Platonik aşk,Unutmak mı ne mümkün

Boşanmayı asla düşünmüyorum, eşimi de aldatmadım ,2-3 kere cinsel içerikli konuştuk kısa bir şekilde o yazdı ben pek cevap yazmadım, o da hatasını anladı galiba mesafe koydu hiç yazmıyor artık, zaten ben ilk konu açıldığında esinle tatmin ol dedim,bana sanal teklif etti kabul etmedim,sadece bir kere dedi kabul etmedim, taviz verirsem devamı gelir, birbirimizin helâli değiliz dedim,
Ben daha çok unutulur mu,unutabilir miyim o konuda cevap verilmesini istiyorum
Böyle adamla konuşmaya devam edersenız unutamazsınız.Madem cok sevıodunuz onunla evlenseydınız.Eşinizi sevıosanız elın adamıyla konuşmayın.Unutursunuz kimler kimler unutulmamış bu dünyada.

Merhaba hanımlar, ben içimi dökmek özellikle aynı duyguları yaşamış kişilerden fikir almak istiyorum,
Üniversitede aynı sınıfta olduğumuz bir kişiden platonik olarak hoşlanıyordum, ikinci öğretimdik, bir kere okul çıkışı yılda karşılaştık birlikte eve doğru yürüdük buralar tekin değil ben seni bırakırım dedi ama daha sonra hiç söylemedim beni bırakmasını,
Onu sevdiğimi en samimi arkadaşım dışında kimseye söylememiştim,o arkadaşım gidip söylemiş ve benim hiç haberim olmadı,
Okul bitti ben 4 sene sonra evlendim, ve evlendikten 1,5-2 yıl sonra sosyal medya hesabı açtım ve bu kişi mesaj yazdı, o kadar yıl geçmesine ve evlenmeme rağmen heyecan duydum,o hala bekardı, bir gün ona senden hoşlandığımı biliyor muydun dedim evet ... Kişi söylemişti dedi ve ben sok oldum ve üzüldüm, bilmesine rağmen hiç adım atmadı demek ki beni beğenmiyor gibi düşündüm.
O günden sonra ara ara arkadaşça yazıştık, ben bir dönem hesabındaki çoğu kişiyi sildim ve bu kişiyi de sildim, bir kaç sene öyle geçti sonra tekrar ekledim ,sildiğim için çok kızdığını söyledi, güvenmediğimi düşünmüş,
O arada evlenmiş, evlendiğimi duydun o yüzden mi ekledin dedi, ben de duymadım dedim duymamıştım gerçekten,
Bir gün ansızın sosyal medyadan mesaj yazdı ve ben de sana karşı boş değildim dedi, ben de kısmet değilmiş yuvalarımızda mutlu oluruz inşaallah dedim kapattım konuyu,
Yine aradan yıllar geçti ve ikimizin de 2 ser çocuğu oldu seyrek olarak haberleştik, tamamen arkadaşça ve farklı konulara hiç girmeden,
Ta ki bunda 5-6 ay öncesine kadar, konuyu ben açtım sana söyleyen arkadaşa sordum hatırlamadı ama söylemiş olabilirim dedi dedim, böylelikle konu açılmış oldu ve biz duygusal konulara girdik ,ilk duyduğumda memleketinin uzak olduğunu düşündüm, maddi imkânlarımız yoktu , evlenecek durumum yoktu sen de bırakılıcak kız değildin o yüzden adım atmadım dedi, beni bekler miydin dedi, ben de seni beğeniyordum gibi şeyler söyledi ve ben o güne kadar beni beğendiğini bilmiyordum, hep beğenmediği için adım atmadığını düşünüyordum,
o konuşmadan sonra onun da beni sevdiğini anladım ve 1-2 hafta yemek yiyemedim kilo verdim,
ünv. boyunca hiç konuşmadık sadece bir kere eve giderken karşılaştık ,2. öğretim olduğumuz için karanlıkta eve gidiyorduk, buralar tekin değil istersen seni bırakabilirim her gün dedi ve ben onu seviyor olmama rağmen hiç söylemedim beni bırakmasını,
o olayı hatırlattım ve o günü hatırlıyorum dedi,
sen de hatalısın bana hiç demedin beni bırak diye dedi,
bu konuşmadan sonra 2 ay kadar ara ara duygusal ve cinsel konular konuştuk, evli olsak şöyle isterdim böyle olurdu gibi şeyler,
ve ben daha ilk karşılaşmadan itibaren onunla her yazışmamda heyecanlanıyorum belli ki unutmamışım,
2-3 aydır benimle yazışmıyor ben bir iki kez yazdım ,sağlık sorunları falan oldu, bir de eşi telefonunu kontrol ediyormuş uygulamayı sildiğini, yazamadığını söyledi,
Ben de artık yazmama kararı aldım,
Ben evliyim eşimle de severek evlendim ama eşimle evlenmemiz çok ani oldu evlenmeyi düşünüyordum mantık evliliği yaptım,
Benim durumum da olan var mı, nasıl unuturum bir akıl verin, yoksa içimde hep uhde olarak kalacak mı?
Bu saatten sonra hala duygularınız varsada bir şey değişmeyecek evlendiniz çocuğunuz var ikinizinde ailesine yazık boşa düşünüpte yuvanızı bozmayın ilişkinizi kesin aklınızdan çıkarmaya çalışın.

