- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
slm canlarım
hani birini sewersiniz onun için ölüp bitersiniz yollarını gözlersiniz
uzaktan dahi görmek sesini duymak sizi öyle mutlu eder ki
o sizin ona aşık olduunu bilmese yada o da size aynı sekilde aşık olmasa bile
ümit edersiniz beklersiniz yha platonik aşkım dersiniz
ben bu duyguyu ilk kez aşık olduumda yani orta okulda 7.sınıfta yaşamıştım biliodu sewdiimi ((( ne seygisi yha cocukca duygular iştekaydirigubbakcemile2 )))
ondan sonra ben bu duyguyu hiç hissetmedim 5 6 sene oluo yaşım 18
sadece cewremden duyduğum kadarıyla biliorum bu duyguyu
bu zamana kadar bişeler hissettiiim kişi zaten beni sewiodu hayatıma sokmadıım insanda beni sewiodu
ben hiç biri için hayatımda olması için cok ugrasmadım zaten onlar geldiler
bunları anlatmamın sebebi şu
bu duyguları hissetmek insanı aşka daha cok mu inandırır yada aşka daha çok mu baglar
yada biri sizin hayatınızdayken we onu sewiorken bu kişi benim hayatımda olmasaydı we beni sewmeseydi ben ona ulaşmaya calıssaydım acı cekseydim sonra istediğim olsaydı o benim için daha mı değerli olurdu onu kaybetmemek için daha mı çok uğraşırdım die düşünüorum
bazen durup durup kendime soruorum acaba platonik aşk nası bişe die tabiki insan ne zaman aşık olacaını bilemez bi anda hiç beklemediin zamanda olur
ama bu duyguyu merak ediorum
yaşamak istio muyum istemiorum zaten hayatımda bi insan war ewlenicez we onunla mutluyum
ona karsı böyle bi saygısızlık yapmam zaten
ama işte cok meraklı olduumdan mı yada kendi halime kalıp cok düşündüümden midir nedir böyle seyler düşünüorum
sözlerim yanlıs anlasılmasın sadece platonik aşkı merak ediorum yaşamak istemiorum
we bu duyguları yaşayan arkadaslarıma soruyorum
yasayanlardan duymak istiorum biraz anlatır mısınız neler hissedio insan yada neler yapabilio
çok sey yazdım toparlayamadımkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:sm_cool:
ama siz yazın yine de bişeler
şimdiden saolun arkadaslar zemuszemus
hani birini sewersiniz onun için ölüp bitersiniz yollarını gözlersiniz
uzaktan dahi görmek sesini duymak sizi öyle mutlu eder ki
o sizin ona aşık olduunu bilmese yada o da size aynı sekilde aşık olmasa bile
ümit edersiniz beklersiniz yha platonik aşkım dersiniz
ben bu duyguyu ilk kez aşık olduumda yani orta okulda 7.sınıfta yaşamıştım biliodu sewdiimi ((( ne seygisi yha cocukca duygular iştekaydirigubbakcemile2 )))
ondan sonra ben bu duyguyu hiç hissetmedim 5 6 sene oluo yaşım 18
sadece cewremden duyduğum kadarıyla biliorum bu duyguyu
bu zamana kadar bişeler hissettiiim kişi zaten beni sewiodu hayatıma sokmadıım insanda beni sewiodu
ben hiç biri için hayatımda olması için cok ugrasmadım zaten onlar geldiler
bunları anlatmamın sebebi şu
bu duyguları hissetmek insanı aşka daha cok mu inandırır yada aşka daha çok mu baglar
yada biri sizin hayatınızdayken we onu sewiorken bu kişi benim hayatımda olmasaydı we beni sewmeseydi ben ona ulaşmaya calıssaydım acı cekseydim sonra istediğim olsaydı o benim için daha mı değerli olurdu onu kaybetmemek için daha mı çok uğraşırdım die düşünüorum
bazen durup durup kendime soruorum acaba platonik aşk nası bişe die tabiki insan ne zaman aşık olacaını bilemez bi anda hiç beklemediin zamanda olur
ama bu duyguyu merak ediorum
yaşamak istio muyum istemiorum zaten hayatımda bi insan war ewlenicez we onunla mutluyum
ona karsı böyle bi saygısızlık yapmam zaten
ama işte cok meraklı olduumdan mı yada kendi halime kalıp cok düşündüümden midir nedir böyle seyler düşünüorum
sözlerim yanlıs anlasılmasın sadece platonik aşkı merak ediorum yaşamak istemiorum
we bu duyguları yaşayan arkadaslarıma soruyorum
yasayanlardan duymak istiorum biraz anlatır mısınız neler hissedio insan yada neler yapabilio
çok sey yazdım toparlayamadımkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:sm_cool:
ama siz yazın yine de bişeler
şimdiden saolun arkadaslar zemuszemus
Son düzenleme: