklarınız çok arabesk ve ergence.

platonik aşk unutamam imkansız vs vs.

üniversite sınavına hazırlanırken liseden yakın bir arkadaşımın annesi aniden trafik kazasında öldü. kız yıkıldı mahfoldu günlerce ağladı ama toparlanıp üniversite sınavına hazırlanıp iyi bir üniversitede mühendislik kazandı aynı yıl.

o zaman 18 yaşındaydım ve onun bu kadar güçlü olduğunu görünce demek ki şu dünya da üstesinden gelinmeyecek acı yokmuş demiştim.

insanın annesinin acısı bile hafifliyorken el oğlu kim ki acısı unutulmasın diye düşünmüştüm.

birde kendinizi haklı görüyorsunuz ve bunun aldatma olmadığını düşünüyorsunuz.

kendinizi kandırmayın bal gibi de aldatmadır bu.

aynısının size yapılmış olması sizi haklı çıkarmaz.

çocuklarınıza yazık

Back
X