Bu saatten sonra hala duygularınız varsada bir şey değişmeyecek evlendiniz çocuğunuz var ikinizinde ailesine yazık boşa düşünüpte yuvanızı bozmayın ilişkinizi kesin aklınızdan çıkarmaya çalışın.
Haklısınız ama onu düşünmeden yapamıyorum aklıma geliyor sık sık

Merhaba hanımlar, ben içimi dökmek özellikle aynı duyguları yaşamış kişilerden fikir almak istiyorum,
Üniversitede aynı sınıfta olduğumuz bir kişiden platonik olarak hoşlanıyordum, ikinci öğretimdik, bir kere okul çıkışı yılda karşılaştık birlikte eve doğru yürüdük buralar tekin değil ben seni bırakırım dedi ama daha sonra hiç söylemedim beni bırakmasını,
Onu sevdiğimi en samimi arkadaşım dışında kimseye söylememiştim,o arkadaşım gidip söylemiş ve benim hiç haberim olmadı,
Okul bitti ben 4 sene sonra evlendim, ve evlendikten 1,5-2 yıl sonra sosyal medya hesabı açtım ve bu kişi mesaj yazdı, o kadar yıl geçmesine ve evlenmeme rağmen heyecan duydum,o hala bekardı, bir gün ona senden hoşlandığımı biliyor muydun dedim evet ... Kişi söylemişti dedi ve ben sok oldum ve üzüldüm, bilmesine rağmen hiç adım atmadı demek ki beni beğenmiyor gibi düşündüm.
O günden sonra ara ara arkadaşça yazıştık, ben bir dönem hesabındaki çoğu kişiyi sildim ve bu kişiyi de sildim, bir kaç sene öyle geçti sonra tekrar ekledim ,sildiğim için çok kızdığını söyledi, güvenmediğimi düşünmüş,
O arada evlenmiş, evlendiğimi duydun o yüzden mi ekledin dedi, ben de duymadım dedim duymamıştım gerçekten,
Bir gün ansızın sosyal medyadan mesaj yazdı ve ben de sana karşı boş değildim dedi, ben de kısmet değilmiş yuvalarımızda mutlu oluruz inşaallah dedim kapattım konuyu,
Yine aradan yıllar geçti ve ikimizin de 2 ser çocuğu oldu seyrek olarak haberleştik, tamamen arkadaşça ve farklı konulara hiç girmeden,
Ta ki bunda 5-6 ay öncesine kadar, konuyu ben açtım sana söyleyen arkadaşa sordum hatırlamadı ama söylemiş olabilirim dedi dedim, böylelikle konu açılmış oldu ve biz duygusal konulara girdik ,ilk duyduğumda memleketinin uzak olduğunu düşündüm, maddi imkânlarımız yoktu , evlenecek durumum yoktu sen de bırakılıcak kız değildin o yüzden adım atmadım dedi, beni bekler miydin dedi, ben de seni beğeniyordum gibi şeyler söyledi ve ben o güne kadar beni beğendiğini bilmiyordum, hep beğenmediği için adım atmadığını düşünüyordum,
o konuşmadan sonra onun da beni sevdiğini anladım ve 1-2 hafta yemek yiyemedim kilo verdim,
ünv. boyunca hiç konuşmadık sadece bir kere eve giderken karşılaştık ,2. öğretim olduğumuz için karanlıkta eve gidiyorduk, buralar tekin değil istersen seni bırakabilirim her gün dedi ve ben onu seviyor olmama rağmen hiç söylemedim beni bırakmasını,
bu konuşmadan sonra 2 ay kadar ara ara duygusal ve cinsel konular konuştuk, evli olsak şöyle isterdim böyle olurdu gibi şeyler,
ve ben daha ilk karşılaşmadan itibaren onunla her yazışmamda heyecanlanıyorum belli ki unutmamışım,
2-3 aydır benimle yazışmıyor ben bir iki kez yazdım ,sağlık sorunları falan oldu, bir de eşi telefonunu kontrol ediyormuş uygulamayı sildiğini, yazamadığını söyledi,
Ben evliyim eşimle de severek evlendim ama eşimle evlenmemiz çok ani oldu evlenmeyi düşünüyordum mantık evliliği yaptım,
Benim durumum da olan var mı, nasıl unuturum bir akıl verin, yoksa içimde hep uhde olarak kalacak mı?
Allah be..lni versin cocugundan cikar yap sen devam et kudurup kudurup milletin yuvasini bozuyorsunuz ahlaksizlar

