Bende 19 yaşındayım canım bundan 4 sene önce, 3 yıl boyunca birine platoniktim. Hiçte iyi bitmedi benim arkadaşlarımda senden hoşlanıyordu hoşlanmasa sana bakmazdı etmezdi sınıfa seni görmeye gelmezdi falan filan dediler. Sonuç çocukla hiç bir geçmişim olmadı. Sana tavsiyem sen adım atma o sana gelsin. Denedim gördüm. Kendini umutlandırma bana baktı falan diye. Söylüyeceklerim bu kadar. Hakkında hayırlısı olsun.
bende 18 yaşımdayken platonik aşıktım...
hatta teklif ettim kabul etmedi..
sonra kendisi geldi başladık güzel bi ilişkiydi...
2,5 yıl sürdü....
sonra ayrıldım kendisinden...
eşimle tanıştım 3 hafta sonra...
unutuldu gitti....
bence faceden fln ekle...
fakat 19 yasında degılde belkıde 21-22 olsaydım pesıne duserdım her turlu kendımı fark ettırırdım
zira bızım esımle tanısma hıkayemızde bır metroda basladı
Keşke bende de böyle cesaret olsa en sonunda dedim hiç değilse faceden ekliyim hesabını kapatmış
ortak arkadaş fln yokmu...
azcık belli etse bi ağzını arasa..
en azından ilgisi olup olmadığını öğrenmiş olursun...
Maalesef ortak arkadaşta yok iyice çıkmaza girdim
Beni farkedeli çok oldu çok yoğun belli ediyorum hislerimi ama gelgelim sözlü bir şey yok
Teşekkür ederim canım zaten hiç alışamadığım bir şey kızın gidip konuşması fakat bir yerden sonra diyorum nolcaksa olsun diye sen konuşmuş muydun onla?
pekı nasıl bırısın tıp olarak ve o nasıl bırısı?
ya ne kaybedersın kı face ınstagram vs bır sekılde ulasmaya calıs
ama ya sevgılısı varsa ve kac yasıdna cocuk?
Sevgilisi olmadığını biliyorum 20 yaşında o, ben 164 boy 50 kilo beyaz tenli kumral ela gözlüyüm o da 178 boylarında esmer yakışıklı çok dikkat çeken biri çevresi tarafından ama kızlarla samimi değil daha çok erkek arkadaşlarıyla beraber en son dedim son çare olarak baktım bir şey diyemicem ondada tık yok faceden arattım bulamadım hesabını kapatmış başka hesapları da yok
sımdı etkılenme durumuna baglı bırazda yasın kucuk acıkcası dedıgım gıbı ben napardım senın yerınde olsaydım bır anda dan dıye karsısına cıkardım cay ıcebılırmıyız dıye anıden konuya gırerdım sonra artık duruma gore sekıl alırdım benı bozarsa evde 3 gun aglardım
ne kadar heycanlı
ben esım bana acılmasaydı telefon numaramın yazılı oldugu kaktusu metroda onun ayaklarına yuvarlayıp hemen durakta ınmeyı dusunuyordumtamda o gun cok sukur esım bana acıldı
Ben öyle dank diye konuya girememNedense şu aşk ilişkilerinde pek cesaretim yok hani bir muhabbet olsa arada o da yok nasıl bir durumun içindeyim ben
Ne güzel bir anı
Kılık değiştirelim ben senin yerine hallederim
itinayla aşık edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?