Ben hesap açınca ortak arkadaşlarda görmeme rağmen eklemedim o mesaj yazdı ve ekledi,
ne farkeder yaptiginiz mantikli mi.bende esimden once birini cok sevdik platonikti.simdi evlendim ve istesem eklerim ama aklimin ucundan bile gecmiyor boyle bisey.hem esime olan sevgimden hemde kendime olan saygimdan yapmiyorum.cunku yaparsam kendimi asla affetmem

Eşimi aldatmadım cinsel konu konuştuk ama sanal sex gibi değil, zaten öyle bir şeyi kabul etmem
Esimle daha yeni nikah kiymistik düğünümüz olmamıştı kız mesaj yazdı,eşim gözümün önünde sildi bana okutmadi,daha ilk yılimizda yazışmaya devam etti ben anladım ve itiraf ettirdim

Öncelikle gayet de aldattınız eşinizi bunu kabul edin.
İkinci olarak da eşinizin seviyesine düşmüş oldunuz, herkes en çok kendine eder, haklı olmuyorsunuz bu şekilde.
Bunca yıldır unutmamışsınız artık unutur musunuz bilmem, takıntı yapmışsınız sanırım.
Boşanmayı düşünmüyorsanız ki karşınızdaki de evli biri unutmanız gerekiyor bir şekilde. Bir de çocuklarınız var.

Insan yasattigini yasamadan olmezmis.
Evlenmeyin arkadas sizin gibiler evlenmesin. Evlendiyseniz de bosanin sonra ikiniz de ne yapiyorsaniz yapin.
Israrla benim gibi olan vardir diyor bir de ya pess.

Bir gazete haberinde okumuştum yıllar evvel. Kadın-erkek aldatma oranları eşit, ancak kadınlar çok iyi saklıyor yazıyordu. İnanmamıştım. Olamaz diye düşünmüştüm. Şimdi bu forum ve diğer kaynaklardan gördüğüm kadarıyla değil eşit, kadınlar daha yatkın maalesef.

Ya bu ülkenin kadınlarına ne oldu böyle? Yaptıklarınızı insan kendine itiraf etmeye utanır, siz burada anlatıyorsunuz. İki cocugunuzdan da mı utanmadiniz, sanal seks yaparken. Tövbe ya

Bu şekilde açılan kaçıncı konu bugün bu neyse hayat diyelim gecelim de elin evli adamıyla cinsel konuları konuşmak da ne siz de evlisiniz Allahaşkına ya ben dusunurdum ve uzulurdum bana harcadıgı ayırdıgı zamanı karısına ve çocuklarına ayırsın diye bu kadar rahatlık olamaz cidden.HA DEMEK Kİ EŞİNİZİ ÇOK DA SEVMİYORSUNUZ HEMEN HEYEECAN DUYMALAR FALAN BEYFENDİ DE SUÇLU GEÇMİŞ BİTMİŞ HER SEY YERINDE GUZELDIR NE ANLAMI VAE GECMIS KONULARI.
Bence bir eşinizi sevıp sevmedıgınızı de tartın

Eşimi aldattığımı düşünmüyorum,Ne öncesinde ne sonrasında elime eşimden başkasının eli değmedi, ben bu kişiyi sadece uzaktan uzağa sevdim, erkeklere o kadar mesafeliydim ki gelip teklif etmeye cesaret edemezlerdi

Back
X